lekarz Marta Zaik-Myślińska

Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Konkretna,kompetentna sympatyczna,życzliwa pani doktor Jestem już po kilku wizytach i z czystym sumieniem polecam!
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Andrzej Pomykała

Internista, Lekarz rodzinny

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora, sumienny , rzetelny i doradzi jak nikt inny.Zawsxe zleci komplet badań i doceni nam poświęcony czas.

lekarz Krzysztof Lenkiewicz

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Na wizyte zapisalam swoja babcie miala to byc konsultacja wraz z usg konczyn dolnych , lekarz wykonal badanie doppler ( prywatnie ) - po badaniu babcia zostala odeslana do rejestracji lekarz nie wyjasnil babci czy badanie wykazalo nieprawidlowosci - zero komunikacji , kiedy babcia probowala mu wyjasnic co dokladnie jej dolega nie chcial jej sluchac -tego lekarza nie polecam nikomu kto szanuje swoje zdrowie i pieniadze .

lekarz Dorota Rucz

Jana Cybisa 22

Wyjątkowo profesjonalna, a przy tym niezwykle życzliwa Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu, dokładnie wyjaśniła co mi dolega oraz przedstawiła wszystkie możliwe opcje leczenia. Co ważne - znalazła możliwość przeprowadzenia zabiegu jeszcze tego samego dnia. Z dużą cierpliwością i zaangażowaniem odpowiadała na wszystkie moje pytania, a podczas wizyty i zabiegu była delikatna, empatyczna i uważna na mój komfort, co miało dla mnie ogromne znaczenie. Nie ograniczyła się do minimum wręcz …

lekarz Izabela Zielińska-Leś

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Bardzo polecam panią doktor Profesjonalne podejście do pacjenta Szybka reakcja na dolegliwości i fachowa opieka medyczna

lekarz Irena Rudzka

lekarz Krzysztof Sacha

Urolog

ulica Armii Krajowej 3
43100 Tychy

Lekarz z dobrym podejściem. Zmagałem się ze zwężeniem cewki. Odpowiednio zdiagnozowany poddałem się zabiegowi wykonanemu przez DR. Sachę. Podczas leczenie w stałym kontakcie telefonicznym. Pan dr odbierał nawet telefony w święta i późnymi wieczorami (miałem problemy z oddawaniem moczu) Polecam!

lekarz Andrzej Paciorkowski

Diabetolog

AMICOR
Poznańska 33
62-330 Nekla

Niedawno przeprowadziłam się do Nekli, i z musu zapisałam się do tego właśnie doktora który nie ma za dobrych opinii! Z musu szłam do Niego na pierwszą wizytę w celu uzyskania opieki nad Mężem po operacji! Tak jak pierwszy raz poszłam do Niego, tak już nigdy więcej moja noga w Jego beznadziejnym gabineciku nie postanie! Z góry lekarz stwierdził, że nie ma powodów aby brać opieki nad Mężem który nie …
Wiadomo, że każdy jest tylko człowiekiem i lekarzom też zdarzają się lepsze i gorsze dni. Pan doktor ma wysokie kompetencje, jest chirurgiem z krwi i kości i widać, że nie tylko kocha to co robi, ale przede wszystkim potrafi leczyć.
Opinia dodana przez: Agata
Super podejście do dzieci. Swietnie i cierpliwie tłumaczy wszystko, wyjścia opisuje radzi . Poleca co robić c gdzie się udac wrazie potrzeby dalszego leczenia .
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Julia Goj-Birecka

Laryngolog

Piłsudskiego 14/5
49-300 Brzeg

wspaniały lekarz, do pacjenta podchodzi z troską i zrozumieniem, zawsze wytłumaczy co i jak, jestem bardzo zadowolona z wizyt u pani doktor
Opinia dodana przez: Alina
Pierwsza wizyta z dzieckiem była bez zastrzeżeń, wytłumaczone jak działać dalej jakie badania zrobić. Ale jak te działania nie przyniosły żadnych skutków, a wręcz przeciwnie wszystko się zaogniło i rozprzestrzeniło to natychmiast zadzwoniliśmy do Pani Dr. Podczas rozmowy poleciła zrobić kolejne badania na pasożyty, ale tym razem w Suwałkach w konkretnym laboratorium, bo ponoć tylko tam wychodzą prawidłowe wyniki. Gdy chciałam zapisać dziecko na najbliższy wolny termin, to Pani powiedziała, …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Anna Sobieszek-Kundro

