lek. dent. Bożena Suchcicka

Pileckiego 3/16
07-410 Ostrołęka

jestem bardzo zadowolony z usług pani doktor, godna polecenia, ja nie mam do czego sie czepiać, ci co narzekają ciekaw jestem ile czasu nie widzieli wcześniej dentysty, a potem szok
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Krzysztof Pilarski

Internista, Pulmonolog

Częstochowska 46a
42-350 Koziegłowy

Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem Pana Doktora do mnie jako do pacjentki. Chęć pomocy medycznej i empatia na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Hanna Terebus

Zakład opiekuńczo-leczniczy
ulica Morawka 1
57-550 Stronie Śląskie

W 44 letnim życiu spotkałem na swojej drodze wielu psychiatrów. Tylko 3 z nich było takich, ktorzy byli pomocni, empatyczni, wykazali naprawdę chęć zrozumienia. Pani Hanna jest jedną z tych lekarzy. Bardzo dobre wrażenie z wizyty. Polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Marta Nakonieczna

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rejonowo - Specjalistyczna Sp z o.o.
ulica Bożka 13
55-231 Jelcz-Laskowice

Konkretnie, fachowo, odpowiednie pytania, leki dobrze dobrane, czuję się znacznie lepiej i psychicznie a zatem idzie i fizycznie. Częściej jestem w dobrym nastroju i więcej się uśmiecham. Bardzo dziękuję Pani Doktor.

lekarz Anna Tabak

ulica Madalińskiego 5/2

Z całego serca polecam Panią Doktor. To niezwykle kompetentna, zaangażowana i empatyczna specjalistka w dziedzinie laryngologii. Wizyta przebiegła w miłej i spokojnej atmosferze, a każdy etap badania został dokładnie wyjaśniony. Pani Doktor z dużą uwagą wysłuchała moich dolegliwości, przeprowadziła szczegółowy wywiad oraz dokładne badanie.To lekarz z powołania, któremu można w pełni zaufać. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i skutecznego laryngologa.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Włodzimierz Wieteska

Leśna 6/14
26-940 Pionki

Godny polecenia lekarz ginekolog. Bardzo mi się podoba jego profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze czuję się swobodnie podczas badań wykonywanych przed p. doktora.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Marek Prokopienko

Neurochirurg

Centrum Perynatologii
Kasprzaka 17 A

Podzielam pozytywne opinie innych pacjentow. Ten doktor jest w 100% w porzadku. Skuteczny. Ale niestety pracuje on w nieeleganckej przychodni o nazwie Renort. Zostalam napastowana przez recepcjonistke firmy Renort a jestem po zatorze pluc bo lekarz-ortopeda zapomnial mi zapisac zastrzyki przeciwzakrzepowe na czas gipsu. Nie dosc ,ze mi lekarz-ortopeda zator zafundowal, wzrok uszkodzil to jakas fatalna pani w recepcji firmy Renort mnie dodatkowo poturbowala. Nie skorzystam juz z uslug firmy …

lekarz Jarosław Szułczyński

Kąpielowa 13
86-005 Przyłęki

Najgorszy lekarz na jakiego trafiłam. Na jednej wizycie mówi o operacji kręgosłupa po obejrzeniu wyników rezonansu kręgosłupa i biodra, a na drugiej wizycie kiedy ledwo chodzę z bólu i się ruszam mówi, że nie ma podstaw do wystawienia l4. Nie wiem jakim cudem jeszcze „leczy” ludzi, ale leczeniem nie można tego nazwać, ani pomocą. Nigdy więcej do niego się nie zgłoszę i nigdy nikomu nie polecę. Dziwię się, że nikt …

lekarz Maria Dukalska

Kardiolog, Pediatra

ulica Wł. Orkana 10/7

Pani Doktor jest bardzo dobrym Kardiologiem i z całego serca polecam. Jestem pewna tego co piszę ponieważ przeszłam wielu lekarzy w życiu. Pani Doktor Dukalska jest bardzo dokladna, miła i zaangażowana w to co robi. Przede wszystkim jest wspaniałym czlowiekiem nie obojętnym na problemy zdrowotne pacjenta. Duża wiedza, chęć pomocy,pasja do swojej pracy i empatia Pani Doktor sprawia, że człowiek wychodząc z gabinetu nie traci wiary w "Ludzkich Lekarzy,"ktorych niestety …
Opinia dodana przez: Mama

