dr n. med. Dariusz Woszczyk

Hematolog

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Wspaniały lekarz, wysokiej klasy specjalista hematolog z ogromną, wieloletnią wiedzą i dużą empatią dla pacjenta. Dzięki trafnej diagnozie Pana Doktora (09.02.2024) i wdrożonemu leczeniu udało mi się wyjść z ciężkiego stadium szpiczaka. Bardzo dziękuję, Panie Doktorze!!! Z całego serca polecam Pana Doktora Woszczyka.
Opinia dodana przez: Edward

dr hab. n. med. Beata Kos-Kudła

Endokrynolog, Internista

FEMINA Centrum Medyczne
Różana 10

Polecam panią profesor, zawsze bardzo miła i pogodna, w mojej chorobie bardzo mi pomogła za co jestem bardzo wdzięczna, wszystkie badania i wizyty u lekarzy dodatkowych organizuje klinika którą nadzoruje i wszystko zorganizowane jest bardzo dobrze, nie trzeba się martwić i samemu chodzić, stać w kolejkach i wyszukiwać specjalistów do wykonania danego badania. Naprawdę polecam.

lekarz Romuald Kamiński

Ginekolog

Gabinet Romuald Kamiński
Kołłątaja 16

Lekarz przez duże "L". Chodziłam do niego jeszcze jako nastolatka. Niestety potem zmienił przychodnię i nasze drogi, jako lekarza i pacjentki się rozeszły. Już jako dorosła kobieta, szczęśliwym trafem, po przeprowadzce zapisując się do poradni w miejscu zamieszkania, natrafiłam na niego. Bardzo dobry lekarz, medycznie dociekliwy. Zdiagnozował moją przypadłość, inni lekarze nawet o tym nie pomyśleli. Obszernie wyjaśnia rangę problemu, wizyty przebiegają niespiesznie, jeśli trzeba - każe robić dodatkowe badania. …
Opinia dodana przez: Ika

dr hab. n. med. Jerzy Kozielski

Alergolog, Pulmonolog

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Bardzo miły, mądry a przede wszystkim kompetentny lekarz. Przejmuje się zdrowiem pacjentów, jest dokładny, konsekwentny i w pełni oddanym dla pacjentów. Prawdziwy człowiek z powołaniem i pełnym oddaniem dla ratowania zdrowia i życia ludzkiego. Dziękuję Panie Profesorze za zaangażowanie i dociekliwość w zdiagnozowaniu, za pomoc i poświęcenie w leczeniu pacjentów. Wielki szacunek dla Pana.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Katarzyna Fedyszyn-Urbanowicz

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Pani Doktor wspaniale zajęła się moją mamą na izbie przyjęć w szpitalu w Katowicach przy ul. Raciborskiej. Poświęcała dużo czasu, była miła, serdeczna i bardzo kompetentna. Wszystko dokładnie tłumaczyła. Również dla mnie znalazła czas przy wypisie. Wspaniała, zaangażowana lekarka!

dr Jacek Jackiewicz

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z wizyt u tego Pana i możemy śmiało polecic. Jest bardzo dokładny i rzeczowy, mówi o wszystkim, do tego uprzejmy. Pozdrawiamy
Opinia dodana przez: Nikodem

lekarz Agnieszka Pyrchała

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Dąbrówka" PULS-MED Sp. z o.o.
gen. Henryka le Ronda 16

Serdecznie polecam Panią Doktor. Osoba kompetentna. Poświęca pacjentowi taką ilość czasu, jakiej wymaga sytuacja. Dokładnie wszystko tłumaczy. Miła zarówno dla małego pacjenta, jak i jego rodziców.

dr n. med. Michał Tkocz

Urolog

Wojewódzka 7 (Euromed)

Świetny, bardzo miły, kompetentny specjalista. Poświeca pacjentowi dużo uwagi i czasu. Znakomity lekarz. Polecam bardzo

lekarz Marcin Komarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

ulica Teatralna 8

Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Opinia dodana przez: Ala

dr n. med. Andrzej Kryk

Ligonia 36 lok. 6

Pediatra godny polecenia, ma podejście do dzieci, jest konkretny.. poświęca dużo czasu na wytłumaczenie istotnych rzeczy rodzicowi. Dokładnie bada pacjenta i stawia trafną diagnozę. Polecam

dr n. med. Maciej Wrotniak

Zespół Wojewódzkich Poradni Specjalistycznych
ul. Powstańców

Pan doktor przyjmuje prywatnie( to był męża wybór) zapłacił pierwszą wizytę 300 zł, dostał skierowanie na RM trzeba zrobić prywatnie 450zł - również nasz wybór(innego nie było) i kolejna wizyta z badaniami i płytką (ponownie 300zł) 5 minut ale skończyło się skierowaniem na pilny zabieg kolana. Udaliśmy się do wyznaczonego szpitala przez DR. i jest możliwość takiego zabiegu ale w PAŹDZIERNIKU 2025, Do tej pory męża kolano nie koniecznie będzie …
Opinia dodana przez: Jolanta

