lekarz Cezary Warężak

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia

Mam 78 lat, poza schorzeniami alergicznymi, astmatycznymi, tarczycowymi, kardiologicznymi, słabą odpornością i fibromialgią, zdiagnozowano u mnie raka piersi. Po konsultacjach z różnymi lekarzami trafiłam do Pana dr Cezarego Warężaka. Najpierw wykonał biopsje, a później operację usunięcia nowotworu piersi. Operacja była dla mnie ogromnym stresem i wielką niewiadomą przy moich schorzeniach. Doktor Warężak przeprowadził ją idealnie! Nadal czuwa nad sytuacją poza zabiegową i ciągle myśli o dobru pacjentki, żeby nie obciążać …
Opinia dodana przez: Barbara
Fachowe,profesjonalne podejście do pacjenta jak i do wykonywanego przez siebie zawodu lekarza. Już po pierwszych zamienionych zdaniach dało się odczuć ,że dobro pacjenta jest dla doktora najważniejsze. Staranie i przemyślanie dobierał metody badań do wykonania na następną wizytę
Opinia dodana przez: Karol

lek. dent. Anna Kijowska-Drewla

Gabinet Stomatologiczny
Adm.Unruga 54
81-181 Gdynia

Jestem tak zachwycona wykonaniem pracy protetycznej przez Panią dr Annę Kijowską-Drewa że postanowiłam podzielić się opinią i zachęcić osoby które tak jak ja, szukały odpowiedniego lekarza który nie tylko pomoże w rozwiązywaniu problemu ale i sprawi, że nabierzemy zaufania co do profesjonalniści, dokładności i tak ogólnie rzecz ujmując, będziemy pewni że jesteśmy w dobrych rękach, sprawiła , że chce i mogę uśmiechać się "pełną gębą" ;).
Opinia dodana przez: Kazimiera

lekarz Iwona Kondera

Trocka 19
81-533 Gdynia

Pani doktor Iwona Kondera jest najlepszym pediatrą jakiego dotąd spotkałam. Od pięciu lat jesteśmy pod jej opieką. Jest kompetentnym lekarzem i bardzo dobrym, wrażliwym człowiekiem, widać ,że kocha dzieci i i ich dobro jest najważniejsze. Zawsze pomocna, nigdy nie odmówiła nam przyjęcia dziecka gdy już nie było miejsca. Dziękuję Pani Doktor! Polecam Doktor z całego serca.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Joanna Trella

Onkolog, Radioterapeuta

Poliklinika evi-MED (nr 3)
Świętojańska 141
81-404 Gdynia

Lekarz bardzo uprzejmy, kompetentny i konkretny w przekazywaniu informacji o stanie choroby i podejmowaniu decyzji o dalszym leczeniu.
Opinia dodana przez: Henryk

Krystian Krupski

Chirurg stomatolog

K2DENTAL
Wolności 7
Gdynia

Znakomity lekarz z profesjonalnym podejściem. W lepsze ręce trafić nie mogłam. Usunięcie dwóch ósemek przebiegło w błyskawicznym tempie (w tym jedno dłutowanie). Spokój i opanowanie, które towarzyszyło Doktorowi mi się udzieliło. Czułam się bezpiecznie. Dziękuję ♥️
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Elżbieta Kryczka-Skoczkowska

Laryngolog

Masztowa 8a
81-001 Gdynia

Znakomity lekarz. Dawno nie spotkałem się z lekarzem tak uprzejmym, empatycznym, przy tym imponującym specjalistyczną wiedzą i umiejętnością przekazania i wytłumaczenia diagnozy laikowi, jakim przeważnie bywa pacjent. Warto zaznaczyć, że wizyta odbyła się bez pośpiechu, który zwykle towarzyszy nawet płatnym, prywatnym wizytom. Jeśli czyta Pani opinie na swój temat - serdecznie pozdrawiam. Grzegorz - emerytowany policjant, polonista, ostatnio kierowca z wydm ruchomych w Łebie. Wizyta z dnia 1.08.2022.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Ireneusz Obierzyński

Ginekolog położnik, Ginekolog

Perłowa 22/5
Gdynia

Obierzyński to doswiadczony i komunikatywny lekarz. Tlumaczący bardzo dużo zarowno o schorzeniu jak i o procedurze, czego dr Onichimowski móglby się latami uczyć i by się nie nauczył, bo uznaje pacjentki tylko takie co mają zaszyte usta lub zatkane szmatą. Obuerzyński poswoęca bardzo dużo uwagi i czasu na każdą pacjentkę. Naprawdę lekarz z powołania i mimo wieku, uważny i sympatyczny. Choc Onichimowski jest mlodszy to jest stetryczały strasznie, porównując go …

dr Tomasz Lisiecki

Zygmunta Augusta 6 lok. 61
81-359 Gdynia

Dziś P. Dr usunął mi dolną óswmkę do której wyrwania robiłam 3 podejścia. Jak mu o tym powiedziałam to już wiedział że mogę mu zwiać ;) działał szybko, przy tym rozładowywał atmosferę, ma cięty język jak ja więc trafił swój na swego i chyba dlatego finalnie udało się wydłutować rosnącą w poprzeg 8! Jestem mu bardzo wdzięczna i ciesze się że na takiego lekarza trafiłam! Polcem każdemu!
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Wiesław Nowobilski

