{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Neurochirurg
                                       dr n. med. Zdzisław Kawecki

dr n. med. Zdzisław Kawecki

Neurochirurg, Ortopeda

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Dr. Kawecki to Anioł a nie człowiek. Jako jedyny spośród wielu specjalistów postawił trafną diagnozę szybko zareagował i zaopiekował się procesem leczenia mojego synka. Jest bardzo konkretny, dokładny i ma poczucie humoru. Polecam z całego serca wszystkim i dziękuję Panu lekarzowi za profesjonalizm, za okazane serce i za pomoc. Mama Kacperka

Emeryk Samolewicz

Neurochirurg, Urolog dziecięcy

Piotrkowska 204/210

Mój wnuk Tomek urodził się w Centrum Zdrowia Matki Polki w 7 m-cu ciąży mojej córeczki. Pozostawał pod doskonałą opieką Pana doktora przez ponad 3 lata. Dzisiaj mój Tomek ma 23 lata. jest niesamowicie uzdolnionym, śmiem powiedzieć utalentowanym pisarzem. Wszystko to dzięki Panu doktorowi, któremu jestem dozgonnie wdzięczny! Pan doktor jest i pozostanie wzorem prawdziwego lekarza!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Marcin Kusibab

Bronisława Czecha 14/6
35-302 Rzeszów

Pan doktor Marcin Kusibab, jako neurochirurg jest bardzo kompetentny i godny polecenia w leczeniu wodogłowia komunikującego, o czym się przekonałem, mając wykonaną przez niego operację głowy. Z serdecznym podziękowaniem. Marian Wrona, pacjent neurochirurgii w dniach 10-23 lipca 2019r.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       lekarz Joanna Pęska

lekarz Joanna Pęska

Neurochirurg, Neurolog dziecięcy

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Kompetencje Pani Doktor bez zarzutu. Jako do nerwowej matki podejście super spokojnie wylumaczyla i pokazała jak stymulować dziecko. Dała ogromna nadzieję na poprawę i trafiła od razu z diagnoza. Leczenie od 3 miesiąca życia obecnie synek ma 27 miesięcy już chodzi i zaczyna mówić a miał to być beznadziejnym przypadek. Ogromnie Dziękuję Pani Doktor za wyrozumiałość do trudnych rodziców chorych dzieci. POLECAM w 100%

lekarz Krzysztof Kura

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 4 w Lublinie- Klinika Endokrynologii
ul. Jaczewskiego 8

Kiedy trafiłam na wizytę do dr Krzysztofa Kury odrazu wiedziałam, że jestem w dobrych rękach.Wiedza, spokój, troska o pacjenta dają nadzieję na powrót do zdrowia.Operacja kręgosłupa szyjnego wykonywana przez doktora w Sandomierzu zadziałała jak magiczna różdżka, wszystkie bóle zniknęły.Opieka doktora po operacji na najwyższym poziomie. Cudowny człowiek I specjalista.Dziękuję bardzo za wszystko
Opinia dodana przez: Agnieszka W

Andrzej Kurza

Neurochirurg

Rozczarowałam się wizytą,przyszłam ze zmianami w 2 odcinkach kregoslupa,szyjnego i ledzwiowego,ale skupilam sie na tym silniejszym bolu,który bardziej dokuczal w ledzwiowym przez ostatnie msce i dnie ,ogólnie przedstawiłam problem,opisałam dolegliwości bólowe,ale nie zdarzyłam wszystkiego powiedzieć,bo pan dr od razu zaczął mnie badać i mimo ze bolalo mnie jak noge podnosil do gory,to spowodował podnoszac moja noge wyzej w kacie 80' wiekszy bol:(.Nie moge normalnie siedziec,bo kluje i promieniuje w posladki...momentami …

lekarz Tomasz Rybak

Neurochirurg, Lekarz sportowy

ul. Grzymalitów 9D/22

Nie znam lepszego lekarza pod kątem zabiegów medycyny estetycznej, zawsze podchodzi do każdego pacjenta indywidualnie, cierpliwie wysłucha, doradzi, zachowując przy tym zdrowy rozsądek i poziom estetyki :) Od 3 lat robię u Doktora usta, są przepiękne, bez powikłań, bez bólu, wyglądają bardzo naturalnie, a ceny do jakości produktów są bardzo konkurencyjne. Polecam z czystym sumieniem!
Opinia dodana przez: Angelika
Doskonały specjalista, dociekliwy, poświęca tyle czasu ile potrzeba, zapewnia kompleksową opiekę. Polecam.

lekarz Tomasz Czernicki

Wołodyjowskiego 14
05-802 Pruszków

Niedawno byłam operowana przez Pana doktora Czernickiego. Operacja kręgosłupa szyjnego była bardzo trudna i skomplikowana. Istniało duże ryzyko, że mogę już nie poruszać się sama. Operacja udała się, mam lekki niedowład prawej ręki i nogi, który już trochę ustąpił. Mam nadzieję, że rehabilitacja, na którą teraz chodzę pomoże mi. Doktor Czernicki wszystko rzeczowo wyjaśnił mi przed operacją a po niej nie pozostawił mnie bez pomocy. Uważam, że to dobry lekarz.

lekarz Wiesław Liczbik

Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
Powstańców Warszawskich 1/2

Najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia. Świetny neurochirurg, bardzo kompetentny. Przeprowadził u mnie 3 operacje: kręgosłup szyjny i lędźwiowy oraz guz mózgu oponiak. Po wszystkich operacjach bardzo szybko wróciłam do pełnej sprawności. Nikomu innemu nie pozwoliłabym się dotknąć. Jeśli będę musiała jeszcze kiedykolwiek poddać się operacji neurochirurgicznej to tylko w grę wchodzi Doktor Liczbik bez względu na to, gdzie będzie pracował.

lekarz Rafał Marszał

Neurochirurg, Psychiatra

ORTO-MEDICA
ul. Br.Niemojowskich 4
62-800 Kalisz

Jest to lekarz godny polecenia i zaufania. Leczy mnie, leki trafione. Pacjent jest traktowany z szacunkiem. Lekarz z powołania !!!

lekarz Leszek Malinowski

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Przecudowny człowiek. Bardzo zaangażowany w sytuację pacjenta, interesujący się pacjentem nawet poza wizytą. Doktor jest osobą bardzo komunikatywną i życzliwą, z pełną profesją. Jest w trudnej sytuacji nawet z rodziną chorego. Wszystko dokładnie wyjaśnia, zależy mu na dobru pacjenta. Polecam serdecznie skorzystanie z usług doktora!❤️
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Filip Stoma

CENTRUM ZDROWIA I URODY MAXXMED
ulica Niecała 15

Polecam Wszystkim Pana Stome , 1.03.2023 przeprowadził operacje mojego kręgosłupa lędzwiowego po poważnym urazie, nie mogłem funkcjonować, ból doskwierał 24/ dobę, Żadne silne leki, nie były w stanie chodź na chwilę złagodzic dolegliwości. Lewa noga była wykluczona z funkcjonowania, sylwetka nienaturalnie skrzywiona, zaburzenia w oddawaniu moczu, mięśnie nogi bardzo wiotkie, przenikliwy ból calej nogi. 3.03.2023 zostalem wypisany do domu, dolegliwości całkowicie ustąpiły - dostałem nowe życie. Mogę normalnie chodzić, spać …
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Neurochirurg
                                       lek. med. Paweł Radło

lek. med. Paweł Radło

Neurochirurg, Ortopeda

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pan dr wykonał u mnie zabieg stabilizacji kręgosłupa lędźwiowego. To pierwszy lekarz po wielu latach leczenia, który wzbudził moje zaufanie. Człowiek, od którego bije spokój, wysoka kultura osobista a przede wszystkim empatia. Na pierwszej wizycie zostałam wysłuchana, przebadana, otrzymałam konkretną i prawidłową diagnozę oraz skierowanie na operacje z NFZ. Pomyślałam: ten człowiek naprawdę chce mi pomóc... W celu złagodzenia bólu Pan dr zaproponował mi blokadę, która okazała się zbawienna w …

dr n. med. Piotr Jende

Neurochirurg, Traumatolog

Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
Powstańców Warszawskich 1/2

Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora 🙏 Za to, że jako prawdziwy Lekarz z powołania i dobry Człowiek, pochylił się nad moim bólem i cierpieniem, za to że od pierwszej rozmowy telefonicznej wiedziałam że mi pomoże, za to że czułam się w najlepszych,, rękach,, Jestem 5 dni po operacji, odzyskuję siły i dzięki Panu Doktorowi mam szanse na odzyskanie sprawnej nogi. Serdecznie polecam każdemu kto boi się operacji, warto temu Doktorowi …

Zbigniew Kotwica

kiio
Gryfice

Szybka i fachowa diagnoza. Życzliwe podejście. Pan profesor dokładnie mi wyjaśnił na czym polega moja choroba i dokładnie opisał przebieg operacij. Zabieg przebiegł bez komplikacij. Z czystym sumieniem polecam pana profesora oraz cały zespół kliniki neurochirurgi z Radomia.
Opinia dodana przez: Marcin
Operacje stabilizacji kręgosłupa w odcinku lędźwiowym całym przebylam w 2016 roku a mamy teraz 2025jestem szczęśliwa bo żyje tyle lat bez bólu dzięki panu doktorowi.Jest niesamowity w swoim fachu.Dziekuje panu bardzo.
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Mirosław Wanik

Szpital nr 5 im. św. Barbary
41-200 Sosnowiec

Wizyta w ZUS: dr obejrzał mój rezonans po operacji kręgosłupa szyjnego, pokazal co widzi i wytłumaczył. Powiedział to czego się nie dowiedziałem od lekarza prowadzącego, też neurochirurga. To była jedna z najlepszych rozmów z lekarzem pomimo tego, że dla mnie niezbyt dobra, ale wiem czego się spodziewać w przyszłości. Ja polecam.
Opinia dodana przez: Sebastian
Godny polecenia lekarz,uprzejmy,wszystko dokładnie wyjaśni na temat choroby i leczenia, poświęci czas ,pacjentowi,grzeczny bardzo miły i kompetentny ,gdyby wszyscy lekarze byli tacy to miło by się leczyło.

lekarz Tomasz Tykwiński

al. Wojska Polskiego 20
64-920 Piła

Lekarz który jest z powołania szczegółowo bada tłumaczy i bardzo dokładnie omawia schorzenie pomógł mi po blokadzie nie mam ostrych dolegliwości dziękuję i życzę osiągnięć w dalszej pracy