dr n. med. Wahab Adeebdr n. med. Wahab Adeeb - zdjęcie profilowe

dr n. med. Wahab Adeeb

Chirurg stomatolog

4,8

O mnie

Ukończyłem studia na Śląskim Uniwersytecie Medycznym na wydziale lekarsko - dentystycznym, uzyskałem dyplom doktora nauk medycznych oraz z chirurga stomatologa. Jestem także Inspektorem Ochrony Radiologicznej. Biorę czynny udział w licznych polskich i międzynarodowych sympozjach naukowych oraz ciągle poszerzam swoją wiedzę na szkoleniach. Otrzymuję wiele dyplomów i certyfikatów.
Jestem właścicielem Specjalistycznej Przychodni Stomatologicznej "Happy Dent" oraz „Stomatologia Adeeb Clinic”. Codziennie wykonuję wiele skomplikowanych zabiegów chirurgii stomatologicznej oraz stomatologii estetycznej.
Zajmuję się kompleksową chirurgią stomatologiczną w znieczuleniu ogólnym (narkoza), komputerowym lub miejscowym.
W profesjonalny sposób wykonuję specjalistyczne usługi.
Szkolę młodych dentystów i dentystów stażystów.
Jestem autorem wielu publikacji naukowych oraz książek wydawanych zarówno w Polsce jak i za granicą.
Wieloletnie doświadczenie oraz praktyka zawodowa w różnych klinikach stomatologicznych oraz na chirurgii szczękowo twarzowej pozwoliło mi na uznanie wśród pacjentów oraz lekarzy jako zaufanego fachowca.

Super chirurg. Panicznie bałam się wyrwania z cierpliwością i uprzejmoscia uspokoił mnie. Bezboleśnie i szybko. I z pewnością tam wrócę w razie potrzeby. Joanna

Bez dwóch zdań najlepszy Stomatolog w Dąbrowie Górniczej :) Trafiłem do niego z bólem zęba i już nigdy nie pójdę do innego dentysty

Moja mama usuwała dzisiaj u Pana Doktora zęba. Nie może wyjść z podziwu, co za człowiek duszą. Tak jak ona boi się bólu, to chyba nikt. A u Pana Doktora nic się nie czuje. Usuwa żeby bezboleśnie i jest przesympatyczny. Mama gorąco dziękuje i poleca każdemu

Pana doktora polecam każdemu. Zabiegi wykonywane są szybko i bezboleśnie. A Pan doktor jest przemilym usmiechnietym człowiekiem.

Moja 80-letnia Mama prosiła, żebym koniecznie napisała, że Pan Doktor wyrywa szybko i bezbolesnie. Nawet nie bylo potrzeby po powrocie do domu zażywać tabletki przeciwbólowej. Oprócz tego Pan Doktor jest bardzo mily. Nie ma co się bać. Zdecydowanie najlepszy chirurg stomatologiczny

Usuwałem kilka razy zęby u pana doktora, za każdym razem szybo, sprawnie i bezboleśnie. Chirurg godny polecenia.

Dziękuję pięknie za pomoc . Wyrwanie zęba przebiegło bezproblemowo szybko i bez bólu . Jeszcze raz dziękuję

Dziękuję za bezbolesne usunięcie 6 zębów i zaoszczędzenie mi sporej gotówki.Byłam zdecydowana na usuwanie w narkozie Pan doktor odradził mi to i jestem zadowolona .

Pan Doktor - rewelacyjny Miałam przyjemność pożegnać się z trzema ósemkami i odbyło się to bezboleśnie ze 100 % perfekcjonizmem Polecam

Pan Doktor - rewelacyjny
Polecam

Rewelacyjny specjalista :) Pożegnałam u doktora Wahab Adeeb dwie ósemki. Przy pierwszym podejściu panikowałam jak mało kto, teraz sama nie wiem dlaczego. Cały proces usunięcia zęba trwał 5 min. Sprawnie , szybko i co najważniejsze bezboleśnie. Nawet nie wiem kiedy ząb został wyrwany , w pewnym momęcie lekarz zażartował , czy wyrywamy , odparłam mu , że już trudno , tak. W tej chwili zaczął się śmiać i pokazał mi , już wyrwanego zęba. Za drugim razem było tak samo , tylko już bez paniki. Lekarz , który odpowie na każde pytanie , doradzi , zawsze sympatyczny , uśmiechnięty , do pożartowania :) Profesjonany , precyzyjny. Polecam każdemu :).