Dermatolog

ul. Turbinowców 9
82-300 Elbląg

Wedlug wyroku sadowego zobowiazana jestem do wystawienia nastepujacej opinii w ramach oficjalnych przeprosin, cutyje: "Klaudyna Rzad przeprasza Anne Sobieszek-Kundro za podanie nieprawdy w swojej opinii z dnia 1 lutego 2017 r. zamieszczonej na portalu ranking znanylekarz.pl, jakoby Pani doktor Anna Sobieszek-Kundro zapisala jej lek o nazwie Elocom, ktorego dzialania uboczne nastepnie leczula oraz, by pobrala od niej oplate za wystawienie recepty bez przeprowadzenia badania. Klaudyna Rzad oswiadcza, ze nie jest …
Opinia dodana przez: Klaudyna

dr n. med. Ewa Wierzbicka-Paczos

Gastroenterolog, Internista

Tkacka 58 lok.1

Bylam na paru wizytach u pani doctor I jestem bardzo zadowolona.pani doctor podchodzi do pacjenta indywidualnie,rozmawia z nim bardzo konkretnie,poswieca pacjentowi wiele czasu.bylam u wielu lekarzy ale to pani doctor byla w stanie mnie wyleczyc swoja mikstura jak to okreslila,zlozona z wielku lekow.dziekuje I pozdrawiam!

lek. med. Marek Czerwiński

Laryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalnie podszedł do problemu naszej córki (rzadki przypadek występujący u dzieci). Zbadał ją, zrobił wywiad i wykonał szereg badań diagnostycznych. Wykluczył różne ewentualności. Wdrożył leczenie. Na efekty musimy poczekać, ale po konsultacji z innym lekarzem wiem że postąpił zgodnie ze sztuką lekarską. Jest rzeczowy, konkretny. Odpowiada na wszystkie pytania rodzica. Jest kulturalny. Obserwowałam doktora również w szpitalu i mogę go tylko polecić. Świetnie zarządza swoim personelem w Chorzowie.
Super lekarz, godny polecenia.Po wizycie widzę ,,światełko w tunelu " - i mam nadzieję ,że może to nie pędzący expres :0

lekarz Maciej Burzyński

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

6 mają 2024 roku miałam robioną kolonoskopię w Poznaniu w Szpitalu HCP na ul. 28 Czerwca. To nie był chyba najlepszy dzień doktora Macieja Burzyńskiego, a mój na pewno nie. Założono mi wenflon, a badanie rozpoczęło się bez podania środka znieczulającego. Prawdziwy horror . Znieczulono mnie dopiero na wyraźną moją prośbę. Lekarz nie poczekał aż preparat zacznie działać, więc odczuwałam silny ból. Kiedy skarżyłam się na bolesność badania, usłyszałam - …

prof. dr hab. n. med. Wiaczesław Niczyporuk

Dermatolog, Wenerolog

Słonecznikowa 17
Białystok

Uważam, że to świetny lekarz. Bardzo długo (ok. 10 lat)chorowałam na łuszczycę, leczyłam się u różnych lekarzy i żaden mi nie pomógł. Mogę powiedzieć, że dopiero prof. Niczyporuk mnie wyleczył, oczywiście łuszczycy nigdy nie wyleczy się do końca bo co jakiś czas lubi się odezwać, zwłaszcza w stanach ogólnego osłabienia, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że już od 9 lat prawie jej nie mam. Polecam wszystkim

lekarz Stanisław Jaroszewicz

Radiolog, RTG

Diagnostyka Laboratorium oddziału Warszawa
11 Listopada 3
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Ciężko mi się zgodzić z negatywną opinią. Jesteśmy po USG tarczycy , Pan doktor wnikliwe wykonał badanie 13-latce Bardzo był przejęty wynikiem pokierował nas do dalszej diagnostyki. Objaśnił wynik choć nie była to konsultacja tylko zlecone USG przez lekarza z zewnątrz. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania i troski o pacjenta. Serdecznie wszystkim polecam i bardzo dziękuję za otoczenie nas opieką.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Alina Marek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
10-437 Olsztyn

Ogólnie polecam, w standardowych usługach stomatologicznych jest profesjonalna, uprzejma i miła. Terminy również nie są odległe.