{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Anestezjolog

Anestezjolog

Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
41-902 Zabrze

Kompetentny i troskliwy lekarz, czułam się przed i po zabiegu zaopiekowana, godny polecenia anestezjolog
Opinia dodana przez: Bogumiła

lekarz Agnieszka Toczek-Wasiak

Lekarz rodzinny

ul. Warszawska 159/39
25-751 Kielce

Cudowna pani doktor, pełna empatii, wrażliwości do pacjenta i jego rodziny. W trudnej chwili naszej bezradności i bezsilności, gdy mój tata był w ciężkim stanie, w mgnieniu oka skontaktowała się ze mną telefonicznie po wysłaniu do niej maila i pokierowała mnie co mam zrobić i jak zareagować, żeby tata wrócił do "żywych". Dziękuję pani doktor, jest pani Aniołem.

dr n. med. Sebastian Grzyb

Neurochirurg

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Mąż obecnie po operacji kręgoslupa.Pan dr S.Grzyb prowadził od początku jego przypadek.Bardzo życzliwy, uprzejmy empatyczny i służył swoją wiedzą na każdym etapie,tj.wizyt, po operacji, podejscie w pelni profesjonalne i kompleksowe.W lipcu br będzie miał kontrolne badania.Mamy nadzieję, że wszystko będzie ok.Lekarza polecamy jak najbardziej. Dziękujemy również personelowi na oddziale neurochirurgii szpitala w Toruniu i Panu rehabilitantowi za opiekę i pomoc. Zbigniew S.

lekarz Jolanta Czekaj-Huptas

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Pani Doktor Jolanta to lekarz z powołania – wybitna specjalistka i jednocześnie niezwykle ciepły, empatyczny człowiek. Towarzyszyła mi od chwili diagnozy aż do wypisu po operacji onkologicznej i przez cały ten czas czułam się zaopiekowana, wysłuchana i traktowana z ogromnym szacunkiem. Zawsze miała czas, cierpliwie odpowiadała na pytania, tłumaczyła wszystko jasno i konkretnie. Jej profesjonalizm, spokój i pewność w działaniu dały mi ogromne poczucie bezpieczeństwa, nawet w najtrudniejszych momentach. Jestem …
Opinia dodana przez: Ania
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Neurochirurg
                                       dr n. med. Tomasz Szczepański

dr n. med. Tomasz Szczepański

Neurochirurg

Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T.Marciniaka CMR
Fieldorfa 2

Bardzo, bardzo kompetentny, przesympatyczny i spokojny lekarz. Wszystko cierpliwie wytłumaczy, dokładnie zbada, dopyta. Podejście do pacjenta to prawdziwy miód na serce. W mojej sytuacji szczegółowy opis koniecznej operacji, skierowanie do szpitala i bardzo ciepły uśmiech. Polecam serdecznie.

lekarz Konrad Stopa

Radiolog

Gabinety Specjalistyczne Podmiejska 13
ul. Podmiejska 13/28-29
Bydgoszcz

Dawno nie spotkałam tak kompetentnego, a zarazem życzliwego i empatycznego lekarza. Panie doktorze...Dziekuję:)
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 18714, 'name': 'Koszalin'} Ortopeda
                                       lekarz Maksym Własny

lekarz Maksym Własny

Ortopeda, Chirurg ortopeda

haluxy.pl
Waryńśkiego 1, 75-404 Koszalin
Koszalin

Gorąco polecam Pana Doktora za perfekcyjnie przeprowadzone zabiegi haluksów. Od pierwszej wizyty - konsultacji Pan Doktor M.Własny wykazał się niezwykłym profesjonalizmem i empatią. Dokładnie wyjaśnił mi przebieg zabiegów , rozwiał wszelkie moje obawy i odpowiedział na każde moje pytanie. Same zabiegi przebiegły bez żadnych komplikacji. Teraz stopy wyglądają pięknie a przede wszystkim nie bolą. Z serca polecam , wspaniały, wyjątkowy doktor i fachowiec w swojej dziedzinie. Polecam!
Opinia dodana przez: Małgosia

lek. dent. Andrzej Kołciuk

STOMATOLOGIA PROTETYKA
ul. Posejdona 7

Pan Doktor Andrzej Kołciuk zasługuje na najwyższe uznanie. Jestem niezwykle wdzięczny za profesjonalizm, ogromne zaangażowanie i troskę o pacjenta. Dzięki Jego pracy i podejściu czuję się uratowany i zaopiekowany. To lekarz, któremu można w pełni zaufać. Serdecznie dziękuję za wszystko!
Opinia dodana przez: Serhii Nalyvaiko

lekarz Jakub Stępniewski

ulica Lotnicza 22/4

Szanowny Panie Doktorze, z całego serca pragnę podziękować za uratowanie życia mojego Taty Zbyszka. Pańska wiedza, doświadczenie i szybka reakcja sprawiły, że dziś możemy cieszyć się jego obecnością i powrotem do zdrowia. Jest Pan nie tylko wybitnym specjalistą, ale również lekarzem z ogromnym sercem — pełnym empatii, zrozumienia i troski o pacjenta oraz jego bliskich. Sposób, w jaki przekazuje Pan informacje, łączy profesjonalizm z ciepłem i spokojem, które dają poczucie …

lekarz Marcin Trzewik

Ambulatorium z Izbą Chorych w Katowicach
Mikołowska 10A

Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji lekarza Marcina Trzewika. Posiada ogromną wiedzę i umiejętności, które z powodzeniem wykorzystuje w dziedzinie urologi chirurgicznej. Zabieg prostatektomii radykalnej został wykonany u mnie z wielką precyzją i delikatnością. Bardzo dziękuję i polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Zbigniew Szczurek

