Przyjął mnie w gabinecie przy ul. Gdańskiej w Ełku, gdy inni lekarze w lokalnych przychodniach wymawiając się m.in. dużą liczbą zapisanych pacjentów, nie chcieli. Wraz z towarzyszącą mu pielęgniarką, zajął się usunięciem trzech pooperacyjnych szwów, pozostałych po mojej operacji w Białymstoku. Przyjął bez absurdalnych terminów czekania na wizytę. Wystarczyło skierowanie od lekarza rodzinnego, wystawione dokładnie po 10 dniach od operacji. W dniu wystawienia skierowania udzielił mi pomocy.
Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105
Trafiliśmy do doktora wiele lat temu, pomógł naszemu synkowi. Pan Doktor jest zawsze uważny, dociekliwy, skupiony na pacjencie, trafnie diagnozuje i jest najuprzejmiejszym lekarzem jakiego poznaliśmy. Pełen empatii, szacunku. Taki Lekarz to skarb! Polecam Pana Doktora całym sercem!
Poradnia Specjalistyczna DiLMed
ul. Bohaterów Monte Cassino 3
Zdarzało mi się być z ciężkim przeziębieniem (a może grypą?) u internisty, który nawet nie sięgnął po stetoskop, a wizyta trwała 3 minuty. U pani dr Rymarczyk leczę się alergologicznie już kilka lat i za każdym razem jestem dokładnie zbadana, osłuchana, zawsze jest wnikliwy wywiad. I pytania dotyczą różnych aspektów zdrowia, nie tylko związanych bezpośrednio z alergią. Bardzo sympatyczna, z "ludzkim" podejściem, cierpliwie tłumaczy. Jednocześnie bardzo konkretna! Z punktu widzenia …
SADENT
ul.Niedziałkowskiego 42
Tarnowskie Góry
A więc tak. Stan mojego uzębienia przed pierwszą wizytą można nazwać tylko horrorem rodem z Hollywood. Można by powiedzieć że nie ma szans na normalność. Do tego strach powodujący ogromną niechęć do jakichkolwiek spraw związanych z stomatologią. Ale jak już człowiek osiągnie pewien wiek to trzeba coś z tym zrobić. Po pierwszej wizycie okazało się że jednak nie jest tak źle, wcale nie jest to takie nieprzyjemne jakby to sobie …
Varixmed Specjaliści
Nowowiejskiego 20
Zabrze
Super człowiek, lekarz. Godny polecenia. Ma świetne podejście do pacjenta.Bardzo miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolona że mogę się leczyć u tak bardzo dobrego specjalisty
Dermedica. Centrum dermatologii
Kazimierzowska 70
Dla mnie świetna specjalistka ! Szukałam lekarza, Pani Brajczewska miała dobre opinie, po telefonie na recepcję dość szybka wizyta, personel miły i pomocny, miejsce czste i zadbane, a Pani doktor przyjazna pacjentowi. Wytłumaczyła plan leczenia i co się dzieje i dlaczego. Teraz jestem już chwilę po leczeniu i widzę bardzo pozytywne efekty z czego jestem dumna i zadowolona !!! Poleciłam Panią doktor jednej z moich koleżanek i Wam też polecam …
Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26
Na ten moment to najlepsza lekarka w dziedzinie onkologii, z którą miałam do czynienia. Wszystko cierpliwie tłumaczy, jest spokojna i bardzo uprzejma. Zleca tylko te badania, które są konieczne i których wymaga terapia na danym etapie. Dziękuję Pani Doktor za empatię i zrozumienie, którego w tych czasach tak bardzo brakuje.
Carpathia Medica
Kazimierza Jagiellończyka 13
Mielec
Jestem zachwycona podejściem lekarza , czułam się bardzo swobodnie i uzyskałam wszystkie informacje.jest naprawdę super fajnym doktorkiem.
Najbardziej godny polecenia lekarz ginekolog w powiecie sieradzkim. Pełen profesjonalizm i kunszt lekarski na najwyższym poziomie. Doskonały specjalista i najlepszy operator na bloku operacyjnym. Lekarz do zadań specjalnych i trudnych przypadków operacyjnych. Godny zaufania, uprzejmy, cierpliwy i sumienny. Gorąco polecam.👍
Jana III Sobieskiego 6
Tarnowskie Góry
Polecam świetny lekarz miła ciepła atmosfera gabinetu a przede wszystkim jest kompetentną specjalistką w swojej dziedzinie.
Emde stomatologia IPS M. Doliński
84-300 Lębork, Al. Wolności 40a, Stary Browar, 1 piętro
Lębork
Bardzo dobry fachowiec - polecam Ja się boję wizyty u dentysty, a tu szybko, miło i bezbolesnie. Gabinet przyjemny, w tle relaksacyjna muzyka