Przychodnia Lekarska w Lubsku
Przemysłowa 31 E
Lubsko
Pani doktor Marzena to najlepszy lekarz który chodzi po świecie. Bardzo uprzejma, i zna się bardzo dobrze na swojej pracy. Moja babcia nie chodziła w ogóle, leżała a Pani doktor sprawiła ze zaczęła chodzić. Wspaniały lekarz. Polecam z całego serca 🙂
ulica Husarii Polskieuj 1a/4
Tychy
Bardzo fachowa i konkretna porada medyczna. Pani Doktor bardzo miła, merytorycznie odpowiada na pytania, zleca dodatkowe badania
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Skale
ulica Słomnicka 69
Skała
Pan doktor to bardzo miły i rzyczliwy człowiek. Jest świetnym lekarzem. Kieruje Oddziałem rehabilitacji w Szpitalu MSWiA w Krakowie gdzie leczona była moja ciocia po udarze. Atmosfera na jego oddziale jest niesamowicie miła. Profesjonalna opieka.
Kościuszki 52 F
Łańcut
Pani Doktor jest Lekarzem i Człowiekiem z ugruntowana wiedzą i doświadczeniem. Pacjent, chory nie jest tylko jednostka chorobową która staje przed Lekarzem. Pani Doktor bada i ocenia pacjenta nie zadając mu dodatkowego bólu.Tak czynią profesjonaliści nie musi 5x badać odruchy kończyn żeby stwierdzić problem.Lekarz nie musi być "cukierkowy" ma być rzeczowy. Polecam Panią Doktor! Pacjentka Jasia
Specjalistyczna Praktyka Lekarska. Rehabilitacja medyczna. Laseroterapia.
Dla osoby, która ma mało czasu na formalności to rewelacja. Wszystkie wymagane konsultacje do badania okresowego na miejscu. Nie trzeba chodzić tydzień po lekarzach żeby zrobić badanie. Polecam
Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Była u niego z moim dzieckiem z praktycznie gotopwą diagnozą, chciałam aby specjalista potwierdził ją. doktor Tomiak ją wykluczył i stwierdził, że nasze dziecko ma dużo poważniejszy problem, ale on nie wie co to i musimy szukać u innych specjalistów, ale nie powiedział jakich. po kilku tygodniach poszukiwań trafiłam do znakomitego lekarza z Zielonej Góry, okazało się że pierwotna diagnoza byla w 100% trafna, czyli …
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Kompetencje Pani Doktor bez zarzutu. Jako do nerwowej matki podejście super spokojnie wylumaczyla i pokazała jak stymulować dziecko. Dała ogromna nadzieję na poprawę i trafiła od razu z diagnoza. Leczenie od 3 miesiąca życia obecnie synek ma 27 miesięcy już chodzi i zaczyna mówić a miał to być beznadziejnym przypadek. Ogromnie Dziękuję Pani Doktor za wyrozumiałość do trudnych rodziców chorych dzieci. POLECAM w 100%
ul. Grzymalitów 9D/22
Nie znam lepszego lekarza pod kątem zabiegów medycyny estetycznej, zawsze podchodzi do każdego pacjenta indywidualnie, cierpliwie wysłucha, doradzi, zachowując przy tym zdrowy rozsądek i poziom estetyki :) Od 3 lat robię u Doktora usta, są przepiękne, bez powikłań, bez bólu, wyglądają bardzo naturalnie, a ceny do jakości produktów są bardzo konkurencyjne. Polecam z czystym sumieniem!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
Żory
Zdecydowanie odradzam wizytę u tego specjalisty. Moje doświadczenie wskazuje na brak kompetencji merytorycznych oraz podejście skrajnie nieetyczne, nastawione wyłącznie na zysk, a nie na dobro pacjenta. Lekarz wypowiada się z dużą pewnością siebie w kwestiach, które wykraczają poza jego specjalizację lub są niezgodne z aktualną wiedzą medyczną. Przekazywane informacje były chaotyczne i sprzeczne z opiniami innych specjalistów. Przestrzegam wszystkich przed ufaniem opiniom tego Pana/Pani bez ich wcześniejszej weryfikacji u prawdziwego …
Al. W. Sikorskiego 190
Rzeszów
Świetne podejście do pacjenta oraz rodziców. Pomimo widocznej "bieganiny" na oddziale, znalazła czas by porozmawiać z nami (rodzicami), wyjaśnić wszystko co dzieje się z dzieckiem i uspokoić. Widać, że ma dużą wiedzę i zależy jej na pacjentach, a to dziś nie takie częste.
