dr n. med. Zbigniew Plewa

dr n. med. Zbigniew Plewa

Instytut Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Dermedik
Wybickiego 42/2

Polecam. Pan Doktor Plewa jest bardzo empatyczną i ciepłą osobą. Chciałabym zarekomendować doktora . Pomógł mi z problemem. Wykonał u mnie spektakularną metamorfozę , za która jestem szalenie wdzięczna .Patrząc na stan przed , a teraz po zabiegu abdominoplastyki Mój brzuch jest nie do poznania i jestem przeszczęśliwa 🥰🥰 Dziękuje i pozdrawiam cieplutko
Opinia dodana przez: Aneta
                                       dr n. med. Diana Hodorowicz-Zaniewska

dr n. med. Diana Hodorowicz-Zaniewska

ul. Grzegórzecka 67c/U6

U Pani doktor leczę się w SCM clinic i z pełnym przekonaniem, polecam tę lekarkę wszystkim pacjentom, którzy szukają nie tylko fachowej pomocy medycznej, ale także wsparcia i zrozumienia w trudnym czasie choroby. Miałam ogromne szczęście, że trafiłam do tak wspaniałego specjalisty.
Opinia dodana przez: Zuza

dr n. med. Marcin Hetnał

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Wspaniały lekarz i sympatyczny, życzliwy, dobry człowiek pełen empatii w stosunku do pacjenta. Specjalista i fachowiec na najwyższym poziomie z ogromną wiedzą medyczną. Jego spokój i zaangażowanie oraz szybko podejmowane działania bez zbędnego przeciągania w czasie podnoszą pacjenta na duchu i utwierdzają wiarę w powodzenie leczenia. Z całego serca dziękuję Panie Doktorze za poświęcony mi czas i przeprowadzone leczenie. Nie ma takich słów, które w pełni potrafią wyrazić moją wdzięczność …
Opinia dodana przez: Urszula

prof. dr hab. n. med. Piotr Skotnicki

ulica Kozienicka 17a

Wielcy ludzie tego świata mają większe prawo nawet do bycia antypatycznymi, bo dali od siebie dużo więcej dobrego niż znaczna większość z nas, a codziennie muszą się z nami konfrontować. Serdecznie polecam prof Skotnickiego.
                                       lek. med. Andrzej Kałamacki

lek. med. Andrzej Kałamacki

GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

To zadziwiające, że tak młody lekarz może być tak dobrym lekarzem... Doktor Kałamacki wydaje się być naprawdę zainteresowany problemami swoich pacjentów. Zgłosiłam się do niego, ponieważ od jakiegoś czasu nie miesiączkowałam, a doktor Kałamacki wydawał się być tym naprawdę przejęty. Pan doktor od razu zlecił mi odpowiednie badania. Obecnie czekam na wyniki, na kolejną wizytę jestem umówiona w przyszłym tygodniu, ale... jakoś przestałam się obawiać. Mam wrażenie, że nie mam …
Opinia dodana przez: Julianna
                                       lek. med. Joanna Górecka

lek. med. Joanna Górecka

GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Jak dla mnie pani doktor Górecka jest przykładem lekarza z powołania! Pani Doktor wykonywała mi badanie USG II trymestru, gdzie ciąża nie rozwija się prawidłowo. Więc zrobiła to z wielką dokładnością, wyczuciem i delikatnością. Jasno opisała wyniki. Bardzo się przejęła moją sytuacją i zdrowiem Maleństwa. Zaleciła dalsze leczenie Dzieciątka u specjalistów. Z całego serca polecam Panią Doktor!

dr n. med. Stanisław Kurek

Chirurg ogólny, Onkolog

gabinet chirurgiczno-onkologiczny tel.com.0602 75 44 71
Asnyka 10 lok. 2

Po ostatniej wizycie w SCM clinic u Pana doktora mogę powiedzieć same pozytywy. Już po paru zdaniach widać, że doktor ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Badania były bardzo dokładne ze szczegółową analizą. Co do leczenia lekarz też ma bardzo jasny i konkretny plan działania. Bardzo fajnie.
Opinia dodana przez: Kasia F
                                       lek. med. Magdalena Lisak - Wilk

lek. med. Magdalena Lisak - Wilk

GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Polecam ❤️👍 fachowa, miła, zna się na na swoim zawodzie znakomicie ! Bardzo dokładna i delikatną jak ktoś wyżej napisał.
Opinia dodana przez: Ania Ns
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz rodzinny
                                       lek. med. Joanna Streb

lek. med. Joanna Streb

Lekarz rodzinny, Onkolog

ul. Grzegórzecka 67c/U6

Leczyłam się u Pani doktor w SCM clinic. Śmiało mogę powiedzieć, że miałam ogromne szczęście, trafiając do tak kompetentnego lekarza w tak trudnej chorobie. Dzięki jej wsparciu i zaangażowaniu udało mi się wyjść na prostą i wrócić do zdrowia. Teraz jestem pod stałą kontrolą Pani doktor i mam do niej pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Kasia F

