Dr. Pawlina, Pełen profesjonalizm, najlepszy z najlepszych. Bardzo rzeczowy, pełen empatii lekarz, który zawsze przychodzi z pomocą. Świetny fachowiec. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam gorąco!
szpital jest super... personel niesamowity.Z trójmiejskich szpitali to zdecydowany faworyt.Opieka fachowa i profesionalna a pani Beatka z kardio jest the best!!
Pani Dorota Kulik jest wspaniałym, profesjonalnym stomatologiem. Cechuje się niezwykłą starannością i delikatnością wobec pacjenta. Najnowocześniejsze wyposażenie gabinetu i doskonała umiejętność jego wykorzystania przez Panią Doktor zachęcają do dalszych wizyt. Jestem bardzo wdzięczny za jej dotychczasową pomoc.
Mily lekarz gdzie pomógł mi przy problemach z sercem. Polecam bo warto. Troche czekałam w kolejce telef. Pozdrawiam doktora.
Super przychodnia ! Wspaniali lekarze. Wszystkie panie miłe i uczynne, w rejestracji zawsze pomocne. W zabiegowym czy punkcie poboru personel z dużą empatią. Przychodnia z duszą 😄
Przychodnia ma w jednym miejscu sporo lekarzy różnych specjalizacji Rejestracja do lekarzy przebiega bezproblemowo Panie przesympatyczne i pomocne.

Szpitalna 13
Dąbrowa Górnicza
tel. 32 7643030
Dzień dobry Składam serdeczne podziękowania na ręce Pana Ordynatora, dr n. med. Marka Kondysa dla całego zespołu w łańcuchu zdarzeń związanych z "moim" ostrym zawałem serca w dniu 03.12.br.; wymienię nazwiska : Panie Ewa Boczkowska-Gaik i Aleksandra Kolarczyk-Haczyk oraz Pan Łukasz Konarski a także personelu medycznego Oddziału za opiekę z tym, że pod względem empatii wyróżniłbym część męską /P. Marceli/. Łączę serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne. Henryk Anders

Wola Rzędzińska 184a
Wola Rzędzińska
tel. 14 67 92 194
Jestem spoza rejonu. Zarejestrowałem się na szczepienie przeciw Covid 19. Obsługa w każdym względzie rewelacyjna. Dawno tak nie byłem zaopiekowany w naszej służbie zdrowia.
Fachowa pomoc. Traktowanie pacjenta osobowo a nie przedmiotowo. Nowy obiekt. Trochę mało lekarzy ale może dla tego że to okres pandemiczy a oni też chorują
Specjalne podziękowania dla pań pielęgniarek, które zajmują się ludźmi po operacji kręgosłupa, i nie tylko , dziękuję Bogu za was , i że jesteście, chciałem też podziękować dla Pana Andrzeja Kozłowskiego, dla Pani Marii Kozłowskiej i całemu zespołowi wykonujecie wspaniałą robotę, nie lubię pisać opinii , ale należy się wam wszystkim podziękowania. Podziękowania od Krzysztofa, spadochroniarza oraz instruktora nurkowania
Bardzo dobry ośrodek, przemiły personel. Nie mam zastrzeżeń do pracy lekarzy. Nie trzeba czekać długo na badania.
Polecam gabinet i Panią Dorotę która ma dużo cierpliwości i ogromną wiedzeęw doborze aparatów słuchowych
Lekarz Paweł Rydz : trafnie zalecone zabiegi /skuteczne/a to najważniejsze.Bardzo kontaktowy i miły lekarz. POZDRAWIAM Marut Dariusz i Marut Krystyna
Przebywałam na oddziale otolaryngologicznym. Personel medyczny oceniam bardzo dobrze. Czekająca mnie operacja wywolała trochę strachu.Jednak uśmiechnięte , b. miłe i życzliwe P.pielęgniarki i salowe wprowadzały spokój .Lekarki i lekarze b. kompetentni i mili. Dokładnie zostałam poinformowana na czym operacja będzie polegała oraz o procesie dalszego leczenia.Szczególnie wyróżnię lekarzy P. Piętkę ,Karczmarczyka oraz Rogera. Na oddziale czyściutko.Personel na szóstkę. Nie wiem jak jest na innych Oddziałach - ten polecam każdemu :)
Najlepsza Przychodnia w Polsce. Lekarze, pielęgniarki rejestratorki są bardzo uprzejme i chętnie pomagają. Wydaje mi się, że fachowość jest na bardzo wysokim poziomie.
Panie rejestratorki bardzo miłe i pomocne. Tak samo w pracowni RTG. Szybko i profesjonalnie. Dziękuję i polecam .
Panie w recepcji tuż po wejściu witają człowieka uśmiechem. Mam swoją ulubioną dentystkę, która leczy mnie już od 15 lat i nigdy się nie zawiodłem. Mało tego nawet w nagłych przypadkach służyła pomocą. Poza tym budynek Unidentu pięknie się prezentuje.
A więc szpital jako szpital ładnie wygląda ale obsługa do wymiany . Pielęgniarki w rejestracji nie dosyć że gubią karty to i ważne papiery ;/ Trzy razy musiałam jeździć do proszowic żeby uzupełniać ten sam wniosek a nawet nie usłyszałam słowa dziękuje. Następnym razem już wiem że powinnam pójść złożyć skarge. A co do obsługi rtg też kiepska widzą że człowiek cierpi boli a ci szarpią nim i mają w …
Ludwikowo lipiec 2022 Miejsce to jest bezdyskusyjnym miejscem do naśladowania przez inne jednostki szpitalne - jest wzorem!! Ocena moja jest oparta na doświadczeniu jakie zdobyłem w sześciu szpitalach w czasie dwudziestu dwóch pobytów w ciągu ostatnich trzech lat!!! Profesjonalizm, empatia, otwartość, i rzetelność są tutaj na porządku dziennym. Personel medyczny i rehabilitanci oraz personel pomocniczy stanowią zespół najwyższej jakości! Na uwagę zasługują: estetka całego obiektu, jego czystość oraz b.przyzwoite jedzenie! …
Niedługo mieszkam w Kielcach i dobrze, ze tu udało mi się znaleźć miejsce gdzie mogę się zgłosić do lekarza, a w szczególności gdy jest wiele specjalizacji. Czasem są "obsuwy" czasowe stąd daję nieco mniejszą opinię, ale miejsce i tak polecam!