ulica Reduty Ordona 22/1
Pan Doktor jest specjalistą w tym, co robi. Poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba. Widać, że mu zależy. Bardzo dokładnie tłumaczy wszystkie rzeczy związane z danym problemem. Rozmawia uczciwie i szczerze, co jest bezcenne. Jest bardzo pomocny i uprzejmy. Tak zwyczajnie po ludzku, wszystkim polecam. Kto miał szczęście trafić na Pana Doktora, ten wie, że to prawda.
Pani Doktor to pszyklad Cudownego Czlowueka z Duzej litery,fachowiec swojego ulubionego dzieła.Jestem pod opieka Pani Doktor z 2013 roku i Dzeki Jej Cudownym pomyslam pomocy walki z bolem żyje. DZEKUJE 💐za tak ciezka prace,za cierpliwosc i profesjonalizm🌷⚘🌷 Z wyrazem szacunku i wdzecznosci P.Ania Warcaba
polecam każdemu.W moim przypadku rak tarczycy- konsultował się z wrocławska sławą od tarczycy z włsnej inicjatywy.W dniu operacji 2003 pielęgniarki ogłosiły strajk-ponad godzię walczył z dyrekcją o pozwolenie operacji mnie i p.Ani.Chciałam się odwdzięczyc czekoladkami ale był zajęty kolejnym pacjentem-więc sama zjadłam.Teraz na Kamieńskiego pilnuje czerniaka mojej córki.
Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
Gdynia
Jestem po usunięciu raka z jelita grubego. Udało się Panu Jasińskiemu zachować odbyt na pięć lat. Bliska blizna pooperacyjna przy odbytnicy była przyczyną nietrzymania kału oraz moje lenistwo w wzmacnianiu mięśni odbytu doprowadziła w efekcie do tzw wyłonienia stomii. Cały zabieg jak i rehabilitacja w szpitalu obywały się pod czujnym okiem Profesora. Polecam wszystkim wizyty i porady przedoperacyjne. Pozdrawiam Pan Doktora jak i cały zespół chirurgiczny Szpitala Wojewódzkiego im Kopernika …
Wspanialy Lekarz, wspanialy Człowiek. Brak jest teraz takich Ludzi i prawdziwych Lekarzy jak Pan Profesor T. Rechberger. Ogroma, wiedzą, pracowitość, rzetelność i uczciwość, empatia. Bardzo dziękuję Panie Profesorze, że ratuje nam Pan nasze zdrowie. Dziękuję za pomoc, za leczenie. Gorące podziękowania. KrystynaS.
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Nie polecam! W gabinecie prywatnym obiecywał nam Pan Profesor pełna analizę dokumentów raka wątroby u siebie na oddziale gdzie jest kierownikiem, mówił że musi obejrzeć dokładnie płytkę z tomografii bo niestety w czasie wizyty prywatnej, nie posiadaliśmy, i wtedy zadecyduje co dalej robić. Kiedy pojawiliśmy się w określonym terminem z babcią u niego, całkowicie co innego mówił niż prywatnie, nawet nie obejrzał tomografii a takie obiecywał cuda, wysłał nas do …
gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
Bytom
Jestem drugi raz pacjentem pana doktora Strączyńskiego. Pan doktor jest osobą kompetentną, rzeczową. Odpowiedział na wszystkie zadane pytania. Zabieg usunięcia znamion wykonywał bardzo fachowo, szybko. Jestem bardzo zadowolony z Ośrodka Wczesnej Diagnostyki i Leczenia Chorób Nowotworowych w Katowicach.
Przychodnia Przykliniczna
Gliwice
Specjalista najwyższej klasy, dociekliwy do tego z empatią, której warto się uczyć od samego Profesora. Zaangażowany w 100% w pomocy pacjentowi. Polecam jako pacjent z problemami nie tylko onkologicznymi. A sam bardzo dziękuję za pomoc i opiekę. JaroKrup z niedoborem odporności od urodzenia..
ALL MEDICA Poradnie Specjalistyczne dla Dzieci i Dorosłych
AL. ALEJE STEFANA BATOREGO 88
Nowy Sącz
Lekarz z powołania. Miły, uprzejmy. Zabieg poprowadził szybko i tak ,że później (rana po zabiegu) nic nie bolała. Polecam bardzo
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Lekarz z powołania, kompetentny , otwart , szczery, skromny, poświęcający czas pacjentowi, cudowny czlowiek. Z nim trudne chwile mogą być łatwiejsze , psycholog z świetnym podejściem. Polecam ,!!
MEDIKLINIKA - ODDZIAŁY SZPITALNE
Adama Mickiewicza 55
Kiedy na początku 2007 r. dostałam skierowanie do szpitala niestety trafiłam na tego lekarza. Jeszcze przed wycięciem guza (15 mm) założył, że amputuje mi pierś, ponieważ nie wyraziłam zgody, to potraktował mnie byle jak. Wieczorem tego samego dnia okazało się, że coś źle było zrobione i cała byłam zalana krwią tak, więc następnego dnia znowu na stół na cięcie i czyszczenie. Ponadto wyciął mi też wszystkie węzły pod pachą a …
Polecam gorąco. Cud sprawił, że Pan dr prowadził moją chemię przedoperacyjną w szpitalu w Brzozowie w 2020 roku. Walczylam o życie podczas bardzo agresywnej chemioterapii. Dr Ziobro był ze mną w ciągłym kontakcie telefonicznym. Robił badania przyjmował w każdym czasie - nie tylko w przychodni. Wszystko bezinteresownie. Zawsze dokładnie badał i robił wywiad. Kompetentny z dużą wiedzą. Jestem przekonana, że żyję dzięki niemu... Owszem - nie zaprzyjaźnia się z pacjentem, …
ulica Strzałowska 25/17
Witam Panią. Do weryfikacji zaleciła pani TK jamy brzusznej i klatki piersiowej. Termin na cito to w szpitalu na Strzałowskiej to 25 maj. Czy mogę zrobić te badania odpłatnie na Piotra Skargi bo tu mam termin na 24 kwietnia, zaś opis już byłby w ciągu 7 dni. Czy będą honorowane. Mam również badanie TK klatki piersiowej z grudnia ubiegłego roku. Zapomniałem dopytać na wizycie 6 kwietnia. Pozdrawiam
Kolibrowa 55
Bydgoszcz
Pełen profesjonalizm. Gruntowna analiza i szukanie rozwiązań. Empatia do pacjenta z gruntowym podejściem do choroby.
Nie ja osobiście na szczęście. Ale wściekła jestem ponad granice wszelkich wściekłości. Młoda kobieta moja przyjaciółka wybrała się na wizytę za 200 zł aby robić jej biobsje na ślepo ludzie koszmar. Zamach i nie udane w bicie więc co tam jeszcze raz diagnoza zapalenie coś od stanika materiału do badania nie pobrano z powodu dolegliwości bólowych 200zl. Więc na szczęście nie dawało to spokoju mojej przyjaciółce i postanowiła wybrać się …
Centrum Onkologii
Kraków, Ul. Norymberska 10c/101
Bardzo polecam Pana Doktora. Kompetentny i rzetelny lekarz. Odpowiedział na wszystkie moje pytania z ogromnym zaangażowaniem, rozwiał wątpliwości. Profesjonalne podejście do pacjenta, a przede wszystkim dobra diagnoza i profesjonalna pomoc w leczeniu.
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku
ulica Barska 13
Włocławek
Bardzo dobry i skuteczny, w moim przypadku, lekarz, a to najważniejsze. Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi za moje leczenie (chemia, herceptyna).