GABINET DIABETOLOGICZNY
BRONIEWSKIEGO 6A
Kępno
Z pełnym przekonaniem chce wystawić najwyższa ocenę i serdecznie podziękować Panu doktorowi za fachową opiekę i pomoc jaką otrzymuje przy każdej wizycie. Ogromny profesjonalizm,spokój i życzliwość. Doskonała wiedza medyczna i cierpliwość.Przemily kulturalny człowiek który zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy.Polecam z całego serca Jadwiga J.
ul. Tytusa Chałubińskiego 26
Koszalin
Porządny lekarz, skierował żonę na ablację. Wszystko wytłumaczył jak trzeba.Ablacja udana, żona czuje się lepiej. Godny polecenia.
Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1
Kilkukrotnie byłam u doktora. Za każdym razem starał się pomóc, umożliwiał kontakt przez wizyty w poradni podczas ustawiania leków, gdy potrzebowałam zaświadczenia do operacji (przyjmował na cito jeśli była taka potrzeba). Człowiek z SERCEM...
Gabinet prywatny
Kasprzaka 2
Rydułtowy
Byłem u Pani Doctor dwa razy, za pierwszym razem zaraz po wyjściu ze szpitala z oddziału kardiologicznego. Od razy usunęła wszystkie leki, które przepisali i zapisała jeden. Bada bardzo dokładnie, jest bardzo miła. Faktem jest , że przyjmuje do późna w nocy i może być z tego powodu zmęczona. Ale ta ilość pacjentów bierze się z renomy i fachowości jaką posiada. Gdyby krócej przyjmowała kolejka była by makabryczna. Gorąco polecam!
SPECJALISTYCZNA PORADNIA KARDIOLOGICZNA " KardioMat" Bogusław Mateja
Horoszkiewicza 6 ("Błękitna Wstęga" I piętro,lokal B 108)
Opole
Profesjonalny, przyjazny, spokojny i cierpliwy. Ma świetny kontakt z pacjentem - tłumaczy sposób leczenia, nie straszy pacjenta, odpowiada rzeczowo na pytania. Wizyta w jego gabinecie to ogromny komfort. Jestem na początku leczenia ale już odczuwam pozytywne efekty. Po wizycie wychodzę z dawką dobrej energii i optymizmu. Lekarz z powołania.
Cudowny lekarz , jako pierwszy mnie zdiagnozowal, zrobił zabieg i mogę żyć normalnie. Bardzo miły i sympatyczny człowiek! Wcześniej leczylam się u 3 kardiologow wszyscy twierdzili, że nic mi nie dolega pomimo, iż w wieku 25 lat tracilam przytomność, miałam problemy z oddychaniem i serce walilo mi jak oszalałe.
polsko-amerykańskie kliniki serca
Starachowice
Profesjonalizm, konkretne działanie, wsparcie, życzliwość. Wyrażam głęboką wdzięczność za skuteczne leczenie .Dziękuję.
Zielone Wzgórze 6/7
Serdecznie polecam doktora Andrzeja Koprowskiego, który moim zdaniem jest nie tylko wybitnym specjalistą ale także lekarzem z powołaniem. Od pierwszej wizyry (2010 r.) wykazał się ogromnym profesjonalizmem i wiedzą , dokładnie analizując mój stan zdrowia i ostatecznie podejmując decyzję (2014) o konieczności przeprowadzenia operacji (implantacji protezy biologicznej zastawki aortalnej). Pragnę podkreślić, że to dzięki Jego trafnej diagnozie, skutecznemu leczeniu przed i po operacji do dzisiaj, oraz cierpliwości i empatycznemu podejściu …
Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19
Doktor zakwalifikował do operacji moje dziecko gdy ważyło niecałe 4 kg i miało 4 miesiące informując przy tym,że operacja może mieć skutki śmiertelne. Wyjechałam do kraju UE gdzie lekarze zdiagnozowali dziecko jako nie potrzebujące operacji. Według doktora Mrozińskiego dziecko miało przestać się rozwijać. Minął ponad rok,dziecko waży 7kg i rozwija się doskonale. Operacja została wyznaczona hipotetycznie na wiek 5 lat,bo to najbezpieczniejszy moment. Po tej operacji ma szansę na dobrą …
Wspaniały lekarz z powołaniem i cudowny człowiek. Kompetentny, życzliwy, uprzejmy. Dzięki bezinteresownej pomocy, życzliwości i opiece dr Miłosza Marcia podczas pobytów w szpitalu męża, najpierw w 2010 roku po zabiegu wymiany stawu biodrowego i w 2021 wymianie zastawki serca kiedy stan męża był krytyczny Jego wsparciu lekarzy operujących dr Dubiela i dr Olszówki mąż żył dłużej. W imieniu swoim i synów SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ❣️
Sanatorium Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjne "Gracja" sp z o.o.
Wojska Polskiego 3
Ciechocinek
Po dwóch latach mojej walki z miopatią nareszcie znalazł się lekarz, który przy okazji moich problemów kardiologicznych, pokierował mnie w kierunku dalszego leczenia. Okazało się, że jak przewidywał, moim ratunkiem jest reumatologia. Dziękuję bardzo Panie Cezary.
Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79
Pani Profesor jest prawdziwym lekarzem , kompetentna , mądra , wie co mówi i jak leczyć. POLECAM WSZYSTKIM CHORYM NA SERCE.
Pani doktor Jolanta Biernat jest wspaniałym, doświadczonym diagnostykiem i lekarzem kardiologiem. Po 14 latach chorowania na arytmię oraz występującymi u mnie od trzech lat zawrotami głowy i utratami świadomości,/ które były leczone zdecydowanie objawowo pod kątem ewentualnych zaburzeń błędnika/, miałem ogromne szczęście trafić na możliwość skorzystania z wiedzy i doświadczenia Pani doktor Biernat, która natychmiast zdiagnozowała moje dolegliwości jako pochodne arytmii. Po wszczepieniu stymulatora moje dolegliwości minęły natychmiast, przywracając mi …