Jakub Kaczmarek

Urolog

Lekarze Urolodzy
Łask

Pan doktor to wspaniały człowiek i lekarz z powołania. Wyróżnia się niezwykłą empatią i cierpliwością. Wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na każde pytanie i rozwiewa wątpliwości dotyczące choroby. Rzadko spotyka się tak ludzkie podejście do pacjenta. Bardzo dziękuję za okazaną pomoc!
Opinia dodana przez: Dominik

lekarz Artur Sołtysiak

Chirurg ogólny, Gastrolog

ul. Mickiewicza 39
89-600 Chojnice

Panie doktorze serdeczne podziękowania od pacjenta z Mogilna. Ja zadowolony, syn zachwycony i pełen uznania. znajomy z Chojnic nie był Pańskim pacjentem. ale była nim jego żona . również pełna uznania. panie doktorze serdecznie pozdrawiam. Henryk Pliszka

lekarz Wojciech Tokarzewski

Pogodna 6
Czechowice-Dziedzice

Witam, doktor cudowny, wspaniały człowiek, jak dla mnie wybitny specjalista w dziedzinie operacji tarczycy. Naprawdę oby więcej takich wspaniałych lekarzy.
Opinia dodana przez: Agnieszka M-B

lekarz Elżbieta Kruzel

Internista, Reumatolog

Grochowska 35
37-500 Jarosław

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor. Jak dla mnie wybitny specjalista. Jestem pod jej opieką już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszelkie inne zmiany, które zauważy u pacjenta od razu konsultuje ze specjalistą w danej dziedzinie. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Regina

dr n. med. Małgorzata Biernacka-Zielińska

Pediatra, Reumatolog

Kopernika 62 (Reuma-Med)

Pani doktor prowadziła nam chorowitą córkę przez kilka lat. Mamy do niej całkowite zaufanie. Jest kompetentna i skuteczna w leczeniu - dziecko bada długo i kompleksowo. Z racji praktyki szpitalnej wie, jaki wirus aktualnie 'się sieje' w populacji. Dobrze dobiera leki. Do tego ma miłą osobowość - jest otwarta na małych pacjentów i ich rodziców. Świetny praktyk i człowiek! Mama Wiktorii i Olka
nie lekceważy jakichkolwiek oznak chorobowych szuka potwierdzeń w badaniach.Podaje alternatywne rozwiązania

dr n. med. Jerzy Kopeć

Nefrolog

Katedra Nefrologii UJCM

Bardzo kompetentna osoba, znana mi od kilkunastu lat. Leczy bezinteresownie i angażuje się niezwykle w całość terapii. Gorąco polecam.

lek. dent. Katarzyna Święcicka-Moroz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Koral-Med Katarzyna Święcicka-Moroz
Gajowicka166/1A

Chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić Panią Doktor Moroz. Jest nie tylko wspaniałym lekarzem - świetnym fachowcem, ale przede wszystkim cudownym człowiekiem pełnym empatii. Podczas wizyty otrzymuję zawsze pełną informację na temat stanu mojego uzębienia (tudzież poszczególnych "jego egzemplarzy") w przystepnych, zrozumiałych dla mnie słowach. Atmosfera jest miła i bezstresowa, co uważam, w przypadku wizyt stomatologicznych jest najważniejsze. Jakość usługi jest również bez zarzutu a ceny przystępne. Na potwierdzenie moich wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Gosia
Pierwszy lekarz, który udowodnił mi, że leczenie zębów może być naprawdę bezbolesne. Mogę taką opinię wydać, gdyż leczyłam w tym gabinecie zęby wielokrotnie. Pani doktor jest doskonałym lekarzem, spowodowała, że już nie boję się leczenia. Jest konkretna, ale przy tym niezwykle uprzejma i cierpliwa wobec pacjenta. Odpowie na każde pytanie. Jest sympatyczna, uśmiechnięta i żartem potrafi rozładować stres. Fantastyczna osoba! Bardzo się cieszę, że trafiłam do takiego lekarza i polecam …
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Igor Meissner

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

MEISSMED Przychodnia Stomatologiczna
Kochanowskiego 1/2
62-031 Luboń

W klinice Meissmed przeszedłem operację wstawienia implantów. Przeszedłem całą drogę od diagnozy do założenia implantów i teraz czeka mnie wizyta kontrolna po ostatnim zabiegu. Mogę więc wyrazić swoją opinię już po założeniu implantów i ich dokładnym sprawdzeniu w działaniu. Na każdym etapie uzyskiwałem bardzo szczegółowe wyjaśnienie co będzie robione i dlaczego, wręcz z pokazaniem prototypów implantów, śrub gojących itp. Założenie moich implantów trwało niestety trochę dłużej, ponieważ musiałem przejść małą …
Opinia dodana przez: Eugeniusz