Ginekolog położnik ginekolog ginekolog ginekolog

dr hab. n. med. Lechosław Putowski

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " AB OVO " Centrum Zdrowia Rodziny Sp. z o. o.
ulica Bociania 6
20-542 Lublin

Profesjonalizm, wiedza i doswiadczenie! Prf. nie musi duzo mowic, on wie co ma robić! Mily, inteligentny, przystojny i najważniejsze, mozna mu zaufac, dziękuję.

lekarz Mirosław Kupidura

26-900 Kozienice

Latem ubiegłego roku podczas wizyty miałam badanie cytologiczne, a do tej pory nie mam wyniku. Przy odbiorze lekarz powiedział, że wynik został w jego drugim gabinecie prywatnym w innym mieście w Radomiu. Zapłaciłam za badanie, a wyniku nie otrzymałam.

dr n. med. Anna Skrzyńska-Kośmider

Apteka Szpitalna
Rewolucji 1905 r. 37/39

Do pani doktor chodziłam w ciąży,bardzo dokładnie i dobrze wykonuje swój zawód,ją jestem przyjechałam z słowacji i miałam problem z poleceniem dobrego lekarza pani doktor jest bardzo dobrym ginekologem.polecam wszystkim kobietom w ciąży.miriama

Robert Ryniec

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku
ulica Barska 13
87-800 Włocławek

Jestem pacjentką tego lekarza od 2008 roku. Po pierwszej wizycie napisałam mu bardzo pozytywną opinię na kilku forach internetowych. Wydaje się niezwykle uprzejmy, podaje rękę podczas schodzenia z fotela, itd. Niestety, zdecydowałam się napisać jeszcze raz, dlatego, że ostatnia wizyta u tego specjalisty zmusiła mnie do wycofania mojej wcześniejszej pozytywnej. Udałam się do mojej przychodni przy ul. Szpitalnej w piątym tygodniu ciąży. Nie zostałam przyjęta i powiedziano mi, że mam …
Opinia dodana przez: kamilamonica

Witold Rogowski

II Szpital Miejski
ul. Sterlinga

Drogie Panie pan dr Rogowski prowadził mi trzy ciąże w tym dwie w przychodni przyszpitalnej kiedy to jeszcze przyjmował w szpitalu Rydygiera zawsze Miły i do tego przedewszystkim jest dobrym lekarzem w jego prywatnej przychodni jest czysto i długo się nie czeka zawsze informuje o wszystkim konsultacje telefoniczne zawsze i bez płatnie jeśli nie może odebrać telefonu zawsze oddzwania będąc w ciąży zwłaszcza zagrożonej uważam ze warto do niego się …

dr n. med. Andrzej Kiełkowski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Miałam nieprzyjemność mieć krótki kontakt z doktorem. Sama jestem lekarzem ( o czym Pan nie wiedział). Dr odpowiada pacjentowi po prostu chamsko , traktując pacjenta jak półgłówka… jest to bardzo przykre, życzę więcej życzliwości albo może zwyczajnie normalnego traktowania drugiego człowieka.. kompetencji nie oceniam, nie miałam okazji skorzystać i mam nadzieje , że nigdy nie będę musiała…

lekarz Andrzej Golonko

pl. Kaszubski 7b lok. 1
83-050 Kolbudy

Jestem pacjentkom od 18 lat. Pan doktor prowadził moje dwie ciąże. Zawsze rzeczowy, kompetentny, urzejemy. Wykonywał zabieg usunięcia endometrium i wszystko odbyło się na najwyższym poziomie. Teraz chodzę na standardowe wizyty i nie mogę napisać ani jednego złego słowa. Jest jedynym lekarzem, do którego chodzę bez obaw. Zastanawiam się skąd biorą się nieprzychylne, anonimwe komentarze. Polecam Pana doktora z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Andrzej Kociszewski

Jarosław

Bardzo polecam Pana Doktora! Prowadził moją ciążę bliźniaczą, dzięki niemu i jego szybkim reakcjom udało się urodzić w 36tc. Doktor Kociszewski jest bardzo pomocny, doradza, "nie owija w bawełnę", jest konkretny, można o wszystkim porozmawiać, godny zaufania. Jestem mu bardzo wdzięczna i z całego serca polecam !
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Stanisław Polewka

Optima Prudnik
Kasprowicza 4
48-100 Głubczyce

Chodziłam regularnie do tego Pana podczas ciąży (co miesiąc) oczywiście prywatnie, gdy trafałam do szpitala z bólami jednak dwa tygodnie po terminie,,,leżałam dwa dni bez skutku (gdzie szanowny Pan był wtedy zastepcą ordynatora), nawet nie przyszedł zobaczyć czy żyję. Nie polecam (chyba że idziecie po tabletki ) nic poza tym.

