Doktor z prawdziwego zdarzenia, to on mnie i moją córkę doprowadził do normalnego stanu. Na NFZ wizyty są tak odległe w czasie, jak ktoś dopiero zachorował to nie jest w stanie dobrze się unormować. Doktor zlecił mi wiele innych badań, można z nim porozmawiać, dowiedzieć się dokładnie o stanie swojego zdrowia. Również telefonicznie udzielał mi porady jak zaszła taka potrzeba. Polecam z całego serca. Wspaniały lekarz.
"MEDICUS" Witkowo, ul. Wiejska
Sadowa 22
Gniezno
Znakomity specjalista w dziedzinie kardiologii i i tereny a zarazem wspaniały człowiek. Podejście kompleksowe, wnikliwe, pełne empatii i szacunku do chorego. Bardzo wysoka kultura osobista. Dzięki trafnej diagnozie Pana Doktora i natychmiastowym skierowaniu do szpitala, zostało uratowane życie pacjenta wcześniej odesłanego do domu na SOR. Na wizytę można praktycznie się umówić o przysłowiowej każdej godzinie dnia i nocy.
Pełen profesjonalizm.trafilam do doktora w związku bardzo podwyższonym ciśnieniem i pulsem( dodam że jestem niskociśnieniowej)bardzo mnie zdziwiło gdy doktor zwrócił uwagę że mam opuchnięta nogę (reszta lekarzy nie zwracała uwagi)zrobił mi USG serca i stwierdził że ciśnieniem to najmniejszy problem zalecił jak najszybsze USG specjalne w szpitalu.Dzieki jego dociekliwości i potem fachowemu podejściu doktora Michała Milnikiewicza jestem już po operacji ido chodzę do siebie na oddziale rehabilitacji kardiologii MCZ Lubin.dzieki …
Bielany Wrocławskie Dębowa 6
Kobierzyce
Miły czarujący doktor Dariusz Sowiński to geniusz w swoim zawodzie miałam problem w leczeniu cukrzycy on znalazł mi lek w 5 minut i problem minął . Korzystajmy z usług takich lekarzy jak pan Sowiński. Polecam Danuta
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nucleus" Przychodnia Specjalistyczna
Kobielska 13
Po raz pierwszy bylam u pana dr.a dwa lata temu. Ujal mnie kultura, cierpliwoscia, starannie wypytal o wszystko, przedstawil plan leczenia. Teraz wybieram sie ponownie. Po odwiedzeniu kilku warszawskich gastrologow wracam do tego dr. a .Polecam
NZOZ Pielęgniarek Zabiegi
Kronikarza Galla 24/125
Nie polecam tej lekarki. Większość wizyty upłynęła w nie miłej atmosferze oskarżeń pod zarzutem jej byłego męża. Dlaczego ja miałem tego wysłuchiwać? Przecież przyszedłem z ważnym dla mojego zdrowia problemem kardiologicznym, a nie po to żeby słuchać zarzutów pod adresem jakiegoś faceta. To było nieprofesjonalne.
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Do Pani doktor chodzę na wizyty do SCM clinic. W mojej ocenie to bardzo dobra, skuteczna lekarka. Zleca sporo badań, ale mnie to nie przeszkadza, przynajmniej wiem, że trzyma rękę na pulsie. Jestem zadowolona z jej opieki, widzę poprawę.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICO spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Targowa 16
Stryków
Od wielu lat jestem pacjentką Pana Doktora, za każdym razem wykazuje się życzliwością, indywidualnym podejściem do pacjenta, profesjosjonalizmem godnym naśladowania dla innych lekarzy. Dzięki zaangażowaniu i świetnej intuicji Pana Doktora udało mi się przejść przez Covid. Serdecznie DZIĘKUJĘ
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
Moja ocena jest jednocześnie opinią . W całości zgadzam się z opiniami Kariny , Patrycji i Wiktora. Dziekuję
NSZOZ "PANACEUM" Poradnia Leczenia Bólu
ulica Ludowa 7
Dąbrowa Górnicza
Z ogromnym żalem muszę wystawić najniższą możliwą ocenę. Pani ordynator oddziału paliatywnego w Olkuszu wykazała się całkowitym brakiem empatii – zarówno wobec pacjenta, jak i jego rodziny. Styl komunikacji przypomina raczej czasy PRL niż nowoczesną, pełną szacunku opiekę paliatywną. Nasza babcia trafiła na oddział z głębokimi odleżynami, które staraliśmy się leczyć i poprawiać jej stan. Niestety, po czasie spędzonym pod opieką pani doktor, odebraliśmy ją w znacznie gorszym stanie – …
Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
Włocławek
Bardzo dobry specjalista. Lekarz z dużym doświadczeniem, jego diagnozy są trafione. Profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo miła osoba. Polecam.