lekarz Łukasz Pawełkiewicz

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Polecam doktora Łukasza Pawełkiewicz.Świetnie wykonał zabieg na cieśń nadgarstka. Spokojnie wszystko wyjaśnił .Wykonał cięcie tak że blizna jest mała.Jest godny zaufania!

lekarz Artur Jaracz

ulica Brodowicza 3/10

Lekarz, który odwiedził mnie w domu. Wrażenie kompetentnej osoby, ważącej słowa. Po otrzymaniu wyników krwi natychmiast skierował mnie do szpitala co poczytuję za odpowiedzialność a nie częste próby leczenia dla leczenia. Pozostawił u mnie jak najlepsze wrażenie
Opinia dodana przez: Piotr

lek. med. Paweł Malik

NZOZ Podgórze
Wysłouchów 4/25

Lekarz z marną wiedzą i tragicznym zachowaniem. Biegał po gabinecie i krzyczał, otwierał drzwi aby mnie wyrzucić. Nieobliczalny, polecam omijać go z daleka.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Elżbieta Okos

VITA
Bassa 9A
45-612 Opole

Panie doktor powinna się doszkolić z podejscia do pacjenta. Bagatelizuje opis choroby ze strony pacjenta i narzuca swoje zdanie oraz przepisuje leki, które nie pomagają. Nie kieruje również na dostępne badania specjalistyczne. Serdecznie nie polecam
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Jolanta Chodacka-Tukiendorf

Gastrolog, Internista

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
22-400 Zamość

250 zł zapłacone za nic. Totalne olanie pacjenta. Wizyta umówiona na godzinę to gwarancja czekania w kolejce. Doktor nie zrobiła USG, ponieważ nie posiada aparatu 😀. Za te pieniądze powinna zrobić badania.
Nie polecam, mimo powagi sytuacji i badań przedstawiających sytuację czarno na białym Pani "doktor" nie widzi konieczności ingerencji w chwili obecnej i każe czekac. Inny laryngolog na prywatnej wizycie od razu właściwie mnie pokierował.

lek. dent. Marcin Cebularz

Sądowa 1
62-300 Września

W ciągu roku pan doktor usunął mi 3 zęby, a na wizytówce jest napisane żyj z uśmiechem. .to mój 6 dentysta i nigdy nikt tak mnie nie załatwił, do tej pory żałuję że się zgodziłam usunąć 3 ząb bez konsultacji z innym dentystą. A usuwa dobrze...

lek. dent. Joanna Kuczma

Stomatologia K.A.Maciejewscy NZOZ
ulica Strzelecka 19 A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Wizyta u dentysty według opinii mojego synka może się wyłącznie odbyć u Pani Joanny. Na początku wiadomo pełne przerażenie faktem wizyty u dentysty i na dodatek moje zachowanie nie pomogło w opanowaniu paniki. Jednak doświadczenie z małymi pacjentami Pani dr pozwoliło by wizytę okrzyknąć sukcesem :) Nie będę szczegółowo opisywał wizyty i co na mnie zrobiło wrażenie, podsumowując w wielkim skrócie, wielki Plus dla Pani dr Joanny.
Opinia dodana przez: Jankus

lekarz Artur Karkowski

Szarych Szeregów 10/9
44-100 Gliwice

Od lat korzystam z porad doktora Artura Karkowskiego i mam o nim jak najlepsze zdanie. Jego wiedza, fachowość budzą zaufanie i dają dobre rezultaty leczenia. Ponadto jest ogromnie zaangażowany w leczenie pacjenta, nie szczędzi nawet swojego prywatnego czasu by nieść pomoc, co w dzisiejszych czasach ogromnie rzadkie i godne podziwu. Nie jest lekarzem skłonnym do pogaduszek ale jest skupiony na problemie zdrowotnym, bazuje na wynikach badań,jest rzeczowy i skuteczny. Z …
Opinia dodana przez: Jolanta Kołodziej

lekarz Andrzej Chrościcki

Żagiel Med - Szpital
Kazimierza Tetmajera-Przerwy 21
20-362 Lublin

Świetny specjalista, doskonale tłumaczący problem, empatyczny i kompetentny. Operował mi guzy na tarczycy.
Opinia dodana przez: Barbara
Ostrzegam !!! Lekarz przez długi czas systematycznie bagatelizował alarmujące objawy zgłaszane przez moją mamę, która jest pacjentką po przebytym nowotworze piersi. Dopiero inny lekarz zlecił potrzebne badania i uratował mojej mamie życie. Okazało się, że był przerzut do pluc. Ostrzegam przed tym lekarzem !!!!!
Opinia dodana przez: Córka

lekarz Marzena Chojnacka-Wieczorek

Psycholog dziecięcy

Gabinety lekarskie
Lipowa 18-22
62-800 Kalisz

Dla mnie najlepszy specjalista. Poukładała mi w głowie wszystko. Co prawda pani doktor jest bardzo bezpośrednia.