lekarz Monika Sołkiewicz

ulica Dojazd 34

Pani doktor kompetentna, rzeczowa. Odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości. Można czuć się swobodnie. Jako jedyna do tej pory wzięła pod uwagę wszystkie wyniki badań, kierując do kolejnego specjalisty. Polecam

lekarz Bożena Szkodny

ulica Kraszewskiego 22
37-500 Jarosław

Bardzo miła i uprzejma Pani doktor. Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczyła, dokładna bardzo kompetentna.Super podejście zarówno do dziecka oraz do rodziców. Polecamy

lekarz Jacek Nowak

ulica Chopina 62
09-407 Płock

Lekarz godny polecenia. Podejście do chorego profesjonalne, potrafi słuchać co pacjent ma do powiedzenia. W przypadku chorób przewlekłych i potrzebie wystawienia leków jest w stanie przyjąć pomimo dużej liczby pacjentów. Rzadko który lekarz tak robi. U dr leczę się od 7 lat i nie mogę narzekać

lekarz Mirosław Gonet

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych -Przychodnia w Krośnie
ulica Portiusa 2
38-400 Krosno

Pan doktor zawsze rzetelny, godny zaufania i co najważniejsze poważnie podchodzi do pacjenta i nie bagatelizuje.
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Anna Cieślik

Laryngolog

Sikorskiego 20 lok. 31
Myszków

Lecząc się u neurologa miałem robiony rezonans głowy, w którym wyszło mi zapalenie kości skroniowej i z zaleceniem pójścia do laryngologa udałem się do dr Cieślik, pokazałem wynik rezonansu, który czytała kilka razy, następnie spojrzała mi w nos i uszy orzekła, że mam woskowinę w uszach i trzeba ją usunąć płukając uszy a kiedy zapytałem czy to pomoże na zapalenie kości skroniowej (z tym w końcu do Niej przyszedłem) usłyszałem, …
Opinia dodana przez: Andrzej

Aleksander Doniec

prywatny gabinet stomatologiczny
Krasińskiego 15 38-200 Jasło
Jasło

profesjonalista, dba o pacjenta i przykłada się do każdej dolegliwości

lekarz Andrzej Żyliński

Suwałki

pojechałm do dr bo został polecony przez moja kolezanke byłm w 6 tyg ciazy gdy zaszłam zrobił usg pierwsze co usłyszałam od dr. ze mozliwosc jest taka ze ciaza jest martwa wiec skierowal mnie do szpitala lezałam tydzien nie zrobiono mi zadnego badania ni nic przez ten czas ktory lezałm raz tylko go widziałam i to w ten dzien w ktory wsypisałam sie do domu na własne żądanie a jednak …
Opinia dodana przez: ja28

lekarz Leszek Huzarski

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Kościuszki 46 (wejście od Grunwaldzkiej)
59-220 Legnica

Dr Huzarski jest moim lekarzem prowadzącym. Od pierwszej wizyty w DCO bardzo cierpliwie i zrozumiale dla mnie tłumaczył każdą wątpliwość, nie zostawił żadnego pytania bez odpowiedzi. Poświęcił mi tyle czasu, ile potrzebowałam. Potrzebowałam profilaktycznego zabiegu usunięcia jajników( mam mutację genu BRCA). Doktor kierował mnie na taki zabieg kilkukrotnie, ale pani ordynator ginekologii DCO Wrocław konsekwentnie przesuwała mój zabieg w bliżej nieokreśloną przyszłość od lutego 2020r do chwili obecnej ( ponad …
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Daniel Zorychta

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Bardzo miły uprzejmy a przedewszystkim kompetentny lekarz jesteśmy drugi raz po urazie kręgosłupa i życzę każdemu takiego podejścia do pacjenta oraz najniższych ! Polecamy i dziękujemy
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Tomasz Kalbarczyk

Szpital
Henryka Sienkiewicza 7
09-100 Płońsk

Bardzo uprzejmy i kompetentny człowiek ludzki i empatyczny. Ja pomagałam obcej osobie gdzie był zgon Pan Doktor przyjechał stwierdził wystawił kartę potem pomógł odnaleźć zakład pogrzebowy który miał podpisaną umowę z ops Białołęka. Bardzo dziękuję Panu za okazane ❤️
Opinia dodana przez: Kinga

dr n. med. Hanna Kołodziej-Maciejewska

Endokrynolog

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Było wyjątkowo późno,a doktor Kołodziej niczego ie starała się przyspieszyć.Wysoka kultura osobista.