lekarz Elżbieta Szmacińska

Dermatolog

NZOZ Laboratorium Analityczne "PROBE"
al. Jana Pawła II 2 F
37-450 Stalowa Wola

Ode mnie dr Szmacińska dostaje 5 gwiazdek w każdej kategorii. Do niej udałam się na miesiąc przed własnym ślubem, z poważnym problemem trądzikowym, na który poprzednia pani dermatolog powiedziała "No co ja dziewczyno mam ci powiedzieć?". Dr Szmacińska profesjonalnie przeanalizowała mój problem, wyczerpująco go omówiła oraz była uprzejma. Dostałam świetnie dobrane leki. Już po tygodniu stosowania zaobserwowałam znakomite efekty. Polecam.

Elżbieta Lorkowska

Ginekolog

specjalistyczny gabinet lekarski
Poniatowskiego
37-450 Stalowa Wola

Polecam Panią Doktor za jej zaangażowanie w leczenie jej upór i dążenie do zwalczania choroby . Jest bardzo miła mówi przejrzyście więc polecam gorąco 😊

Robert Lorkowski

Chirurg stomatolog

Stalowa Wola

Wybrałam Pana Lorkowskiego, bo słyszałam o nim pozytywne opinie. Doktor wyrwał mi 4 ósemki - tutaj wszystko poszło zgodnie z planem. Zdecydowałam się także na jego usługi podczas tego, gdy ułamała mi się jedynka. Byłam pacjentem, który chciał znać sytuację - co doktor będzie robił/ co może się stać, lecz u Pana Lorkowskiego nie ma na to czasu. Ma być szybko, bo następny pacjent czeka już przecież w poczekalni... Doktor …

lek. med. Hanna Walczak

ul. Poniatowskiego 4 (obok Apteki Derma-Panax)
Stalowa Wola

Bardzo rzetelne podejście do pacjenta. Pani doktor jest bardzo miła, interesuje ją każdy szczegół przebiegu choroby, wysłuchuje ze zrozumieniem. Plus za znajomość języka rosyjskiego. Polecam
Opinia dodana przez: Olesia

lekarz Elżbieta Drożdżak-Czerkies

Wojska Polskiego 13/29
37-450 Stalowa Wola

Pani Doktor to wyjątkowo miła i życzliwa osoba. Nigdy nie odmawia pomocy, zawsze znajduje czas dla swoich pacjentów i potrafi cierpliwie wszystko wyjaśnić. Dobiera skuteczne lekarstwa, a jej podejście do pacjenta budzi pełne zaufanie. Widać, że wykonuje swoją pracę z pasją i sercem. Zdecydowanie polecam!

lekarz Wiktor Świercz

Tuwima 3
37-450 Stalowa Wola

Pan doktor nie przeprowadził ze mną wywiadu, od razu kazał iść na fotel podczas pierwszej wizyty. Zero kontaktu z pacjentką. Brak badania piersi. Lekarz również nie chciał przepisać antykoncepcji,tłumacząc się medycznymi skutkami ubocznymi. Brak rozmowy. Miałam wrażenie, że lekarz chce jak najszybciej pozbyć się pacjentki. Żadnego kontaktu, pytań. Brak uprzejmości oraz tłumaczenia. NIE POLECAM

lekarz Anna Schossler

Przychodnia Nr 1
Hutnicza 8
37-450 Stalowa Wola

Dziękuję bardzo Pani Doktor Annie Schossler oraz całemu zespołowi Szpitala Powiatowego w Stalowej Woli-oddział okulistyczny za wspaniałą opiekę, empatię i pełen profesjonalizm podczas moich dwóch zabiegów usuwania zaćmy. Wdzięczny pacjent Kazimierz Cz. z Nowej Sarzyny

lek. dent. Wiesław Szoja

Prywatny Gabinet Stomatologii i Pracownia Protetyki
37-450 Stalowa Wola

Świetny specjalista. Wszystko co robi, jest dokładne i staranne. Dbałość o dobro pacjenta, miła atmosfera w gabinecie. Ostatnia wizyta była co prawda nieco opóźniona, ale zazwyczaj wszystko odbywało się punktualnie. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Waldemar Gabiński

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Kwiatkowskiego 2
37-450 Stalowa Wola

Uważam go za dobrego lekarza nieraz mi pomógł potrafił wytłumaczyć na czym będzie polegał zabieg był bardzo miły uprzejmy

lekarz Stanisław Pieprzny

gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
37-450 Stalowa Wola

Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie. Przejechaliśmy z samego południa Europy i trafiliśmy do Niego po to , aby uratować życie mojemu mężowi . W kraju z , którego przyjechaliśmy tu do P. Pieprznego lekarze pozostawali ślepi na to co mój mąż nosił w brzuchu i nadal stwarzało zagrożenie dla jego życia.Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Elżbieta

Piotr Wyjadłowski

Powiatowy Szpital Specjalistyczny w Stalowej Woli
Stalowa Wola

Witam 13 lat temu miałem manię mycia rąk w gorącej wodzie miałem 19 lat minęło mi to ale nieświadomie sobie dłonie mam trwałe czerwone ślady z obu stron dłoni tak jak takie odbarwienia trudno mi z tym żyć. Czy jest szansa że jakiś zabieg chirurgiczny przywróci mi dawny stan skory?

