kardiolog kardiolog kardiolog kardiolog

Kardiolog, Hipertensjolog

PulsMed
Stoczniowców 11- 13
75-051 Koszalin

Absolutnie nie polecam nikomu dr Zinka. Nie wykonuje podstawowych badań. Nie interesuje ją, gdy pacjent poczuje się źle. Jest już w podeszłym wieku i brak jej koncentracji. Zwyczajnie robi jeszcze pieniądze.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Waldemar Jastrzębski

Norwida 34
59-300 Lubin

Doktor uratował mojego kochanego męża.Mąż miał zawał bardzo ciężki leżał 3 tygodnie nie przytomny tylko dzięki dr.mój mąż mógł się jeszcze cieszyć życiem przez 5 lat.Dziękuję panie doktorze zawsze będę Panu wdzięczna za te 5 lat życia mojego wspaniałego męża.Życzę panu i całej rodzinie dużo zdrowia.

lekarz Agnieszka Ligęzińska

Aldamed
Zielona Góra

Zgłosiłam pani doktor objawy/ kołatanie serca , duszności, uczucie niepokoju, podwyższone ciśnienie/.Zostałam zbadana / pani doktor robiła w trakcie badania dziwne miny , nie dodając słowa komentarza. Nie spytała czy się leczę, i czy przyjmuję stale jakieś leki. / Choruję ileczę się systematycznie na nadciśnienie tętnicze od 30-tu lat./ Bez słowa podała mi receptę na lek jak się okazało stosowany w chorobie Menier'a/ objawy zawroty głowy i szumy w uszach/. …
Opinia dodana przez: marynia

lekarz Dariusz Rynkun

Wał Miedzeszyński 414A/6/4

Bardzo dobry lekarz, specjalista, uprzejmy i kompetentny. Ja również byłem u Pana doktora na Niemodlińskiej. Mam 85 lat i mnie zapisał Roswere 15
Opinia dodana przez: jerzy

Maciej Tymiński

Kardiolog

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5

Wspaniały lekarz, doskonały diagnosta, skutecznie leczący, wyjątkowo serdeczny. Jedyne możliwe zastrzeżenie to oszczędność w słowach( ale przecież stokroć lepszy jednak jest małomówny profesjonalistą od wylewnego, gadającego dużo bzdur dyletanta . Absolutnie polecam.

lekarz Lidia Olejnik-Daniluk

Jesionowa 7
97-400 Bełchatów

Bardzo dobry lekarz . Dokładnie bada, wypytuje się o stan zdrowia, samopoczucie.Cena za wizytę nie jest wygórowana. Jestem naprawdę zadowolona .

lekarz Arkadiusz Strus

Wyżynna 20c

Dzień dobry, gdybym przeczytała opinie wcześniej zapewne bym nie poszła do Pana Doktora. Jestem szczerze mile zaskoczona może i jest dość bezpośredni, bezpardonowy i uszczypliwy ale jest też mądrą osobą która holistycznie patrzy na konkretny przypadek zadając mnóstwo pytań nie wyciąga pochopnych wniosków tylko szuka. Faktycznie wypisuje dużo opakowań ale to akurat na plus jeżeli wizyta kosztuje dość sporo. Napewno będę się leczyć dalej.

lekarz Leszek Podzierski

Sabały 28

Polecam pana doktora na choroby dróg oddechowych i stany zapalne. Poświęca dużo czasu na pacjenta i dobiera kilka leków homeopatycznych
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Hubert Konstantynowicz

Prywatna Poradnia Kardiologiczna
Zagórska 20
25-350 Kielce

Bardzo mi przykro że w dzisiejszych czasach słowo stres i nerwica przy WSZYSTKICH objawach jest nadużywane a diagnostyki ŻADNEJ lub drastycznie ograniczonej,często nie ujawniającej problemu. Dopiero po latach męczenia się kiedy na własny koszt wykłada się masę pieniędzy otrzymuje się właściwą diagnozę i ew. leczenie a w gratisie masę strachu bo wszystko zdążyło się już popsuć X10. Holter EKG wykonany u Pana dr. 1,5 r temu, jakieś problemy ale według …
Opinia dodana przez: Martyna

dr n. med. Bogna Gabrylewicz

Przeniesiona !!! Zabrska 14/3
al. Korfantego 5 (Unimed)

Bardzo miła kompetentną osoba ,Świetny lekarz jeżdżę do pani Doktor już jakiś czas i od zawału pod opieką Pani Doktor niemam żadnych poważnych problemów
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Danuta Więcek-Włodarska