lekarz Wojciech Łobaziewicz

ulica Garncarska 1

Doktor Łobaziewicz jest chirurgiem onkologiem, ale kiedy przedstawiłem zupełnie inny problem (poważna infekcja stopy, która narastała od siedmiu tygodni) od razu podjął działania, zmienił sposób opatrywania rany i dał mi kilka dobrych rad. Teraz, na drugiej wizycie sześć dni później, dr Łobaziewicz wyciął tkankę martwiczą (to była gangrena!) i stopa została wyleczona. Następnie podniósł swój smartfon i skierował mnie do innego specjalisty na natychmiastową wizytę, aby upewnić się, że nie …
                                       prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

ul. Grzegórzecka 67c/U6

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Barczyńskiego. Moja operacja w SCM clinic wycięcia gruczolaka przytarczycy przebiegła bez zarzutu. Od początku do końca czułam się bezpiecznie i komfortowo. Na konsultacji lekarz wyjaśnił mi wszystkie aspekty zabiegu, uspokajając moje obawy. Po zabiegu szybko wróciłam do zdrowia.
Opinia dodana przez: Mariola
                                       lekarz Andrzej Miaśkiewicz

lekarz Andrzej Miaśkiewicz

ulica Siemiradzkiego 16/5

Do Pana doktora trafiłam z polecenia ok.30 lat temu, chodzę nadal i nie zmieniłabym lekarza na innego. A potem córka korzystała z opieki Pana doktora. To Pan doktor przyjął na świat mojego wnuka. Dziękuję za każdy poświęcony czas. Za wspaniałą opiekę i dokładne wytłumaczenie problemu zdrowotnego. Serdecznie polecam!!!!
Opinia dodana przez: renata

lekarz Jan Bahyrycz

Internista, Onkolog

Małopolskie Centrum Hipertermii
Garncarska 8/1

urszulaszczesniak Pana Doktora Jana Bahyrycza cechuje przede wszystkim profesjonalizm zawodowy.Szybki i skuteczny w podejmowaniu decyzji. Wyczerpująco i konkretnie informuje o stanie zdrowia i szczegółowo objaśnia wyniki badań. Osobowość wysokiej klasy, a przy tym skromny i niezwykle empatyczny. Polecam !!! wdzieczna pacjentka
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Piotr Szybiński

ulica Rezedowa 2/19

Lekarz do którego mam duże zaufanie,bardzo dokładnie bada, zawsze wszystkie moje wątpliwości dogłębnie wytłumaczy bardzo dba o swoich pacjętów .Poświęca dużo czasu pacjentom jest bardzo uprzejmy.Jako pacjent z chorobą nowotworową czuję się bezpiecznie jest kompetentny Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Maria Marczak-Ziętkiewicz

Onkolog, Radioterapeuta

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Moja Mama (61 lat) zachorowała na nowotwór złośliwy krtani Jest to pierwszy przypadek choroby nowotworowej w mojej najbliższej rodzinie. Mama leczy się w Centrum Radioterapii Ametyst w Krakowie, gdzie pierwszym lekarzem z którym miała kontakt była właśnie Pani Dr Maria Marczak-Ziętkiewicz, która jest bardzo miłą osobą, niesamowicie pozytywnie nastawiona do pacjenta. To jest dopiero początek drogi w długim procesie radioterapii mojej Mamy, ale dzięki Pani Doktor Marii, ten trudny początek …
Opinia dodana przez: Barbara
                                       lekarz Łukasz Laskowicz

lekarz Łukasz Laskowicz

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Polecam Pana Doktora Laskowicza pod każdym względem, każda wizyta przebiega zawsze na najwyższym poziomie. Pan Doktor to lekarz z powołania. Najlepszy jakiego znam! Posiada ogromną wiedzę, jest bardzo dokładny i konkretny. Jako jedyny z wielu ginekologów zaproponował odpowiedni zabieg. Wspaniały lekarz i człowiek. Polecam z całego serca.
                                       dr n. med. Estera Kłosowicz

dr n. med. Estera Kłosowicz

GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Witam. Polecam Panią Estetę z całego serca, wspaniała osoba, lekarz godny polecenia. Pani doktor prowadziła moja ciążę i jestem bardzo zadowolona, córeczka zdrowa , monitorowanie na każdej wizycie , dokładność podczas badań USG, poświęcała dużo czasu aby wytłumaczyć ,monitorować , moglam zadzwonić do Pani doktor gdy mnie coś niepokoiło. Córeczka mało przybierała to szybko wdrożone lek, dzięki Pani doktor urodziłam córeczkę z wagą 3540 i 55 cm. Mogę polecić z …
Opinia dodana przez: Bożena

Piotr Faron

Chirurg onkolog, Onkolog

Szpital Onkologiczny UJ
Gancarska 2

Bardzo dobry lekarz . Rzeczowy oddany pacjentom nie zbywa medycznymi terminami( nie wszystkim zrozumiałe.) ze spokojem polecam.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. med. Dominika Paradowska

Karłowicza 10/2

Pani Doktor jest profesjonalnym, zaufanym lekarzem. Poświęca tyle czasu dla pacjentów, ile tego potrzebują. Jest godna polecenia i bardzo uprzejma.
Opinia dodana przez: Ela

dr n. med. Ida Cedrych

Trimed

Nie polecam tego lekarza , nie uprzejma , arogancka , brak podejścia do pacjenta jak najdalej od takich lekarzy
Opinia dodana przez: wioletta