dr n. med. Aleksander Wosicki

Ginekolog położnik, USG

Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
Bogusławskiego 22 lok. 2

Lekarz jest niekompetentny, daje okropne, poniżające żarty, komentuje nieprzyjemnie, czułam się zażenowana i zawstydzona. U takiego lekarza, a zwłaszcza mężczyzny, powinna być dobra atmosfera, intymna i powinnam czuć się bezpiecznie, a tak nie było. Komentarze były bardzo nieprzyzwoite, nawet nie będę pisać jakie... do tego wyciąga na pieniądze, stwierdza wady i choroby, żeby klientki się u niego leczyły za grubą kasę, chociaż żadnych chorób ani wad nie ma. Mi stwierdził …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Tadeusz Belina

Brzozów

Po długim leczeniu u pana doktora, udało mi się zajść w ciążę. Badanie HSG wykonane przez doktora ku mojemu zaskoczeniu było bezbolesne i wspominam je dobrze. Każda wizyta była bez stresu i skrępowania. Opinie wystawiam po kilkunastu wizytach w gabinecie doktora, bo takie "doświadczenie" pozwala na wystawienie rzetelnej opinii.

lekarz Zbigniew Górecki

Wielkie Przedmieście 41
46-300 Olesno

Byłam u niego jako 15-letnia dziewczyna. 5 gwiazdek moim zdaniem to dalej za mało aby opisać tego lekarza. Podejście cudowne. Był delikatny i nic nie robił bez mojej zgody. Wszystko tłumaczył i dokładnie opisywał. Poświęcił mi tyle czasu ile było potrzebne. Jedyny taki lekarz, któremu ufam w 100% a w szczególności gdy byłam młodsza. Godny polecenia i do wszystkich mam nastolatek, które to czytają - to właśnie jest lekarz do, …

dr n. med. Michał Wojcieszyn

Szpital nr 1

Ja trafiłam do dr Wojcieszyna w 2003 roku, jako jedyny poprawnie zdiagnozował u mnie mięśniaka macicy. Zaufałam mu, przeszłam operację w szpitalu w Mysłowicach, która zakończyła się dobrze. Wtedy dr Wojcieszyn zaczynał tam pracę, zaopiekował się mną wspaniale, dział ginekologii był bez zarzutów, opieka super. Po 3 latach zaszłam w ciąże, jednak okazało się, że mam kolejnego mięśniaka na macicy. Znowu wróciłam do dr Wojcieszyna, prowadził mnie przez całą ciążę …
Opinia dodana przez: Melady79

lek. med. Wiesław Filipkowski

Endokrynolog, Ginekolog

ulica K.I.Gałczyńskiego 2
82-300 Elbląg

Bardzo dobry specjalista, dzięki niemu nasz maluszek urodził się zdrowy. Jestem mu bardzo wdzięczna. Ciąża była zagrożona, dzięki niemu wszystko skończyło się dobrze. Od tego czasu chodzę do doktora na kontrole. Bardzo miły i profesjonalnie podchodzi do pacjentek. Gabinet jest otwarty nawet teraz, w czasie pandemii. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Róża

lekarz Włodzimierz Budzyński

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Jarocin Hllera 7
63-200 Jarocin

Polecam doktora Budzyńskiego , bardzo miły człowiek . Lekarz z powołania , ma ogromną wiedzę oraz cierpliwość oraz czas dla każdej pacjentki. Wybrałam się do niego na swoją pierwszą wizytę parę lat temu byłam cała w nerwach jak to młoda dziewczyna zauważył to oczywiście. Jego podejście oraz krótka rozmowa sprawiły że cały stres wszystko zniknęło czułam naprawdę zaopiekowana . Polecam z czystym sumieniem.

Monika Sasal

Radom

Jestem bardzo zadowolona z wizyt, prowadzenia ciąży oraz kompetencji pani doktor Moniki Sasal. Duża kultura osobista i szacunek do pacjentów. Polecam z całego serca. To wspaniała Pani doktor, która emanuje wiedzą, kultura osobista oraz klasa. Polecam z całego serca i dziękuję za wszystko.

lekarz Jolanta Magnuszewska

ul. Krakowska 26
42-200 Częstochowa

Dr Magnuszewska już przyjmuje!! Jest to jedyny fachowy lekarz w Częstochowie. Nie umiem opisać dość odpowiednio ale byłam u kilku lekarzy a tylko Ona potrafiła mi pomóc. Każdy leciał po łebkach by tylko odbebnić pacjęta, skasować forse i przepisać to co się standardowo daje. Tylko ona zrobiła odpowiedni wywiad, nie zbagatelizowała tego co mówię i podjęła odpowiednie leczenie, po przeprowadzeniu oczywiście odpowiednich badań. Dzięki niej mam dziecko!!! Oprócz tego, że …

lekarz Maciej Ziomek

SPZOZ Lipa 3
Lipa 3
41-703 Ruda Śląska

Serdecznie polecam dr Ziomka! Od pierwszej wizyty czułam się zaopiekowana i spokojna o swoje zdrowie. Pan Doktor prowadził moją ciążę z ogromnym zaangażowaniem, cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania i rozwiewał wątpliwości. Dzięki jego profesjonalizmowi i wsparciu cały okres ciąży, a także sam poród przebiegły bez stresu i w poczuciu bezpieczeństwa. To lekarz z powołania, któremu naprawdę można zaufać.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Bożena Lech

