lekarz Marcin Kunecki

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

"Serdecznie polecam kardiologa, doktora Marcina Kuneckiego Pomógł mojemu tacie, który miał poważne problemy z sercem. Leczenie było skuteczne, a podejście lekarza do pacjenta i rodziny było pełne szacunku i zrozumienia. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Dziękujemy za pomoc!"
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Magdalena Mostowska-Grzesik

Przychodnia Nr 5
Zawiszy Czarnego 7a

Niestety nie mogę polecić lekarza, podważyła diagnozę wystawioną przez neuropsychologa, opartą na wielogodzinnych testach, uparcie narzucając swoją wcześniejszą diagnozę naskrobaną na kolanie, której próby leczenia przyniosły pogorszenie mojego stanu. Odmówiła pomocy jasno dając mi do zrozumienia, że za mną nie przepada i się nie dogadamy.
Opinia dodana przez: Remas

dr n. med. Bogdan Kolebacz

Laryngolog

Gabinet konsultacyjny dla dorosłych
Truskawkowa 9

Myślę, że nie ma co się rozwodzić nad opiniami, które są wystawione niekorzystne dla pana doktora. Nie każdy chyba do końca rozumie specyfikuje jego pracy ale nie mnie to osądzać, mogę opisać swój przypadek. Bardzo długo do tego się zanosiłem. Nie wiem, w zasadzie, dlaczego powinienem dobrą opinie wystawić na samym początku. Napiszę bardzo konkretnie. Pan doktor, Kolebacz uratował mi życie !!! Siedem lat temu zachorowałałem na nowotwór języka. Byłem …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jacek Kocot

MSWiA
Głowackiego 10

Pan doktor to świetny ortopeda, z profesjonalnym podejściem i dużą wiedzą. Szybko postawił trafną diagnozę i skutecznie pomógł mi wrócić do zdrowia. Serdecznie polecam

dr n. med. Jacek Chlebowczyk

Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3

Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.

lekarz Aldona Stachura

Chirurg plastyczny

ulica Słonecznikowa 28A

Labioplastyka. To był mój drugi zabieg. Poprzedni przeprowadzony w innej klinice. Chciałam mocno ściąć wargi mniejsze, ponieważ wystawały za wargi większe, wyrównać je oraz zredukować fałdy wokół łechtaczki. Zabieg przeprowadzany był razem z ginekologiem lek. med. est. Efekt? wargi od połowy długości w dół zostały całkowicie wyrżnięte. Na górze jeszcze zostały ich resztki, ścięte nierówno — jeszcze większa asymetria niż przed zabiegiem. Co więcej, zostały dwie wypustki zaraz pod łechtaczką, …

lekarz Tomasz Ślęczka

Łubinowa 3 lok. 4

Żona chciała rodzić na Łubinowej więc chodziliśmy do dr Ślęczki od poczatku ciąży, prywatnie na Łubinową. W czasie wizyt lekarz miły sympatyczny z humorem.. Na wszyskich 10 wizytach lekarz nas zapewniał że ciąża przebiaga książkowo- idealnie. Swoim zwyczajem narysował zonie :-) (wesołą buźke) w książeczce ciąży. Wystawił nam skierowanie do porodu na Łubionowej i na tym nasza znajomośc się zakończyła. Gdy przyszedł termin jeździliśmy na kontrolne KTG. Wielokrotnie widząc doktora …

prof. dr hab. n. med. Jacek Starzewski

Chirurg ogólny, Proktolog

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Wiedza i kultura w gabinecie prof. Starzewskiego. Pan profesor podjął prawidłowa decyzję a po przeprowadzonym zabiegu poczułam ulgę i powrót do zdrowia. Wyrazy wdzięczności dla profesora Jacka Starzewskiego. Dziękuje Barbara S. z Będzina.

lekarz Małgorzata Dosiak

Kopernika 32

Po ponad 10 latach odbijania się od lekarzy na Śląsku i w Małopolsce wreszcie trafiłam na lekarza, który jest człowiekiem. Przy pierwszej wizycie, pani dr poprosiła abym na następy razy przyniosła swoją dokumentację, którą posiadam i zrobiła badanie krwi, bo mam współistniejące choroby i to może one tak działają. Żaden inny lekarz na to nie wpadł. Okazało się, że wyniki OK i rozpoczęłam leczenie. Pani dr. konsultuje się z innymi …

dr n. med. Iwona Rogala-Poborska

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10

Nie polecam. Przyszłam ze zmianą skórną na dolnej powiece. Aby sprawdzić co to za zmiana Pani doktor użyła latarki z telefonu celując mi nią prosto w oczy. Brak narzędzi do profesjonalnego badania. Na koniec stwierdziła że po pomoc powinnam iść do okulisty ale na wizytę kontrolną i tak kazała mi przyjść za 3 miesiące aby sprowadzić czy owa zmiana się nie powiększyła. Wyszłam bez pomocy i rozpoznania owej zmiany. Za …

