Ukończyłem studia na Śląskim Uniwersytecie Medycznym na wydziale lekarsko - dentystycznym, uzyskałem dyplom doktora nauk medycznych oraz z chirurga stomatologa. Jestem także Inspektorem Ochrony Radiologicznej. Biorę czynny udział w licznych polskich i międzynarodowych sympozjach naukowych oraz ciągle poszerzam swoją wiedzę na szkoleniach. Otrzymuję wiele dyplomów i certyfikatów.
Jestem właścicielem Specjalistycznej Przychodni Stomatologicznej "Happy Dent" oraz „Stomatologia Adeeb Clinic”. Codziennie wykonuję wiele skomplikowanych zabiegów chirurgii stomatologicznej oraz stomatologii estetycznej.
Zajmuję się kompleksową chirurgią stomatologiczną w znieczuleniu ogólnym (narkoza), komputerowym lub miejscowym.
W profesjonalny sposób wykonuję specjalistyczne usługi.
Szkolę młodych dentystów i dentystów stażystów.
Jestem autorem wielu publikacji naukowych oraz książek wydawanych zarówno w Polsce jak i za granicą.
Wieloletnie doświadczenie oraz praktyka zawodowa w różnych klinikach stomatologicznych oraz na chirurgii szczękowo twarzowej pozwoliło mi na uznanie wśród pacjentów oraz lekarzy jako zaufanego fachowca.
Dziś byłem u Pana Doktora bo mnie już ból złamał, byłem przerażony ,okazało się że mam 3 zęby do wyrwania dostałem znieczulenie czekam ,czekam masakra w końcu mnie zawołali iii to co sie stało to szok nic ale zupełnie nic nie czułem , super kilka minut i po zębach. Ja unikam dentystów jak ognia ale do Pana Doktora W ciemno. Polecam wszystkim którzy się boją, Super Doktor Super podejście Super kontakt przed i po zabiegu .Bardzo dziękuje Panu. Zdecydowanie polecam
Cudowny lekarz. Dzisiaj pierwszy raz w życiu usuwałam zęba. Przed wejściem do gabinetu panicznie się bałam jednak już po chwili poczułam się, że jestem w dobrych rękach. Cały zabieg przebiegł bezboleśnie, co chwile padały pytania czy dobrze się czuje oraz czy czuję ból. Usuwanie zęba to nic przyjemnego, ale z Panem doktorem zabieg staje się dużo mniej dramatyczny:)
Zdecydowanie polecam tego lekarza.W ciągu pięciu lat wyrywałem u niego trzy zęby,wszystkie ekstrakcje szybkie i bezbolesne.
U Pana Doktora wyrywałam ósemkę. Zabieg przeprowadzony szybko i co najważniejsze - bezboleśnie. Po wizycie otrzymałam szczegółowe instrukcje jak postępować z raną poekstrakcyjną. Lekarza bardzo polecam.
Gorąco polecam Pana doktora. Pełen profesjonalizm, mila atosfera, świetny lekarz specjalista, ósemka usunięta bezboleśnie w pare minut:) Świetny chirurg!!
Dziś byłem u tego specjalisty. Strasznie boję się dentystów i przed wizytą u Pana Wahaba byłem przerażony. Na szczęście Pan Wahab to świetny specjalista i człowiek. Dwa wyrwane zęby zupełnie bezboleśnie. Dodatkowo cały czas pytał czy wszystko w porządku i na koniec dokładnie poinformował co dalej robić. Zdecydowanie polecam !!!
Bardzo jestem zadowolony z pana lekarza chirurga stomatologa szybko sprawnie wyrwane korzenie bez bólu miło i przyjemnie dobre podejście do pacjenta dzięki temu lekarzowi przestałem bać się dentysty polecam pana doktora
Na początku września usuwałem dolną ,,ósemkę". Zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie w bardzo miłej atmosferze. Pan doktor wykazał się bardzo dużym profesjonalizmem. Gorąco polecam I rekomenduję☺.
Wizyta przebiegła szybko i bezboleśnie, chociaż ząb ponoć tkwił głeboko. Miła, profesjonalna atmosfera. Polecam
Polecam doktora każdemu,a przede wszystkim temu kto odczuwa stres przed wizytą u stomatologa. Mój przypadek był trudny.Do usunięcia resztki korzenia po niedokończonym zabiegu u lekarza z innego gabinetu, dodatkowo odsłonięta część kości szczęki...Wydawało mi się, że wizyta będzie w stylu ,,Teksańskiej masakry piłą mechaniczną"...Poszło BEZBOLEŚNIE.Ma facet rękę do tej roboty! Szczerze polecam.