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinety Lekarskie Zdrowie i Uroda s.c.
Szarych Szeregów 38 (centrum Q10 -1 piętro )
66-400 Gorzów Wielkopolski

Profesjonalne podejście do pacjenta, Pani Doktor zawsze dokładnie wyjaśnia szczegóły oraz cały proces leczenia czy przepisywane lekarstwa. . Cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszystko. Jak najbardziej polecam.

lekarz Maciej Szumski

Mossego 12
62-065 Grodzisk Wielkopolski

Bardzo dobry specjalista i godny polecenia. Miły, sympatyczna z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: :-)

lekarz Tomasz Stempniewski

Tomasz Stempniewski Specjalista Ginekologii i Położnictwa
Palacza 98/1

Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Pan doktor szczegółowo wyjaśnił wszystkie kwestie za i przeciw. Udzielił porad. Wskazał kolejne kroki w procesie diagnozy i leczenia. Bardzo sympatyczny, konkretny i rzeczowy. Po wizycie zdecydowałam sie na zabieg który doktor zaproponował i sam go wykonał w szpitalu. Jestem bardzo zadowolona. Polecam :)))))
Opinia dodana przez: Beata

Witold Nawrocki

Mościckiego 38 lokal 2
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Bardzo zawiodłam się na Panu doktorze,fakt pomógł mi zajść w ciążę,ale nie wykrył u synka wady serca.Po porodzie okazało sie że z synkiem jest zle,widzialam synka tylko przez chwile,zostal przewieziony do Łodzi.Miał wykonany zabieg,a w 10 d.ż. operacje na otwartym sercu.To tak w dużym skrócie.Na szczęście syn ŻYJE.To co przeszedł i ja z mężem,nie da sie opisać.Na pytanie czy ta wada byla wykrywalna w ciąży,Pan doktor odpowiedział:nie mam wiedzy z …
Opinia dodana przez: kasia

dr n. med. Paweł Kopyra

Od 7 lat jestem pod jego opieką. Pan doktor prowadził obydwie moje ciąże. Zawsze długo i uważnie badał dzieci. Odpowiadał na każde pytanie. Wizyty przebiegły w dobrej atmosferze. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Marek Olszówka

Królowej Jadwigi 19
37-500 Jarosław

Prowadził moje dwie ciążę i jestem bardzo zadowolona. Zawsze mi wszystko dokładnie wytłumaczył. Miły, dyspozycyjny, kompetentny, doświadczony lekarz. Jest z powołania, żeby takich było więcej!

lekarz Joanna Gruszczyńska-Walczak

Przychodnia
Piotrkowska 121/4

Godna polecenia,jako jedyna wpadła na co choruję,posiada wiedzę i jest na bieżąco z nowymi metodami,lekami. Jest dostępna,miła,kompetentna.
Opinia dodana przez: Sylwia

dr Włodzimierz Woszczyna

ul.Wrocławska
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo sympatyczny lekarz, zawsze odpowiada na pytania zleca wszystkie potrzebne badania i dokładnie tłumaczy. Prowadził mi ciążę i jestem zadowolona, nadal będę kontynuować leczenie.
Opinia dodana przez: Mariola

prof. dr hab. n. med. Maciej Skrzypczak

Gabinet Maciej Skrzypczak
Księżycowa 6/17

Jak najbardziej polecam, lekarz tłumaczy wszystko jak należy i poświęca tyle czasu ile trzeba ,gdyby nie doktor to już może ani mnie ani mojego dziecka nie było na świecie . Najlepszy lekarz ,zawsze pogodny ,miły sympatyczny. Po porodzie w szpitalu przychodził pytał o samopoczucie moje i synka . Do gabinetu zapraszał z uśmiechem, a nie łaska,żeby odbebnic kolejna pacjentke.

dr n. med. Janusz Malecha

Santocka 34 lok. 10

Dla mnie lekarz z powołania, miły , uprzejmy , cierpliwy i delikatny , wszystko powoli szczegółowo wyjaśni i zleci dodatkowe badania, bez pośpiechu, trafiłam przez przypadek i zostaje jako stała pacjenka . Mogę polecić bez zastanowienia Wystawiam powtórnie, bo źle zaznaczyłam uprzejmość. Wszystko na 5⭐

lekarz Mirosław Styk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CenterMed Lublin" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Specjalistyczna
ulica Weteranów 46

Dr Styk to wyjątkowy lekarz, który łączy profesjonalizm z niezwykłą empatią. Pomimo licznych obowiązków potrafi zatrzymać się, wysłuchać i z pełnym zaangażowaniem pochylić się nad problemami pacjenta. W sytuacji tak trudnej jak utrata pierwszej ciąży jego wsparcie i zrozumienie są nieocenione, a sposób, w jaki podchodzi do pacjentów, świadczy o prawdziwym powołaniu do zawodu.
Opinia dodana przez: Laura Wilkinson