lekarz Czesława Woźniak

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Długa 2
12-100 Szczytno

Dziękuję Pani dr. Wożniak za szybką i skuteczną pomoc w trudnej sytuacji. Przebywałam w okolicach Szczytna na wakacjach, wkrótce po zawale serca, nagle podskoczyło mnie ciśnienie, byłam w panice. Pani Doktor Wożniak przyjęła mnie bez zapisów, bez czekania, udzieliła skutecznej porady, ustawiła jak mam przyjmować leki na serce. Jestem serdecznie wdzięczna . Dziękuję. Taki Doktor to skarb.
Opinia dodana przez: Zofia Kopestyńska

lekarz Justyna Pudełko

DRZYMAŁY 55
Imielin

Bdb specjalista. Jezdzilismy z dzieckiem wielokrotnie przy ciezszych schorzeniach i zawsze diagnoza byla trafna. Faktem jest iż jednorazowe pełne leczenie wraz z testami i lekami to koszt ok 1200zl ale czego sie nie robi dla zdrowia swojej pociechy. Pomimo wysokich kosztow polecam.
Opinia dodana przez: Ja

lekarz Krystyna Boroń

os. ZWM 2 lok. 1
32-540 Trzebinia

Nie polecam tej lekarki. Szczególnie w kontakcie z niemowlakiem. 1. Pomimo braku zgody i tłumaczenia powodu tej decyzji na wizycie szczepiennej, Pani doktor odciągnęła synowi napletek do tego stopnia, że skóra pękła i lała się krew, dziecko zaczęło od razu płakać z bólu. Zgodnie z najnowszymi wytycznymi nie wykonuje się takich procedur minimum do 2 roku życia chłopców. Kompletny brak aktualnej wiedzy medycznej. 2. Pani doktor brakuje również aktualnej elementarnej …

lekarz Renata Olszanecka

Przychodnia Lekarska Kędzierzyn-Koźle
Franklina Delano Roosevelta 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor leczy moich dwoje dzieci. Zawsze podczas wizyty jest przygotowana i pamięta problemy zdrowotne moich dzieci (co budzi mój podziw, bo dzieci jest wiele). Dla dzieci jest bardzo miła, dla rodziców również. Ma bezgraniczną cierpliwość do dzieci. Bardzo kompleksowo podchodzi do problemów zdrowotnych, nie skupia się wyłącznie na swojej specjalizacji. Wystawia skierowania i na badania, i do innych specjalistów, jeśli stan dziecka tego wymaga. Dokładnie bada. Skrupulatnie wszystko notuje …

lekarz Lucyna Śnieg

Centrum Medyczne "Żwaków"
Tychy

Pani doktor jest cudownym lekarzem z powołania. Zawsze wita nas z uśmiechem na twarzy. Ma wspaniałe podejście do dzieci. Stara się tak leczyć, aby nie podawać antybiotyków kiedy nie ma takiej potrzeby. Cierpliwie odpowiada na każde pytanie, zawsze szuka rozwiązania problemów.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Agnieszka Stawicka

Gabinety w Wielkim Kacku
Kamienna 26
81-576 Gdynia

Dr Sawicka zawsze proponuje to samo leczenie. Nie poda mocno choremu dziecku antybiotyku pomimo WYRAZNIE wskazujacego na infekcje bakteryjna stanu. Mialam rozne sytuacje gdy ta "lekarka" zamiast podac antybiotyk zaoferowała 1) PROBIOTYK- pomimo ostrych bólow brzucha - dziecko ostatecznie po jej "leczeniu" trafilo do szpiatala w stanie ciężkim 2) niesmiertelny Bactrim, po ktorym infekcja gornych drog oddechowych przerodzila sie w ostre zapalenie ucha. Dla kazdego to samo leczenie, te same …
Opinia dodana przez: Adela Kowalska

lekarz Ewa Gajecka

Słowackiego 74/17
82-200 Malbork

Lekarz trafnie określa dolegliwość na podstawie symptomów zgłaszanych przez rodzica i dziecko. Słucha pacjenta. Sporadycznie sięga po ANTYBIOTYKI, tak często przypisywane przez innych lekarzy, które pustoszą organizm i powodują cykliczny powrót choroby.