Filia Nr 1 Miejski Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Wołominie Szkoła Podstawowa Nr 1
Wileńska 32
Wołomin
Fantastyczna pani. Lekarz na szóstkę, na anielską cierpliwość o genialne podejście do dzieci. Rodzica nie wpedza w nerwicę dziwnymi terminami tylko cierpliwie i spokojnie wszystko wyjaśni, wytłumaczy w czym problem, jaja będzie droga postępowania. Spod. Swych skrzydeł podopiecznego wypuszcza gdy już wszystko jest ok. Syn jeszcze po zakończonej rehabilitacji przez półtora roku co 6 miesięcy był na kontroli czy aby na pewno nic się nie dzieje. Na prawdę polecam !
SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8
Jestem jak najbardziej zadowolony z wizyty. Pani Doktor jest świetnym lekarzem, oraz miłą i empatyczną osobą. Bardzo pozytywne podejście do pacjenta. Polecam tego Specjalistę z czystym sumieniem.
NZOZ KAMED Ortopeda&Okulista
ul. Wojska Polskiego 14 A Stargard Szczeciński
Stargard Szczeciński
Pani orzecznik Małgorzata Werenc-Konieczna niemiła, nieempatyczna, na brak oświadczenia lekarskiego, że leki które biorę nie wpływają na prowadzenie pojazdów skwitowała "to logiczne", że takie zaświadczenie jest wymagane i że takie informacje o ich potrzebie są w ustawie. Po dostarczeniu wymaganego zaświadczenia, oraz dodatkowego potwierdzenia od psychologa transportu, którego nie było wymagane, próbowała mi wmówić że na poprzedniej wizycie miałem wpisany inny lek, niż obecnie. Efekt finalny taki, że osoba jak …
Niestety nie polecam pana Rafała z kilku powodów. A mianowicie na zadawane pytania odpowiadał w taki sposób zeby nigdy nie było że jest lepiej, mimo iż wszyscy inni lekarze byli zadowoleni z postępów jakie dokonał nasz syn (wcześniak) w ciągu ostatnich miesięcy. Poza tym musiał się przez chwilę zastanowić nad odpowiedzią, jakby był w szoku, że w ogóle go o coś pytamy. Widać było że nie jest mu na ręke …
Dr Pietraszkiewicz to wizerunek lekarza z pasją. Ogromna wiedza medyczna, bogate doświadczenie zawodowe, troska o bezpieczeństwo własne i pacjenta. Rzetelna diagnostyka, profesjonalny dobór toku leczenia. To również umiejętność prowadzenia rozmowy opartej na szacunku wobec człowieka chorego. Jasne i proste informacje, dzięki którym pacjent rozumie- jaki jest aktualny stan, jakie działania należy podjąć i co można osiągnąć. To zaproszenie osoby do aktywnego udziału w procesie leczenia, a jednocześnie zdecydowanie i pewność …
NZOZ Centrum Medyczne POZ Gabinety Specjalistyczne
ulica Sokoła 38
Super lekarz , super podejście do nastolatka ,my jesteśmy mega zadowoleni ☺doktor zalecił ćwiczenia wszystko dokładnie wytłumaczył co i jak . Humor i gadatliwosc doktora na plus
Przychodnia
Kosynierów Gdyńskich 61a
Pani doktor pełna empatii, znakomity fachowiec, dobór zabiegów przez Panią Doktor, które bardzo pomagają w procesie leczenia oraz wizyta, na której wytłumaczyła wszystko i doradziła, jak samodzielnie w domu wspierać się ćwiczeniami, to wszystko sprawia, że mówię DZIĘKUJĘ Pani Doktor.
Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64
Witam Ja podzielę się swoją opinią, która jest taka że po stwierdzeniu u mnie w 2016r w szpitalu Żeromskiego w Bytomiu, tru tak zwanego tocznia zostałem "leczony" przez dr.Głowacką, na każdej wizycie pytała się jakie biore leki miałem wrażenie że chyba nic nie notuje,lecznicze też mnie nie przekonywało nigdy nie zostałem zapisany na leczenie biologiczne nie wiem czemu a jestem mężczyzną i to żadkie,pomijając fakt non stop spóźnień i telefonów …