Ewa Hornik-Pietrzyk

Ortodonta, Stomatolog

gabinet ortodontczn
Słowackiego 51

Serdecznie polecam Panią Doktor. Długo zajęło mi szukanie dobrego ortodonty. Byłam chyba u czterech z czego, żaden nie był tak profesjonalny jak Pani Doktor Ewa Hornik. Na pierwszej wizycie wszystko mi wytłumaczyła dokładnie, cały proces leczenia, nie patrzy tylko na swój zysk, ale na dobro pacjenta. Jestem w trakcie leczenia, ale jestem spokojna o moje zęby, bo wiem że jestem w rękach profesjonalistki. POLECAM SERDECZNIE!
Opinia dodana przez: Ana
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Ginekolog
                                       lekarz Bogdan Czarnecki

lekarz Bogdan Czarnecki

Ginekolog

Enel-Med
ul. Chorzowska 152

Pan Doktor cechuje się wyjątkową empatią oraz życzliwością. W moim przypadku dwukrotnie pomógł mi przy problemach (raz pęknięty torbiel, którego nikt nie wykrył przy awaryjnej wizycie w innym miejscu - tego dnia akurat Pan doktor nie miał przyjęć .Drugi to menopauza w wieku 35 lat-brak podejścia pt.”młoda to gdzie tam menopauza”).Pierwszy lekarz ginekolog u którego nie odczuwam skrępowania podczas wizyty!Od kilku lat stale korzystam z opieki Doktora, moja Córka również! …
Opinia dodana przez: Aleksandra J.

lekarz Barbara Smolarczyk-Pająk

Psychiatra dziecięcy

Indywidualna Praktyka Lekarska
Dębowa 93/24

Witam byłam z synem odnośnie diagnozy autyzmu. Pani powiedziała że to autyzm bo ,, co mogło by być innego,, opinie wystawiała na 2 zdania na zwykłej kartce a po pieczatke zebym poszla do recepcji... za wiele nie pytala ... więcej nie skorzystam zero pomocy od tej pani... mieszkamy za granicą więc taka kartka to nawet nie nadawała się żeby ją przetlumaczyc.
Opinia dodana przez: Elzbieta
Najlepsza Pani Profesor na świecie ! Empatyczna i z wielkim sercem ! Polecam Panią Profesor każdemu pacjentowi

dr n. med. Eugeniusz Frączyk

Anestezjolog

im. Leszczyńskiego

Wspaniały lekarz. Uprzejmy ale zarazem ciepły. Mówi prawdę ładnie opakowaną. Wiecho.
Opinia dodana przez: Wiecho

lekarz Henryk Augustyniak

Urolog

Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3

Niedość, że lekarz przychodzi ponad pół godziny spóźniony to jeszcze pracuje za karę. Jest niekulturalny i nieuprzejmy. Ma ogromny problem z zapisaniem (starszemu człowiekowi!) zaleceń, o których mówi. Na pytania odpowiada z łaską, jakby pacjent nie miał prawa ich zadawać. Na zwrócenie uwagi odpowiada „jak coś nie pasuje to proszę zmienić poradnię”. Tragedia, nie polecam, ale dziękuję za jedyną sensowną radę, na pewno zmienimy lekarza :)
Opinia dodana przez: Julia

lek. dent. Gabriela Sobota-Trzcionkowska

Protetyk, Stomatolog

Mikołowska 37 lok. 62

uwaga nigdy więcej - zniszczyła zdrowe zęby, mam 26 lat przez źle założone licówki 3 zęby do usunięcia, 2 do leczenia kanałowego, brudno na fotelu stom. ślady krwi poprzedniego pacjenta, w rękawiczkach najpierw dotykała klamek, blatów, biurka, komputera potem brudnymi rękawiczkami narzędzi i jamy ustnej pacjenta ..
Opinia dodana przez: marek

lekarz Wojciech Rychel

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Bardzo dobry pediatra. Ma ogromną wiedzę i świetne podejście do dzieci. Poświęca dużo czasu na badanie, które przeprowadza starannie. Jest uprzejmy i wizyta przebiega w przyjemnej atmosferze.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Dawid Klety

NZOZ "SZPITAL AVIMED" Sp. z o. o.
ulica Gliwicka 159

Miałam robioną ciesń nadgarstka po 2 mc wróciłam do pracy ręka w pełni sprawna beż żadnych dolegliwości.Miły konkretny lekarz👍.Polecam
Opinia dodana przez: Anna Szołtysek

dr n. med. Aneta Gawlik-Starzyk

Endokrynolog, Pediatra

Górnośląski Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach Ligocie
ul. Medyków 16 40-752 Katowice

Bardzo kompetentna pani doktor, lekarz z powołania. Bardzo pomogła mojej córce, nadzorując odpowiednie leczenie. Jestem jej bardzo wdzięczna, bardzo dziękuję za pomoc.