ulica Piotrkowska 34
U dr Krzysztofa miałem wykonany implant zęba — cały zabieg przebiegł sprawnie, bez stresu i w bardzo komfortowej atmosferze. Pan Doktor wykazał się dużym profesjonalizmem, dokładnością oraz rzeczowym podejściem, jasno wyjaśniając kolejne etapy leczenia. Z pełnym przekonaniem polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologicznej Spółdzielni Pracy Dentystyka w Krakowie
ul. Kielecka 7a
Potwierdzam, naprawdę bardzo dobry z dużym doświadczeniem specjalista. Cierpliwie wytłumaczył mi moją chorobę. Lubi zażartować ale ma duży szacunek do pacjenta. Bardzo mi pomógł. Dziękuję.
Wreszcie wyszłam na plażę bez chustki pareo i innego zakrywacza. Wystarczyło mi 5 zabiegów VENUS LEGACY żeby pozbyć się cellulitu i napiąć skórę na udach i pośladkach. Zabieg robiłam w gabinecie Bella w Warszawie przy ulicy pięknej 20 ,jestem zachwycona. Wreszcie coś zadziałało.
Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Inowrocławiu
Poznańska 97
Inowrocław
Super lekarz z doświadczeniem .Fachowo leczy i konkretnie.Super doświadczenie.Bylam u innego laryngologa to nie pomogł tak jak Dr Kazimierski.Polecam.
HERMANN JACEK, DR NAUK MEDYCZNYCH. SPEC. CHIRURG ONKOLOG OGÓLNY
Wspaniały Lekarz i Człowiek. Przesympatyczny, serdeczny i z poczuciem humoru ! Profesjonalizm i empatia : pan Doktor po wykonaniu skomplikowanej operacji u mojego Taty, przez cały, nadspodziewanie długi okres jego pobytu w szpitalu, także na innych oddziałach, nadzorował proces leczenia, konsultując się ze specjalistami innych dziedzin i podejmując najlepsze decyzje co do wyboru terapii – decyzje w konsekwencji ratujące życie ! Pan Doktor przez cały ten czas odwiedzał swojego pacjenta, …
Dr Żuchowski jest na pewno... kosztownym stomatologiem, a czy takim super fachowcem to nie jestem do końca przekonana, w moim przypadku leczenie było długie i skomplikowane z jego winy bo stale nie wyrabiał się w czasie wizyt i tym wydłużał leczenie i być może powiększał koszty.Ząb jeszcze potem bolał przez długi czas ale teraz jest ok więc moja opinia jest nautralna po prostu .
WCALE NIE TAKI DOBRY LEKARZ , FAKT WIELE TŁUMACZY I ROZMAWIA Z CHORYM AŻ NADTO , ALE GDY NIE WYJDZIE TERAPIA TAK JAK W MOIM PRZYPADKU GDY LECZYŁ MNIE W NOWYM SĄCZU TO UMYWA RĘCE I ODSYŁA CHOREGO DO KRAKOWA. JAK SIE ZAPYTAŁEM O CHEMIOTERAPIĘ TO ODESŁAŁ MNIE DO INNEGO LEKARZA A WCZESNIEJ ZAPEWNIAŁ ŻE MI POMORZE .PANIE DOKTORZE NIECH PAN TAK WIELE NIE MÓWI NIE DPUSZCZAJĄC CHOREGO DO GŁOSU …
Najlepszy lekarz jaki mógł mi się trafić w życiu mojego 32 -letniego syna Łukasza. Syn choruje na DPM i padaczkę lekooporna to dzięki odpowiednio dobra ym lekom syn nie ma ataków,nie ślini się i już nie jest pampersowany. Bardzo jestem wdzięczna lekarzowi Panu Dariuszowi Kulmie za podejście do mojego syna,skuteczne leczenie i miłe usposobienie takie ludzkie nie wyniosłe jakie mają co,niektórzy lekarze! Z czystym sumieniem polecam tego lekarza!😊❤️
Miałam przyjemność być pacjentką Pana Doktora. Lekarz profesjonalny, kompetentny i bardzo uprzejmy. Przed zabiegiem wszystko mi wyjaśnił. Nie popędzał, miał dla mnie tyle czasu ile potrzebowałam. Pan doktor ponadto ma tak sprawną rękę, że w trakcie zabiegu nie czułam bólu. Efekt pracy dr Marosza przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam!
ul. Kazimierza Przerwy-Tetmajera 2A
Kościerzyna
Najlepszy na świecie, zabieg bez kompikacji, a łatwo nie było. Polecam bardzo tego lekarza, naprawdę jest wybitnym klinicystą.
Prywatny gabinet stomatologiczny
Piłsudskiego 1A
Stoczek Łukowski
Mam 66 lat. Do tej pory wolałem chodzić do lekarzy starszych wiekiem i stażem. Zmieniło to się teraz, kiedy na mojej drodze pojawił się dr Adrian Stocki. Polecam gorąco.
Letnicka 3
Bardzo uprzejma Pani, od razu wiedziała jaki jest problem i zaleciła odpowiednie leczenie. Zdecydowanie polecam
Pani dr bardzo kompetentna, chodze do niej juz dobre pare lat. Od dziecka mam dosc duze problemy ze wzrokiem, dlatego chcialam zamienic okulary na szkla kontaktowe. Szukalam odpowiedniego lekarza, ktory mi w tym pomoze i znalazlam. Pomagala mi zalozyc moje pierwsze szkla, rece mi sie trzesly jak szalone, ale ona byla bardzo cierpliwa, polecam wszystkim!