lekarz Małgorzata Haberek

Chodźki 3 lok. 2
Lublin

Zostałam skierowana na konsultację do Poradni patologii ciąży w SPSK 4, gdzie spotkałam po raz pierwszy Panią M. Haberek. Niestety na pierwszy rzut oka Pani doktor nie zdobyła u mnie w ogóle zaufania. Nie miła, oschła i mało delikatna. Zero zainteresowania pacjentką. Na żadne zadane pytanie nie dostałam odpowiedzi a wręcz była oburzona tym że zadaję pytania. Po pierwszej wizycie powiedziała że mam jej dostarczyć zaświadczenie od specjalisty i nadal …

lekarz Paweł Rutecki

Radiolog, USG

Sonomed
Katowicka
45-061 Opole

Polecam, bardzo dobry specjalista, spokojnie wszystko tłumaczy. Nie lekceważy pacjenta, badanie komfortowe i profesjonalne.

lekarz Mahfoz Terbosh

Lublin

Lek.med.Mahfoz Terbosh szybko zdiagnozował moją chorobę i skierował na operację. Jestem już po I czuję się dobrze. Ma dobre podejście do pacjentek i jest uprzejmy. Dziękuję Mu za fachową opiekę i polecam innym .
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Marek Potempa

Internista, USG

Wolności 287 lok. 6
41-800 Zabrze

Doskonały i empatyczny lekarz jakich mało, trafną diagnozą uratował mi życie.Jestem Mu wdzięczny niewymownie. Gorąco polecam!!!
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Zbigniew Jurek

Tuchów

Niestety nie polecam bardzo mało uprzejmy. Ma swoich ulubionych pacjentów na oddziale innych nie zauważa. Trzeba iść na prywatna wizyte później na odział wtedy ewentualnie pomoże.

dr n. med. Anna Pajk

USG

Kazikowskiego 10A
05-300 Mińsk Mazowiecki

Zdecydowanie NIE polecam!!!! Oprócz długiego oczekiwania kompletnie nie trafiona diagnoza. Dodatkowo powiem, że zostałam pilnie skierowana do szpitala, a tam jak zobaczyli, kto skierował, to powiedzieli, żeby się nie martwić, bo pewnie badanie źle zrobione...
Opinia dodana przez: Anonim2

lekarz Zbigniew Celewicz

LuxMed Szczecin
Hołdu Pruskiego 9

wspaniały lekarz. inni nie mogli mi pomóc. jedna wizyta u pana doktora wystarczyła, by wyleczyć moje dolegliwości. POLECAM każdemyu! Przy tym bardzo kulturalny, sympatyczny człowiek. Klasa sama w sobie!
Opinia dodana przez: Katarzyna Nagiel

lekarz Wiesław Kurzątkowski

Legionowa 9A
Białystok

Pan doktor wykonywal mi amniopunkcje. Zarownon on jak i osoby biorace udzial w zabiegu zniwelowali moj stres praktycznie do zera. Doktor może szczególnie rozmowny nie jest, ale jak zada mu się pytanie, to na nie odpowiada. Moim zdaniem profesjonalne podejscie do pacjenta. W ogole podziwiam pracowników MASTERMEDU, choc zawsze jest tam sporo pacjentów, miejsca nie ma zbyt wiele, to wszystko przebiega sprawnie i przede wszystkim kulturalnie. Brawo!

dr n. med. Adrian Łukasik

Ginekolog położnik, USG

Kr. Jadwigi 42/3
41-300 Dąbrowa Górnicza

Witam z całego serca polecam Pana doktora dokładny kompetentny byłam u niego na pierwszych badaniach prenatalnych i byłam zadowolona Pan doktor wszystko dokładnie sprawdzał czy z dzidziusiem wszystko w porządku tłumacząc przy tym co sprawdza i co to oznacza przeprowadził wywiad ze mną i mężem przed badaniem bardzo miły mimo wielu naszych pytań że spokojem na nie odpowiadał naprawdę z całego serca polecam
Opinia dodana przez: Paulina