dr Paweł Latacz

Chirurg naczyniowy

Dziękuję za cierpliwości i zrozumienie problemów starszej pani .Pan doktor świetnie tlumaczy problemy bólu nawet wyszukuje gdzie są odpowiednie poradnie dalszego leczenia. Życzyłbym sobie by większość lekarzy brała przykład z Pana doktora

dr n. med. Marcin Leidgens

Chirurg ogólny, Proktolog

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Szybko, sprawnie, punktualnie, profesjonalnie oraz z odrobiną humoru co redukuje stres pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarosław

dr n. med. Małgorzata Lacheta

Alergolog, Pediatra

Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3

bardzo kompetentna i uprzejma. Słucha pacjenta i rzeczywiście pomaga. Zawsze punktualna!!! Serdecznie polecam chociaż duża ilość zadowolonych pacjentów to dłuższe oczekiwanie na wizytę.

mgr Jolanta Jaworska

Psycholog

Centrum Terapii Psychologicznej i Pedagogicznej
ul. Rymera3/6

Niestety mi nie pomogła, zamiast się lepiej czuć to czuję się gorzej, wprowadziła mnie w chorą relację w ktorej się tylko przywiązałem a teraz pozostałem z dużym lękiem separacyjnym.Zero skutków leczenia, strata czasu,pieniedzy i zaangażowania emocjonalnego a także przez nią straciłem kontakt z rodziną.Wolala mnie olewać niż mi pomóc,zależalo jej tylko na kasie. Miała mnie gdzieś. Odradzam!
Opinia dodana przez: Antoni

lekarz Radosław Olszewski

LUX-MED Sp.z o.o.
ul. Mieczysława Karłowicza 11

Niestety wizyta pozostawiła u mnie spory niesmak, pomimo wcześniejszych bardzo dobrych doświadczeń. Postawianie swojego ego ponad potrzeby pacjenta i porównywanie prośby o skierowanie wynikające z zakresu świadczeń w pakiecie medycznym do serwisowania samochodu w autoryzowanym warsztacie uważam za dalece nieempatyczne, zwłaszcza w kontekście diagnozowania poronień nawracających. Oczekiwałabym od lekarza który nie jest specjalistą ginekologiem że wszelkie osobiste odczucia oraz komentarze wynikające z braku najnowszej wiedzy dotyczącej niepłodności i poronień lekarz …

lekarz Maciej Okólski

LUX MED Sp. z o.o. - Centrum Medyczne LUX MED
ulica Sokolska 29

Jestem pacjentką dr Okólskiego od wielu lat. Jestem bardzo zadowolona. Emanuje dużą empatią, skrupulatnie odpowiada na pytania, przeprowadza szczegółowy wywiad. Otrzymałam skierowanie na dodatkowe badanie, którego nie dał mi lekarz rodzinny, a wyniki cukru we krwi były zawyżone. Otrzymałam też wiele innych informacji, zupełnie nie dotyczących ginekologii a bardzo istotnych. Jestem bardzo miłym lekarzem, delikatnym i bardzo skrupulatnym.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Zbigniew Kukla

Przychodnia Nr 5
Zawiszy Czarnego 7a

Bardzo pomocny w trakcie leczenia. Kompetentny,wysłucha pacjenta i stara się mu pomóc.Bez problemu wypisuje skierowania na specjalistyczne badania celem postawienia prawidłowej diagnozy.Polecam

dr n. med. Tomasz Smyła

Chirurg dziecięcy

Górnośląski Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach Ligocie
ul. Medyków 16 40-752 Katowice

Pan doktor wykonywał zabieg usunięcia wodniaka u syna. Szkoda że nie znałam wczesniej tych opinii.. Zero tlumaczenia, wszystko szybko, żałuję że nie skonsultowalam syna gdzie indziej, bo wodniak był niewidoczny a jeszcze cięcie nie zostało wykonane w pachwinie tylko na spojeniu łonowym.. Pan doktor bardzo szanuje sobie pracy bo każdemu chłopakowi operował tylko 1 stronę! Mimo że inni lekarze wykonują obie na 1 zabiegu! Odradzam, szczerze odradzam. Wczesniej trafiłam na …

dr Alina Reichert-Bereszko

Gastroenterolog

Kościuszki 49

Wspaniała lekarka. Po kilku latach cierpienia najpierw zgagi, potem bóle żołądka, nic nie pomagające diety, odsyłania, zbywania w znanych renomowanych (trzepiących tylko kasę na swoich usługach) ośrodkach we Wrocławiu, gdzie pomimo wyników badań (przepuklina rozworu przełykowego, bardzo znacznego stopnia, już przełyk Baretta) nikt nie chciał mnie kierować na operację przepukliny (kazano mi tak żyć), trafiłem do Katowic z polecenia mojego Kolegi (także żołądkowca), do Pani dr Aliny Reichert - Bereszko. …
Opinia dodana przez: Grzegorz