lekarz Halina Groszewska

os. Wazów 4 lok. 19
77-300 Człuchów

Jestem wdzięczna Pani doktor za można powiedzieć darowane drugie życie. To Pani doktor nie odpuściła i skierowała mnie do kardiologa i tak to się zaczęło. Jestem osobą dorosłą i dzisiaj już po zabiegu na sercu. Moje szczęście, że w odpowiednim czasie zmieniłam lekarza rodzinnego. Nie wiem, co dalej ze mną by było, bo czułam się już naprawdę bardzo źle i coraz słabsza. Zabieg był konieczny. To Pani doktor wyczuła, że …
Opinia dodana przez: Krystyna

dr Gabriela Feruszewska

Stargard Szczeciński

Ja z córką chodzę do Pani doktor od stycznia,od urodzenia corki. Moge z czystym sumieniem polecic tego lekarza,jest bardzo milo,podczas badania dziecka zagaduje,pokazuje zabawki zeby dziecko zajac czyms. Konkretnie odpowiada na pytania zadane przez rodzica. Jedyny minus to ograniczony czas na dziecko,jednak Nam zazwycaj go wystarcza 😉
Opinia dodana przez: Kasia

dr Barbara Lorek

SPZOZ
Zalesicka 41
97-300 Piotrków Trybunalski

Chodzę do niej od małego, za każdym razem potrafi wszystko wytłumaczyć i nigdy nie postawiła mi złej diagnozy, zna już moją historię leczenia od podszewki. Serdecznie ją polecam.

lekarz Emilia Rymkiewicz

ul. Graniczna 6 EF
63-800 Gostyń

Dziecko mi się dusiło i miało wysoka goroczki 38 a pani dr mu zapisała inhalacje zamiast antybiotyk dziecko dostawało drgawek nie polecam lekarz

dr n. med. Ewa Duczmal

ORTO-MEDICA
ul. Br.Niemojowskich 4
62-800 Kalisz

Gdyby nie kompetencja i dociekliwość ,zaangażowanie Pani doktor na pewno dzisiaj nie napisałabym tej opini. Serdecznie za wszystko dziękuję i polecam za całegi serca Panią doktor.
Opinia dodana przez: pacentka

Dorota Laszczak

Blokowa 40
Bielsko-Biała

Pani Doktor poświęciła dużo czasu na zbadanie mojego syna. Przeprowadziła dokładny wywiad. Ogólnie wszytsko dobrze, wydawała się być kompetentna aczkolwiek nie do końca odpowiadała mi komunikacja między nami.
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Ryszard Soczówka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Familia-Med" sp. z.o.o
Warszawska 258c lok. 4
43-155 Bieruń

Niestety zawiodłam się i przeniosłam do innego lekarza. Brak skierowań do specjalistów i na badania to norma. Dziecko cały czas chorowało, a jak się potem okazało, potrzebowało tylko wizyty u laryngologa i zabiegu!!! Straciłam rok.... ale teraz już jestem mądrzejsza przy 2 dziecku i innym lekarzu!!! Nie polecam. Jest dużo bardziej kompetentnych lekarzy, którzy potrafią rozmawiać i odpowiadać rzeczowo na pytania.

lekarz Aneta Stępień-Tomaszewska

Gimnazjalna
63-410 Odolanów

Niestety niesympatyczna Pani doktor. Zero wiedzy mówimy o objawach dziecka po 2 miesiącach obserwacji a Ona tylko przepisała jakieś krople co nie ma nic wspólnego z problemem z którym przyszliśmy .
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Katarzyna Kempa-Dyba

Partyzancka 26c lok. 1
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobra i przemiła Pani doktor.Leczy moją nastolatkę i córka bardzo ją lubię.Pani doktor zawsze się córki pyta co i jak się czuje,porozmawia z nią i doradzi.Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Małgorzata Kubit-Lis

Pediatra, Pulmonolog

Szopena 1 (Centrum Medyczne Medyk)
35-025 Rzeszów

Pani doktor miła, sympatyczna i z podejściem do ludzi. Jednak jeśli chodzi o lekarza specjaliste pulmonologa to mam wątpliwości. Syn choruje na choroby górnych dróg oddechowych praktycznie od 3 mż. Będąc pod opieką pani doktor brał antybiotyki kilka razy w roku. Po zmianie lekarza ilośc chorób i przyjmowanych antybiotyków (kilka w ciągu kilku lat) zmalała.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Aldona Śmietanka

"PROMYK''
Tomaszów maz.
97-200 Tomaszów Mazowiecki

naprawde super dr polecam. jest na zawolanie o kazdej porze dnia i nocy.polecam. jesli chodzi o dr ptasinka bo zauwazylam we wczesniejszym komentarzu to porazka zyciowa

lekarz Bogusław Witkowski

Lekarz rodzinny, Pediatra

Bukowska 50
32-050 Skawina

Praktycznie od dziecka jestem prowadzony przez Dr Witkowskiego i bardzo polecam go zarówno na wizytach u niego prywatnie jak i w przychodni zdrowia w Skawinie, zawsze uprzejmy i pomocny co najważniejsze profesjonalny. Nigdy nie odmawia pacjentowi w potrzebie.
Opinia dodana przez: Rafał
Godziny przyjęć niezgodne z wypisanymi ciągle nieobecna przestarzałe metody leczenia nie polecam a kiedyś była dobrym lekarzem pediatrą