Maciej Cerbiński

Ginekolog, USG

pl. Bohaterów 1
65-050 Zielona Góra

Pan dr posiada dużą wiedzę, którą przekazuje w języku zrozumiałym dla zwykłych ludzi. Odpowiadał na pytania nie poganiając, chociaż w poczekalni czekała już kolejka pacjentek, a przy tym bardzo uprzejmy i miły. Jak najbardziej polecam ;-)
Opinia dodana przez: Asia

dr n. med. Agata Włoch

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

provita
fabrczna13d

Bardzo sympatyczna Pani doktor, bardzo dokładnie podeszła do badania, wszystko na bieżąco tłumaczyła, po wyjściu nie miałam żadnych obaw i czułam, że badanie jest wykonane porządnie. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Inez

dr n. med. Magdalena Machnikowska-Sokołowska

Radiolog, USG

Zakład Diagnostyki Obrazowej

Trafiłam na Panią Doktor w najtrudniejszym i najbardziej nerwowym momencie mojego życia – w chwili nagłego zachorowania mojej córki Oliwki, podczas nagłego przyjęcia do szpitala GCZD w Katowicach-Ligocie. To właśnie z nią rozpoczęłam cały proces diagnostyczny choroby. Dzięki jej opanowaniu, ogromnej wiedzy, kompetencji i trafnym zaleceniom, po długim leczeniu mogę dziś spokojnie tulić córeczkę w domu. Pani Doktor jest fantastycznym radiologiem z wyjątkowym podejściem zarówno do dzieci, jak i do …
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Adam Koryzma

Radiolog, RTG

CEZARDENT
Bohaterów Września 83/1
72-600 Świnoujście

Od wielu lat korzystam z pomocy doktora Adama Koryzmy.. To lekarz z dużym doświadczeniem i wiedzą.... Polecam wszystkim, bo ma podejście do pacjenta, pełny profesjonalizm Anna Zajączkowska

lekarz Artur Munk

Chirurg ogólny, Ortopeda

os. Młodych 14 lok. 58
34-300 Żywiec

Bardzo dobry specjalista,uprzejmy z podejsciem do pacjenta,kompetentny,empatyczny ,zawsze do konca potrafi wyjasnic problem i rozwiać watpliwosci,szczerze polecam.

lekarz Wojciech Zawada

Internista, USG

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
88-300 Wyrobki

Lekarz kompetentny, dysponujący dobrą aparaturą badawczą. Ogromny minus za wielki dystans i arogancję w stosunku do pacjenta. Trochę więcej życzliwości i chęci wsłuchania się w pacjenta. Nie każdy jest lekarzem, ale to nie znaczy, że jest przygłupem!!!
Opinia dodana przez: Cmg

lekarz Robert Liszka

Internista, Lekarz medycyny pracy

Bohaterów Getta 15 lok. 1
59-900 Zgorzelec

Nie polecam wizyty u doktora. Zero czasu dla pacjenta, wizyta odbyta od niechcenia. Nie wydawajcie kasy na tego lekarza!

lekarz Andrzej Kochman

Ortopeda, USG ortopedyczne

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

Dr Kochman uratował nogę (życie) starszego pana, którego po wszczepieniu protezy stawu biodrowego (i dodatkowo gronkowca- udowodnione) przez rok leczono nieudolnie antybiotykami w Wałbrzychu. Ponowna, prawidłowo przeprowadzona operacja we Wrocławiu i właściwa krótka terapia wyeliminowały problem. Następnie kolejny starszy człowiek ze stawem biodrowym do wymiany i kolejna fachowa pomoc. Dziękujemy Panie Doktorze. Wiedza i kultura osobista składają się na Pana profesjonalizm, o którym będziemy długo opowiadać poszukującym pacjentom. I dodatkowo …

dr Rafał Purpurowicz

Urolog, USG

Medi-Med
Sienkiewicza 33 / 3

Na wypisach ze szpitala fałszuje rzeczywistość. Nie opisuje jakie były podane leki, że było sie przygotowywanym do zabiegu 3 razy po czym każdy odwoływany, bo noe zrobili tego bo nie zrobili tamtego. Na wypisie brak i formacji o podanych lekarz przeciwzakrzepowych , jakie kroplówki przed zabiegowe. Jedynie leczenie zachowawcze. Lekarz odklejony od rzeczywistości. Brak szacunku do człowieka

lekarz Tomasz Mac

Chirurg ogólny, USG

Łańcut

Polecam bardzo dobry lekarz. Byłem u pana doktora, żałuję że nie ma go w szpitalu na Lwowskiej w Rzeszowie.
Opinia dodana przez: jan

dr n. med. Paweł Skrzywanek

RTG, USG

Rzeczna 4
62-300 Września

Nie znam lepszego lekarz niż Pan doktor w dziedzinie radiologii. Najpierw zrobiłem RTG u kogoś innego, otrzymałem lakoniczny opis, następnie skorzystałem z konsultacji Pana doktora, opis był fachowy, wyczerpujący. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Zbyszko