Kardiolog, Pediatra

ulica Drzymały 12/1
41-500 Chorzów

Nie wnikam w wiedzę medyczna Pani Doktor jednak traktowanie pacjenta pozostawia wiele do życzenia... Pierwsza rzecz, zero jakiegokolwiek przywitania się z dzieckiem, jakiejkolwiek rozmowy, zero tłumaczeń. Pani Doktor zebrała wywiad następnie poprosiła nas o przejście do drugiego pomieszczenia. Burkneła pod nosem aby rozebrać dziecko, osłuchała je, następnie kiwnela głową aby dać dziecko na ,,lóżko". Gwałtownie przyłożyła głowice z zimnym żelem do klatki piersiowej siedzącego dziecka, czym dziecko się przestraszyło i …

dr n. med. Piotr Kokowicz

Szpital Grochowski

Trafiłem przypadkiem (z ulicy) do Pana Piotra Kokowicza. Lekarz był bardzo uprzejmy, wyjaśnił przyczyny, sposoby leczenia mojej choroby, oczywiście bez dokonania dokładniejszego badania echa serca się nie obędzie, EKG to nie wszystko. Czytając wcześniejsze komentarze może lekarz miał gorszy dzień? Nie wiem, Ja jestem bardzo zadowolony, czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Marek R.

dr n. med. Jerzy Kuźniar

Rzeszów

Miałam skierowanie na koronografię w szpitalu na Lwowskiej i musiałam odbyć wizytę w przychodni szpitalnej,Pan doktor stwierdził ze w ogóle nie mam choroby wieńcowej i nie zakwalifikował mnie do badania.Ponadto kazał odstawić leki które miałam od mojego kardiologa. Dobrze że mu nie zaufałam i zrobiłam tą koronografię w klinice św.Józefa która wykryła duże zwężenie głównej aorty serca.Nie dając mi szansy na koronografię naraził moje życie.To że jestem 46 letnią kobietą …

lekarz Krzysztof Pstrągowski

ulica Rynek 8
89-240 Kcynia

Bardzo dobry lekarz, wielu pacjentów wyprowadził ze stanów krytycznych, zawsze opanowany, skromny. Temu lekarzowi można ufać.
Opinia dodana przez: Natalia Wąsowska

lekarz Andrzej Grzelka

Gostyńskie Przedmieście 39
63-140 Dolsk

Świetny, cierpliwy, kompetentny lekarz z sercem na dłoni, polecam z czystym sumieniem każdemu, kto boryka się z problemami kardiologicznymi

dr n. med. Jarosław Olejniczak

Gabinet Ginekologiczny
al. Kościuszki 98 m.9, Łódź

Pan doktor zawsze zainteresowany tym co mówię o stanie zdrowia, zlecił wszystkie niezbędne badania, dobiera leki i umawiam się na następne wizyty. Każda wizyta bez najmniejszych zastrzeżeń a wręcz sympatycznie i przyjaźnie. Dziękuję:)
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Maciej Misztal

Ośrodek pielęgnacyjno-opiekuńczy
Skłodowskiej 46
99-300 Kutno

Bardzo dobry i kompetentny lekarz. Trafiłam do niego w 2018 r. , od razu wykonał masę badań, założył holtera i następnego dnia trafna diagnoza. Regularnie mam wizyty u Pana doktora, jestem monitorowana. Bardzo miły, uprzejmy człowiek, czyli człowiek z sercem i dla serca, widać że jego praca to pasja, a dodatkowo ma mnóstwo zainteresowań i potrafił zrozumieć mnie ze nie potrafię żyć bez biegania, a dzięki niemu mogę kontynuować swoje …
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Beata Jaroszewska

Leśna 8 lok. 207
59-300 Lubin

Umówiłam się na wizytę prywatną do Pani doktor na początek kwietnia 2023. Mieszkam za granicą i specjalnie dostosowałam mój przylot do Polski pod wizytę u kardiologa. Wizyta została odwołana i termin został przełożony na początek maja. Po raz drugi kupiłam bilety do Polski, żeby stawić się na wizytę. W dzień wizyty, jadąc autem, zadzwoniłam do recepcji poinformować, że stoję w korku i mogę się spóźnić kilka minut. Pani z recepcji …

lekarz Anna Ludwiczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lege-Artis"
ulica Kutnowska 4
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry i oddany pacjentom lekarz. Osoba niezwykle zdolna i empatyczna. Trafna diagnoza postawiona mojemu ojcu. Bardzo dziękuję ❤️
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Wiesława Wieczorek

Kardiolog, Pediatra

ulica Fioletowa 71/1

Polecam z całego serca Panią doktor,wiedza rzetelność i kompetencje na wysokim poziomie. Konkretna specjalistka w swojej dziedzinie. Polecam każdemu kto potrzebuje specjalisty z wiedza a nie pitupitu..Polecam!