Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Panią Doktor miałam przyjemność poznać na SOR w Prokocimiu. Cudowna kobieta, zaangażowana, uprzejma, zawsze uśmiechnięta. Przeprowadzila rzetelny wywiad, badanie przebiegło w miłej atmosferze, pomimo braku wspolpracy ze strony dziecka. Pani Doktor dokładnie wszystko wytlumaczyla, upewniajac się, że informacje są dla nas zrozumiale. Gorąco polecam! Lekarz z powolania :)
Bardzo dobry lekarz, profesjonalista na każdym etapie kontaktu z pacjentką. Rzeczowy , miły, poświęcający wiele czasu na wyjaśnienie sytuacji zdrowotnej. Poprostu lekarz z powołania. Polecam Pana doktora, życząc wszystkim kobietom, aby spotykały na swojej drodze tylko takich lekarzy jak doktor Michalski.
Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Zielona 9
Giżycko
Konkretny stomatolog, bez zbędnej gadaniny, po męsku, ząb ogarnięty w sytuacji nagłej. Przyjmuje też na NFZ
Potwierdzam opinie, które o Pani doktor tutaj napisano: jest to osoba uprzejma, o indywidualnym podejściu do pacjenta. Prowadziła moje odczulanie, wyprowadzając moją alergię (oraz, we wcześniejszym okresie, astmę!) na prostą. Ukłony w kierunku jej wiedzy, kompetencji (i trafności osądu). Sprawia niekiedy wrażenie surowej i nieprzystępnej; w rzeczywistości jest to jednak osoba oddana swoim pacjentom, nawet bez zaglądania w kartę pamiętająca o historii ich choroby i wcześniej prowadzonym leczeniu.
Pani Maria jest bardzo ciepłą osobą, która podchodzi do pacjenta bardzo profesjonalnie z widoczną chęcią pomocy. Czułam od niej bardzo duże wsparcie, zrozumienie i jest jedną z nielicznych osób której udało mi się w pełni zaufać. Pani Maria nie raz powiedziała mi coś, co było dla mnie bardzo niewygodne i niekoniecznie się z tym dobrze czułam, ale było to niezbędne w procesie terapii, która pozwoliła mi zrozumieć moje patologiczne mechanizmy …
Ósemka w położeniu poprzecznym, uciskająca siódemkę. Rwanie w 100% bezbolesne i jestem w szoku jak sprawnie Panu doktorowi to poszło. Znieczulenie, przygotowanie zęba i DWA ruchy, po czym ząb w całości wyrwany. Najlepszy specjalista jakiego spotkałem i polecam każdemu. Wklejam tę opinię wszędzie, żeby ludzie mogli oddać się w dobre ręce ze swoim uzębieniem.
Sygietyńskiego 53
Świecie
Przemiła Pani stomatolog. Stoicki spokój. Fachowe podejście. Miałam wyrywane dwie ósemki. Żaden stomatolog nie chciał ich wyrwać, bo rosły na policzek. Dzięki Pani chirurg mam już spokój. Bezboleśnie. Wszystko zagoiło się bardzo szybko. Naprawdę POLECAM!
Prywatny gabinet położniczo - ginekologiczny
Klonowa 13 m 6
Najlepszy ginekolog, u jakiego byłam. Pani doktor jest miłą i ciepłą osobą, która pomaga przezwyciężyć chorobliwy lęk przed badaniem, jaki występuje u mnie. Podczas badania jest delikatna. Wszystko objaśnia. Polecam wszystkim! A szczególnie tym, które tak jak ja, boją się wizyt u ginekologów. Wizyta u Pani Bayat-Agackiej będzie przyjemnością. Raz pójdziesz i już nigdy nie będziesz chciała zmienić ginekologa.
Dermatologia
Warszawa, ul. Andersa 25 m. 421
Bardzo szybka, fachowa ocena znamion na tułowiu. Wdrożenie odpowiedniego leczenia które okazało się skuteczne. Dzięki kompetencji dr Wasylyszyna zaoszczędziłem dużo czasu nie musząc konfrontować sposobu leczenia z innym lekarzem. Polecam.
Top Dent Gabinet Stomatologiczny
Braci Niemojowskich 4a
Kalisz
super atmosfera w gabinecie, na luzie... bardzo dobra dentystka, świetne podejście, polecam........ dawniej bardzo bała się wizyt u stomatologa... teraz nie znam tego uczucia:)
Przychodnia Nr 2
Połaniecka 11
Chełm
wielka wiedza, doświadczenie, bezustanne dokształcanie się, olbrzymia pasja w pracy podyktowana , myslę, prawdziwym powołaniem lekarskim i co Najważniejsze - odwaga w podejmowaniu decyzji co do sposobu leczenia - 12 lat prowadzi moje dziecko, nigdy się nie pomyliła, celowo napisałam "prowadzi dziecko", bo od urodzenia tak perfekcyjnie to robi dbając nie tylko o leczenie ale przede wszystkim o właściwe chowanie dziecka, że moja córka właściwie nigdy poważnie nie chorowała - …
Profesjonalne podejście do pacjenta, rzeczowy z poczuciem humoru , a poza tym przemiły człowiek, że wspaniałym podejściem do pacjenta. . Lekarz zawsze dokładnie wyjaśnia szczegóły oraz cały proces leczenia czy przepisywane lekarstwa. Z czystym sumieniem mogę jak najbardziej polecić. Pan doktor jak zwykle pomocny i z fachową wiedzą. Cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszystko.