Jestem po artroskopii barku i pod dalszą opieką doktora. Szczerze polecam! Znakomity specjalista i wyjątkowy człowiek.
Pan Doktor Piotr Zagórski to lekarz z powołania i z dużą wiedzą. Podczas wizyty wszystko dokładnie tłumaczy i chętnie odpowiada na każde pytanie. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Do tego jest bardzo miłym i życzliwym człowiekiem. Halina P. Użytkownik zweryfikowany 16.10.2023 r.
Mistrz!!! Nie można inaczej określić Lekarza ( celowo z dużej litery) który uratował mojemu tacie dłoń obciętą podczas pracy. Operacja majstersztyk!! Czucie powoli wraca, pięknie się goi, jesteśmy Mu bardzo wdzięczni za zaangażowanie, Tata bardzo chwali podejście i pozytywne nastawienie, Lekarz na medal!!!
W mojej ocenie bardzo dobry specjalista. Poświęcił mi dużo czasu aby wytłumaczyć jaki jest plan leczenia, a po skomplikowanej operacji łokcia zaprosił do gabinetu i przedstawił efekty pracy. Spokój i generalnie sposób bycia lekarza budzi pełne zaufanie. Szczerze polecam!
Pan Doktor Andrzej Solecki jest wspaniałym specjalistą z ogromną wiedzą! Podczas wizyty wszystko dokladnie tłumaczy i chętnie odpowiada na każde pytanie. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Do tego jest bardzo miłym i życzliwym człowiekiem. Rok temu Pan Doktor operował moje kolano - przerost błony maziowej powstałej w wyniku przewlekłej choroby MIZS. Wszystko przebiegło wzorcowo a kolano bardzo szybko wróciło do pełnej sprawności. Od tego czasu nie pojawia się obrzęk stawu podczas ...
Naprawdę godny polecenia Ortopeda, w gabinecie jest profesjonalne badanie stóp i na podstawie badania wykonane wkładki do butów. Córka ma wadę kręgosłupa i polecił nam świetnego lekarza Ryszarda Harężlaka, który przyjmuje w Czechowicach Dziedzicach. Oboje lekarze współpracują ze sobą, na wizycie u pana Harężlaka dziecku poświęcono 45 minut na badania, ćwiczenia z koordynatorami i konsultacje co do ćwiczeń w domu. POLECAM, bo warto.
Witam, Koncem roku 2018 doznalem kontuzji barku, w lutym 2019 roku poddalem sie operacji w jednej z polskich klinik gdzie uwazam, ze nie do konca zostalem zrozumiany pod katem tego czym sie na co dzien zajmuje, w wyniku czego poczatkiem grudnia tego samego roku przy podciagnieciu sie na drazku doszlo do repozycji stawu ramiennego po raz drugi. Szczerze mowiac zalamalem sie, poniewaz wiem jak reka jest mi potrzebna, stracilem nadzieje ...
U Pana doktora Musiała leczyłam się wiele wiele lat w Tychach. To przede wszystkim dobry człowiek i dobry lekarz. Do każdego pacjenta podchodzi z zainteresowaniem i cierpliwością. Zna sie na swoim fachu, bo jest nie tylko teoretykiem, ale i praktykiem. Bardzo żałuję, że nie przyjmuje już w Poradni Ortopedyczno-Urazowej w Tychach. Teraz trudno tam już o dobrego lekarza tej specjalności. Z czystym sumieniem polecam wizytę u doktora Musiała każdemu w ...
Widocznie na NFZ jest zupełnie inaczej, bo poszłam do niego i popatrzył na zdjęcie, po czym powiedział, że nic mi nie jest i jestem zdrowa. Dolegliwości dalej się utrzymywały, poszłam prywatnie do innego lekarza i okazało się na podstawie tego samego zdjęcia, że mam zmiany zwyrodnieniowe. Nie polecam.
godny polecenia , 20 lat temu Pan dr n.med. ustalił i zdiagnozował problem jaki miała moja córka z kolanem, skierował na tomografię komputerową i przeprowadził operację kolana w Piekarach Ślakich laparoskopowo i przyjął ja na oddział bez problemów mimo wyczerpania punktów z 08 NFOZ w Opolu. Po operacji Córka do tej pory nie ma problemów z tym kolanem .teraz sam korzystam z jego porad i leczenia i bardzo polecam
Zaufanie do kompetencji może i mam, ale nie dał mi Pan Doktor szansy na sprawdzenie tychże. Jadąc na wizytę ponad 100 km, spóźniłam się z powodu zatoru na autostradzie o 8 minut. Zadzwoniłam, żeby uprzedzić, iż jestem w drodze, na co Pan Doktor stwierdził, że nie będzie czekał, ponieważ się spieszy. Brak poszanowania dla pacjenta jest wystarczającym powodem, żeby odradzić wizytę u Doktora.
Nie polecam tego lekarza, jest nieuprzejmy, nie zainteresowany pacjentem, czekałam ponad 3 msc na wizytę, ponad godzinę w poradni, aby usłyszeć że on nie jest od dawania skierowania na rezonans kręgosłupa bo jestem u niego pierwszy raz i mnie nie zna.