lekarz Andrzej Warchoł

kard. Kominka 2
59-100 Polkowice

Starszy ,zgorzkniały człowiek, który ma problem z podstawową pomocą osobie chorej, bo jak twierdzi nie będzie za kogoś wykonywał roboty. Inny lekarz bez żadnego ale wykonał pana robotę za którą pobiera pan pensje i nie napsuł mi tyle nerwów co pan . Bardzo nie polecam tego lekarza, jego czasy już minęły .
Wg mnie lekarz ten podchodzi do pacjenta dość machinalnie i bardzo zdawkowo odpowiada na wszelkiego rodzaju pytania. Ma się wrażenie, że "patrzy z góry" na pacjenta. Poza tym nie potrafił mi odpowiedzieć na pytanie "co mi dokładnie dolega". Operacja, na którą mnie skierował, miała dać odpowiedź bo nie był pewny swoich tez ale nie odpowiedziała. Lekarz ten po operacji stwierdził, że "to chyba nie było to, co on przewidywał" i …

lekarz Katarzyna Dębska

Internista, Reumatolog

Jana Pawła II 8A/25
16-400 Suwałki

Jestem zniesmaczona postawą lekarki. W trakcie wizyty neguje zasadność przyjmowanych przeze mnie leków, pomimo, że dzięki poprawiły się parametry wyników laboratoryjnych. Nie respektuje do końca praw pacjenta, nachalnie zmienia dawkę leku na wyższą, choć przekazałam jej dotkliwie występujące u mnie skutki uboczne w przypadku podwyższenia dawki w przeszłości. Objawy skutków ubocznych powstałe na skutek przyjmowania innych leków lekceważy uważając je za mój wymysł, nie słucha pacjentki tylko brnie w przekonaniu, …
Opinia dodana przez: ewa680

lekarz Maciej Matyja

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Zabiegowe "Medicina" Sp. z o.o.
ulica Barska 12

Lekarza charakteryzuje Brak empatii i poszanowania czasu pacjenta. Nie polecam zlwqsza umawiania sie przez portal online. Wizyta nfz zamieniona na prywatna
Opinia dodana przez: Bartek
Jestem nie zadowolona, wzięła pieniądze za nic, przepisała mi tylko receptę i powiedziała ze do końca życia muszę to brać

lekarz Maria Bączek

Laryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

U nas było OK. Po tych opiniach bardzo się bałam tej wizyty, ale każdemu rodzicowi polecam po prostu pójść i przekonać się samemu. Badanie było delikatne i dokłądne, a byliśmy z ruchliwym i ciekawskim roczniakiem. Pani doktor bardzo spokojnie wiele rzeczy mi wytłumaczyła i ma podejście ostrożne. To znaczy nie jest fanką wielkiej farmakologi np. pediatra zalecił Nasivin 3 razy dziennie, a ona absolutnie nie tylko, gdy nos jest bardzo …
Opinia dodana przez: Malgorzata

prof. Zbigniew Kwias

Urolog

Ozimina 16

Niezrównany fachowiec i specjalista. Specyficzne poczucie humoru, które, jak sądzę po opiniach zamieszczonych przez innych pacjentów (albo nieudolną konkurencję) jedni akceptują i lubią, a inni nie. Profesor Kwias to taki troszkę Dr House.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Andrzej Krempaszanka

Chirurg dziecięcy

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Pan doktor, przeprawdził na mnie zabieg wycięcia ropnia, pod ktorym miał być zabieg wycięcia torbieli włosowej. Bezpośrednio przed operacją Pan doktor zbadał i zrobił mi USG po raz 3 dla pewności trafnej diagnozy. Operacja przeszła prawidłowo, odrazu po operacji, pomimo, że cięcie powinno mnie boleć czułam wielką ulgę! Pan doktor kiedy się wybudziłam, przyszedł do mnie, posmyrał mnie za uchem, pogłaskał po głowie i uprzejmie i miło wytłumaczył co zrobił, …
Opinia dodana przez: Młodzież Wyklęta