Super lekarz godny polecenia napewno pomoże. Mnie i mojej córce bardzo pomógł.Problemy z kręgosłupem miałam od 2000r dzięki panu Docentowi wszystko wróciło do normy.Serdeczne dzięki za pomoc i pozdrawiam.

lekarz Bartłomiej Osadnik

Szpital Miejski
41-500 Chorzów

Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana doktora jest bardzo życzliwy za sprawą wizyty wyjaśnił bardzo dokładnie na czym polega mój problem w moim przypadku chodziło o stopę a zmagałam się z mym problemem już prawie 2 lata chodząc do różnych lekarzy specjalistów Pan doktor bardzo mi pomógł ma bardzo dobre podejście do pacjentów jest bardzo dobrym i wrażliwym człowiekiem ,ma ogromną wiedzę płatności za wizyty też nie są duże w …
Opinia dodana przez: Kasia
Bardzo dobry lekarz ortopeda, nie często spotyka się takich fachowców. Pierwszy raz widziałem Ordynatora w sobotę i w niedzielę doglądającego pacjentów. 100 % zainteresowanie chorym.
Opinia dodana przez: Krzysztof Roman

dr n. med. Witold Zieńczuk

ul.Mostowa
33-100 Tarnów

Pan doktor nie dba o dobro pacjenta. Liczy się tylko kasa. Nie potrafi podejmować decyzji. Ciągle zmienia zdanie. Nie polecam

lekarz Witold Stelowski

Mysłowicka 7 lok. C

Byłam u dr Stelowskiego kilkakrotnie na przestrzeni kilku lat. Nie mam poważnych schorzeń kręgosłupa, ot zwykłe niedomagania związane z wiekiem, zużyciem czy też niezbyt zdrowymi nawykami jak siadanie na podkurczonej nodze. Byłam tez wczoraj i jak zawsze wyszłam naprawiona. Ból w okolicy szyi minął, mięśnie łopatki rozluźniły się i czuję się super:-) Nie wierzyłam w żadne cuda pt. "nastawianie kręgosłupa" do czasu dopóki tego nie doświadczyłam. Pan doktor jest człowiekiem …

dr n. med. Maciej Goch

Centrum medyczne Stanley
28 Czerwca 1956 r. 135

Trafiłam przez przypadek ale z czystym sumieniem mogę polecić i na pewno jeszcze wrócę gdyż byłam u innego ortopedy i był fatalny

lekarz Wojciech Gruszka

Przychodnia Lekarska Med-Lux
Rynkowa 63, Przeźmierowo
62-081 Przeźmierowo

Najlepszy ortopeda na świecie. Polecam wszystkim bardzo mocno! Wysyła na wszelkie możliwe badania, bardzo dociekliwy. Przy tym bardzo życzliwy.
Opinia dodana przez: MaJa

lekarz Paweł Gacki

MSWiA
Ołbińska

Bardzo polecam. Trafiłam na tego Pana Doktora na Izbie Przyjęć gdzie znalazłam się przez uraz kolana. Pan Doktor dokładnie mnie zbadał, przeprowadził skrupulatny wywiad i skierował na RTG. Obraz kolana z RTG przeanalizował i opisał mi w tak zrozumiały i ludzki sposób, że pierwszy raz wiedziała dokładnie co się dzieje z moim kolanem i jak będzie przebiegać ewentualne późniejsze leczenie. Byłam kompleksowo obsłużona i potraktowana tak jak każdy lekarz powinien …
Opinia dodana przez: Beata K.

lekarz Bogdan Strączyński

ul. Tadeusza Kościuszki 76/3
57-540 Lądek-Zdrój

Bardzo dobry lekarz i przemily człowiek .Dokladnie bez pospiechu wszystko wytlumaczy i pokaże analizując dokladnie posiadane informacje oraz dokumentację. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Erwin Goleń

Poradnia Onkologiczna
Gen.Władysłąwa Andersa 5
14-200 Iława

Bardzo kompetentny, empatyczny lekarz. Jako jedyny /w gabinecie było jeszcze 3 lekarzy/wykazał zainteresowanie moim problemem.Zaproponowal zabieg z Zurominie bo w Ilawie problem z terminami. Polecam doktora z czystym sumieniem. Gdyby leczyli nas Tacy lekarze to byłoby super
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Wojciech Owsiany

Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
43-300 Bielsko-Biała

Endoproteza kolana wstawiona idealnie. Samo przygotowanie do operacji, operacja i po na najwyższym poziomie. Chętnie, jak to wyleczę, temu samemu lekarzowi powierzę drugie kolano. Jestem usatysfakcjonowana fachową pomocą. Lekarz Super, aż miło.
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Wojciech Bogdał

Ultrasonografia
Miodowa 6
42-400 Zawiercie

Bardzo kompetentny i życzliwy lekarz, byłem pod wrazeniem. Polecam gorąco usługi tego specjalisty, napewno postara się pomóc.

dr Stanisław Legierski

Gabinet Ortopedyczny
Kolejowa 42 a
34-400 Nowy Targ

Jestem pacjentem pana dr. Stanisława Legierskiego, jest świetnym lekarzem i specjalistą, stawia bardzo dobre diagnozy, nawet przed zdjęciem RTG lub MR, super dobiera zabiegi rehabilitacyjne i potrzebne ewentualnie lekarstwa.Jest przy tym wszystkim bardzo dobrym, życzliwym i spokojnym człowiekiem, ma wielki szacunek dla pacjenta i poświęca potrzebny czas! Leczę się u pana dr w poradni w szpitalu. Oby więcej było, takich lekarzy specjalistów!

dr n. med. Michał Panasiuk

Szpital im. M. Kopernika w Łodzi

Dr. Panasiuk 2 sierpnia 2023 roku zoperował w szpitalu Bonifratrów w Łodzi staw skokowy mojego męża , dzięki wstawionej endoprotezie może normalnie funkcjonować. Pan doktor jest super fachowcem w swoim zawodzie i nie jest to żadną przesadą, ponieważ takich jak on jest niewielu .Do każdego pacjenta podchodzi bardzo profesjonalnie. Poza tym jest sympatycznym człowiekiem.
Opinia dodana przez: MIROSŁAWA

lekarz Dariusz Rupniewski

Ortopeda, Traumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Remedium"sp.c. Głucha-Wojdak Zofia Rozumek Kazimierz
ulica Kolejowa 2
48-300 Nysa

Polecam ze wszech miar. Kompetencje, kompetencje , kompetencje!!! TAKICH LEKARZY NAM POTRZEBA ....................................................................................................................
Opinia dodana przez: janusz

lekarz Piotr Bemben

Ortopeda, USG ortopedyczne

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Piotr Bemben
38-200 Jasło

Świetny fachowiec, przemiły człowiek, poświęca mnóstwo czasu pacjentowi. Do tego uśmiechnięty i troskliwy, z poczuciem humoru. Polecam!
Bardzo miły sympatyczny uprzejmy Pan.. Zawsze z szacunkiem do pacjenta,nigdy nie spotkało mnie nic co mogło dać mi odczucie ignorancji. Lekarz fachowiec, pod każdym względem !! POLECAM ! POLECAM !

lekarz Tomasz Hryńków

Izerska 35 lok. 10
59-220 Legnica

Lekarz godny polecenia poszłam do niego z bolacym kolanem lekarz zrobił mi usg tego kolana wysłuchał mnie dokładnie podał lek w zastrzyku w bolace kolano zaraz na drugi dzień poczułam poprawę oraz poprosiłam go o skierowanie na RTG stawów skokowych i dłoni i otrzymałam bez żadnego problemu. Polecam pana doktora za miesiąc zaś skorzystam u niego wizyty w gabinecie i porady.

lekarz Maciej Jakubek

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Kopetencja 100% Gidny polecenia 100% Kompleksowosc podejscia100% Uprzejmosc 1000% Piswiecony czas 100% Zaufanie 1000%
Opinia dodana przez: Katarzyna Kowalska

dr n. med. Tomasz Miętkiewski

Prywatny Gabinet
Os. Przyjaźni Pawilon 142

W tym przypadku pojęcie lekarz widnieje jedynie przed nazwiskiem tego człowieka. Nie wiem, kto wystawia mu pozytywne opinie, ale na pewno nie są to osoby przyjmowane na kasę chorych w szpitalu. Być może pan „doktor” traktuje dobrze i z należytą uwagą jedynie pacjentów, którzy przychodzą prywatnie i należycie płacą, co z resztą jest skandalicznym zachowaniem. W przypadku wizyt nieodpłatnych wykazuje zero zainteresowania, nie poświęca odpowiedniej ilości czasu na badanie oraz …
Opinia dodana przez: Mateusz