lekarz Krzysztof Paśko

Powiatowy Szpital Specjalistyczny
37-450 Stalowa Wola

Ginekolog- położnik- filozof najbardziej z tych trzech FILOZOF. Na miejscu ordynatora szpitala w Stalowej Woli zastanowiłabym się czy warto mieć w zespole lekarza, który wzbudza tak negatywne wrażenie w kontakcie z pacjentkami. Długo szukałam,, swojego" ginekologa i na mojej drodze poszukiwań przytrafił mi się jakieś 3 może 4 lata temu dr Paśko. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta. Pomijając złą diagnozę (wówczas jeszcze sama nie miałam pojęcia co tak …
Opinia dodana przez: Anonim123

lekarz Arman Karapetyan

Szpital Specjalistyczny
Stanisława Staszica 4
37-450 Stalowa Wola

Pan Arman jest najlepszym ortopedą z jakim się spotkałam, jako jedyny postawił trafną diagnozę po wielu miesiącach chodzenia po innych lekarzach. Zawsze bardzo uprzejmy i potrafi dobrze rozładować napięcie u pacjenta Polecam!!!

lekarz Agnieszka Tarasiuk-Staniak

Otolaryngolog

Szpital Specjalistyczny
Stanisława Staszica 4
37-450 Stalowa Wola

Pani dr nie potrafi określić przyczyny kolejnego zapalenia ucha u dziecka. Zapalenie nr 3 w ciągu 3 miesięcy. Podczas wizyty Pani dr. Poucza mnie ze inni lekarze zle leczą syna. Poprosiłam wiec o to żeby Pani dr postawiła diagnozę i przepisała jakiś skuteczny lek na to nawracające zapalenie. Niestety nie próbowała postawic żadnej diagnozy ani także przepisać żadnego leku. Zbyła mnie z gabinetu mówiąc, ze mam syna leczyc tak jak …
Opinia dodana przez: Mama

lek. dent. Wioletta Szymula-Szeląg

Ortodonta, Stomatolog

Tadeusza Sochy 19
37-450 Stalowa Wola

Leczenie ortodontyczne trwało 5 lat i robota źle wykonana. Pani doktor prawie nic nie robiła przy ząbkach tylko panie asystentki. Unikać jak ognia !
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Teresa Ostrowska-Suduł

Gastrolog, Internista

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Nie polecam, mimo tego że pani doktor nie miała okazji zapoznać się z moim przypadkiem. W wyniku nieporozumienia ( stawiłam się na wizytę dzień wcześniej niż było zaplanowane ) pani doktor kategorycznie odmówiła przyjęcia mnie, mimo grzecznych próśb ( zmarnowany urlop oraz 2 godziny czekania w poczekalni ). Po pobycie na SOR otrzymałam skierowanie na CITO i mimo tego pani doktor była nie ustępliwa tak jakby te 10 min ( …

lekarz Wanda Złomańczuk-Brodziak

Przychodnia
Eugeniusza Kwiatkowskiego 2
37-450 Stalowa Wola

nie polecam. 1 podejście 3 dni temu poszło źle ponieważ mam przemęczony wzrok, dużo czytam, pracuję na 1.5 etatu, dodatkowo źle śpię z powodu małego synka. Umieliśmy się że przyjdę ze skierowaniem jeszcze raz, tym razem wyspany. 2 podejście dziś: odczuwałem poprawnie całą książkę z kolorowymi cyferkami (raz zamieniłem 9 z 5 albo odwrotnie, to nie istotne, nie mam idealnego wzroku). do kolejnego badania zapuściła mi szczepionce kropelki (obficie). 5 …

lekarz Ewa Ptak

NZOZ Centrum Alergii Dr n. med. Danuta Myłek
aleja Jana Pawła II 13
37-450 Stalowa Wola

Tragedia, w ogóle nie wysłuchała w czym problem powtarzając że ją to nie obchodzi (w skrócie jej wytłumaczyłam jak przebiegł mój ostatni rok badań), powiedziała że wyniki mam dobre, czego ja chce, po co ja tu w ogóle jestem. Chciałam zmianę leku z recepty ponieważ jeden z leków jest wycofany, to mi mówi że ona nie wie co to za lek, to kto ma wiedzieć? Chcąc porady, jakie dalsze działania …

lekarz Marian Gnat

Przychodnia Nr 2
Józefa Poniatowskiego 31
37-450 Stalowa Wola

Najgorszy lekarz jakiego spotkałem, z pretensjami o nic wydziera się na pacjentow i próbuje zrobić z nich głupców, nie obchodzi go stan zdrowia swoich pacjentów, nie wpuszcza do gabinetu tylko prowadzi rozmowę przez próg drzwi.

lekarz Artur Burak

Lekarz medycyny pracy

Gabinet logopedyczny
ul.Jagiellońska 5
37-464 Stalowa Wola

Badanie okresowe,wstępne u pana Buraka to czysta kpina z pacjenta i sztuki lekarskiej, ten pan zapomniał co znaczy słowo lekarz oraz przysięga Hipokratesa. Ten pan zachowuje się jak konował albo znachor,jeśli jakiś pracodawca zapłaci to i ślepy będzie nadawał się na kierowcę. Tym panem powinien zająć się prokurator i sąd.
Opinia dodana przez: kowal z ATI ZKM