lekarz Janusz Jakubik

All Med Centrum Medyczne
ulica Zielona 10 A
24-100 Puławy

A ja polecam. Żarcik na wstępie obniżył moje napięcie, zdenerwowanie i stres. Poczułam się swobodniej. Rozmowa, badanie, zalecenia- rzeczowo. Umówienie ponownej wizyty i żarcik na dowidzenia. Potrzebujecie czegoś więcej? Anna K

lekarz Bogumiła Tobera-Pawlak

Jasna 3 lok. 15

Z czystym sumieniem, mogę polecić P. Bogusię. Sympatyczna, sumienna doktor, która pracuje z zamiłowaniem do pracy. Jest to jedyny ginekolog, który dograł bardzo dobrze tabletki antykoncepcyjne pod mój organizm. Jeżeli pacjent ma jakiekolwiek wątpliwości, bądź pytania Pani doktor zawsze dokładnie odpowie.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Agata Długosz

Brzozów

Idąc do lekarza wszyscy potrzebujemy intymności, Niestety w prywatnym gabinecie pani doktor drzwi są tak nieszczelne że pozostałe pacjentki słyszą dosłownie wszystko siedząc na korytarzu. I nie jest to miła osoba.
Opinia dodana przez: Zofia

Tomasz Ziętarski

Gabinet ginekologiczny Laser-Med

Przychylam się do pozytywnej opinii o Panu doktorze. Uważam, że jest bardzo dobrym lekarzem, kompetentnym i godnym zaufania. Jest nie tylko profesjonalistą w swojej dziedzinie, ale także miłym, kulturalnym i bardzo konkretnym człowiekiem, który z dużą życzliwością i troska traktuje swoich pacjentów. Doceniam w szczególności to, że jest bardzo skrupulatny i konkretny, a także otwarty na rozmowę z pacjentem i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości. Pan doktor prowadził moją pierwszą ciąże. Podczas …

dr n. med. Jerzy Rajtar

ulica Wałowa 22
33-100 Tarnów

Byłam u tego lekarza tylko jeden raz bo potrzebowałąm pilnej konsultacji ginekologicznej, a w rzadnej placówce nie było już wolnych miwjsc. Bardzo miły pan tak po 50-ce. Wie jak podejść do pacjentki, jest bardzo miły i kompetetny, jak o coś się pyta to wszystko wytłumaczy z uśmiechem i doradzi. Badanie ginekologiczne przeprowadził bardzo delikatnnie, pierwszy raz się spotkałam z takim lekarzem. Polecam go każdej młodej dziewczynie która wybiera się poraz …
Opinia dodana przez: Asiek_

dr Jacek Makowski

WYSZYŃSKIEGO
59-300 Lubin

Z całego serca odradzam wizyty u tego pana. Dr Makowski jest tym rodzajem lekarza, który bagatelizuje problem i normalizuje ból, również taki, który po wielu latach utrzymywania się na pewnym poziomie, narasta. Ma czelność wypowiadać zdania w stylu, że "ból jest przywilejem". Do tego pozwala sobie na chamskie komentarze, np. gdy zapytałam po co wypisał mi receptę na lek, który jest bez recepty, odparł "aby pani nie zapomniała jak się …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Agnieszka Krysztofińska

Piłsudskiego 11/7
98-200 Sieradz

Cudowny lekarz. bardzo pozytywny i wspierający pacjęta. pani Agnieszka prowadzi moją ciąże od początku i jestem z niej bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Wojciech Kazimierak

Przychodnia
BRATERSKA 25

bardzo dobry lekarz poród przebiegł szybko i sprawnie. blizna po cc malutka. Polecam

lekarz Tomasz Kamiński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
95-200 Pabianice

Cudowny lekarz ze świetnym podejściem do pacjentek. Wizyty u p. doktora są przyjemnością, a nie stresem. Odpowiada na każde pytanie szczegółowo i wyczerpująco. Traktuje podmiotowo, a nie przedmiotowo. Serdecznie polecam

lekarz Barbara Burny

Indywidualna Specjalistyczna Prktyka Lekarska
Sztum ul Chełmińska9
82-400 Sztum

Nikomu nie polecam , kobieta ma zero pojęcia o medycynie. Gdy stwierdziła mi torbiel spytałam jaki to jest jak się usuwa itp odparła że jeszcze nie wie . Tylko mnie nastraszyła zero profesjonalizmu nie polecam nikomu , chyba że chcecie najeść się strachu . Jedynie pocieszenie że wizyta na nfz bo jeszcze by tego brakowało żebym za takie coś musiała płacić