Filtruj terminy

Bielsko-Biała

{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Ortopeda
                                       dr n. med. Adrian Błasiak

dr n. med. Adrian Błasiak

Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
43-300 Bielsko-Biała

Jestem po artroskopii barku i pod dalszą opieką doktora. Szczerze polecam! Znakomity specjalista i wyjątkowy człowiek.

Tomasz Samorzewski

Szpital Pod Bukami
Szara 5
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz jakiego poznałam! Z super podejściem do pacjenta. Jeszcze nikt tak dobrze mi nie wytłumaczył zdjęć z badań 🤯 Ps. Czy Pan opuścił Katowice? 😞
Opinia dodana przez: Motornicza z Katowic

lekarz Wojciech Sokołowski

NZOZ VITA-DENT S.C.
Władysława Broniewskiego 32/1
43-300 Bielsko-Biała

W mojej ocenie bardzo dobry specjalista. Poświęcił mi dużo czasu aby wytłumaczyć jaki jest plan leczenia, a po skomplikowanej operacji łokcia zaprosił do gabinetu i przedstawił efekty pracy. Spokój i generalnie sposób bycia lekarza budzi pełne zaufanie. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Piotr Trzaskoma

lekarz Andrzej Solecki

43-300 Bielsko-Biała

Pan Doktor Andrzej Solecki jest wspaniałym specjalistą z ogromną wiedzą! Podczas wizyty wszystko dokladnie tłumaczy i chętnie odpowiada na każde pytanie. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Do tego jest bardzo miłym i życzliwym człowiekiem. Rok temu Pan Doktor operował moje kolano - przerost błony maziowej powstałej w wyniku przewlekłej choroby MIZS. Wszystko przebiegło wzorcowo a kolano bardzo szybko wróciło do pełnej sprawności. Od tego czasu nie pojawia się obrzęk stawu podczas …
Opinia dodana przez: Amanda

lekarz Roman Brzóska

43-300 Bielsko-Biała

Witam, Koncem roku 2018 doznalem kontuzji barku, w lutym 2019 roku poddalem sie operacji w jednej z polskich klinik gdzie uwazam, ze nie do konca zostalem zrozumiany pod katem tego czym sie na co dzien zajmuje, w wyniku czego poczatkiem grudnia tego samego roku przy podciagnieciu sie na drazku doszlo do repozycji stawu ramiennego po raz drugi. Szczerze mowiac zalamalem sie, poniewaz wiem jak reka jest mi potrzebna, stracilem nadzieje …
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Stanisław Ptak

zdrowie
Bratków 16 (hala sportowa)
43-300 Bielsko-Biała

Pierwszy raz wystawiam opinię lekarzowi, spotykałam się z różnymi, jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi fachowcy. Nie spotkałam się do tej pory z tak bezczelnym podejściem do pacjenta. Przychodnie podpisujące umowy z NFZ powinny być weryfikowane. Poszłam z zamrożonym barkiem. Lekarz nie zapytał o historię choroby, nie przeprowadził wywiadu ze mną, sprawdził podstawowy zakres ruchu i zajął się wypisywaniem, nie mówiąc co wypisuje. Zadał 4 pytania, gdzie mieszkam, …
Opinia dodana przez: Karina

dr n. med. Jerzy Podżorski

43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalne podejście do pacjenta, ma czas na rozmowe i tłumaczy istotę leczenia. Kilka razy korzystałem z pomocy. Poleam

lekarz Wojciech Owsiany

Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
43-300 Bielsko-Biała

Endoproteza kolana wstawiona idealnie. Samo przygotowanie do operacji, operacja i po na najwyższym poziomie. Chętnie, jak to wyleczę, temu samemu lekarzowi powierzę drugie kolano. Jestem usatysfakcjonowana fachową pomocą. Lekarz Super, aż miło.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Wiesław Janusz

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

Serdecznie polecamy !!!Pan doktor jakich niestety jest już bardzo mało.Kultura oraz podejście do pacjenta wzorowe .Wszystko wytłumaczy i fachowo pomoże zawsze stawia nas na nogi. Najlepszy ortopeda .
Opinia dodana przez: Piotr i Wieslawa

lekarz Bogusław Sadlik

Bielsko-Biała

Zaufanie do kompetencji może i mam, ale nie dał mi Pan Doktor szansy na sprawdzenie tychże. Jadąc na wizytę ponad 100 km, spóźniłam się z powodu zatoru na autostradzie o 8 minut. Zadzwoniłam, żeby uprzedzić, iż jestem w drodze, na co Pan Doktor stwierdził, że nie będzie czekał, ponieważ się spieszy. Brak poszanowania dla pacjenta jest wystarczającym powodem, żeby odradzić wizytę u Doktora.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Kamil Gibalewicz

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
43-316 Bielsko-Biała

Pan doktor operował mi zerwanego Achillesa, potem przez pol roku chodziłem do niego na wizyty. Zawsze wysłuchał, tłumaczył, odpowiadał na pytania, udzielał wskazówek. Podczas każdej wizyty uprzejmy, z profesjonalnym podejściem, skupiony na moim przypadku. Osoba budzącą zaufanie, godna polecenia.

lekarz Henryk Cnota

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

Dr Henryk Cnota nie powinien wykonywać zawodu lekarza. Niemiły, arogancki , opryskliwy. Prrzyjmuje pacjentów jakby był lekarzem za karę ,a nie z powołania.Nie polecam. Niestety na izbie przyjęć nie ma wyboru.

lekarz Adam Rajewski

Bociania 18c
43-316 Bielsko-Biała

Ja mam podobną opinię jak Pani Tesia z postem poniżej,byłem na komisji i nie mogę złego słowa powiedzieć , a wręcz odwrotnie. Pan ortopeda miły,konkretny,znający się na rzeczy.
Opinia dodana przez: P...

lekarz Roman Gabryś

Przychodnia Nr 1
Młodzieżowa 21
43-309 Bielsko-Biała

Totalna porażka. Zero podejścia do pacjenta, zero wyjaśnienia w sprawie leczenia . Doktor nie ma pojęcia na temat medycyny . " jak boli to boli " tyle usłyszałam. Gdy chcialam drążyć temat lub coś przeciw bulowego otrzylamam informacje ze juz wizyta się zakończyła. Nie polecam !
Opinia dodana przez: D

lekarz Tomasz Gwoździewicz

NZOZ "ZDROWIE"
ulica Krasickiego 12a

lekarz Joanna Dudek

Komorowicka 23 (Oko-Centrum SC)

lek. med. Mariusz Puszkarz

lek. med. Małgorzata Mikusz-Mazur