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Śródmieście"
ARMII KRAJOWEJ 44.
81-366 Gdynia

Zdecydowałam się na gastroskopię w klinice Dobosz i nie żałuje. Bardzo sprawnie poszło. Lekarz na początku wydawał się „nie do rozmowy” ale spróbowałam rozluźnić atmosferę i było lepiej. Po badaniu było już bardzo miło co do rozmowy. Nie jest „wylewny” w rozmowie ale bardzo dokładny i tłumaczy jak zrobić żeby badanie przebiegło szybko, uspokajał i przypominał w czasie badania jak oddychać itd. Jeśli będę musiała wykonać jeszcze raz badanie zdecyduję …
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Robert Czech

Ginekolog

Laboratorium Analityczne Gdynia
Derdowskiego 7
81-369 Gdynia

Do doktora trafiliśmy po 10 latach starań o dziecko. Mieliśmy za sobą szereg wizyt w różnych klinikach, tysiące powtarzanych ciągle badań, 8 inseminacji i 2 próby in vitro z których jedna zakończyła się poronieniem. Cała diagnostyka wskazywała na niepłodność idiopatyczna czyli nie było żadnych medycznych przeciwskazań do tego abyśmy mogli mieć dzieci. Po poronieniu zrobiliśmy sobie prawie 2 lata przerwy w tym czasie wizyty u psychologa, terapia małżeńska bo to …
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Grzegorz Piskulak

Nowogrodzka 17 lok. 4
81-306 Gdynia

Chodzę do p. doktora od 25 lat. To chyba świadczy o tym, ze mam do niego zaufanie. Prowadził moja ciążę, operował torbiel. Przeszliśmy razem czas od młodości do menopauzy:). Złego słowa powiedzieć nie dam. Pan doktor zawsze jest uśmiechnięty, cierpliwy, wszystko tłumaczy aż za dokładnie. Podsuwa różne rozwiązania kiedy sytuacja tego wymaga. Polecam każdej kobiecie.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Zbigniew Gierzyński

Olsztyńska 9/1, g.1
81-314 Gdynia

Co tu dużo pisać, Pan Doktor w swojej dziedzinie po prostu najlepszy z najlepszych w każdym tego słowa znaczeniu! Pozdrawiam serdecznie Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Marcin B.

lekarz Joanna Pokrzywnicka

Endokrynolog

PERPEDES
Armii Krajowej 33 lok. 1
80-819 Gdynia

Pełen profesjonalizm. Dzięki pani doktor jestem po raz drugi w ciąży. Tak oddanego, pelnego empatii, kompetentnego lekarza nigdy nie spotkałam w swoim życiu.
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Katarzyna Nowińska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
81-244 Gdynia

Ja lecze u Pani doktor naprawdę sporo ubytków gdyż strach przed dentysta i złe doświadczenie z młodości sprawiły, że niechętnie korzystałam z usług stomatologów, jednakże Pani doktor zupełnie zmieniła moje podejście. Chodzę do niej bez żadnego strachu. Jest lekarzem z powołaniem. Wszystko spokojnie tłumaczy. Zęby są naprawdę dobrze zrobione. Wyglądają jak nowe. Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Ewa Wierzchowska

Internista, Reumatolog

Boisko 6
81-183 Gdynia

Jest Pani człowiekiem z ogromną wiedzą lekarską a przy tym życzliwą ciepłą osobą.Jedno tylko słowo przychodzi mi do głowy DZIĘKUJĘ!!!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Janina Kazub

ul.Armii Krajowej
Gdynia

Podczas pierwszej wizyty u Pani doktor wydawało mi się,że w końcu trafiliśmy w dobre ręce.Długo trzeba czekać na termin przyjęcia, ale to jestem w stanie zrozumieć. Natomiast nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego skoro mam wyznaczoną godzinę na wizytę muszę siedzieć pod drzwiami jeszcze 4 godz z chorym człowiekiem i wysłuchiwać przez drzwi o ludzkich problemach.Nie rozumiem też dlaczego jeden pacjent może siedzieć godzinę w gabinecie ,a drugiego wyrzuca się …
Opinia dodana przez: Matka

lekarz Henryk Juszczyński

Świętojańska 135 lok. 2
81-404 Gdynia

..trafiłam do P.Dr.Juszczynskiego w poradni kardiologicznej w szpitalu . w Kwidzynie.. Poprzednio byłam u innych kardiologów.. dopiero P.Dr.Juszczynski pokazał , jak powinna przebiegać wizyta u ,,prawdziwego ,, kardiologa . Zero pośpiechu , spokój .pełne badania . tłumaczenie . Aż się wierzyć nie chce . że tak można .. Dziękuję Doktorze. Przywrócił mi Pan wiarę w pomoc lekarską . Z. K .
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Bartosz Jurkiewicz

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Poznałam Pana Dr Juriewicza, kiedy zgłosiłam się (zgodnie z poleceniem lekarza) na zmianę opatrunku po wcześniejszej operacji. Doktor Bartosz nie był moim lekarzem prowadzącym, jednak to on tego dnia przyjmował pacjentów w poradni chirurgi ogólnej. Zachowanie tego lekarza naprawdę było niewiarygodne. Niezależnie od powagi choroby/urazu/rany, sądzę, że wywołał duże emocje u pacjentów. Oczywiście negatywne. Wchodząc do gabinetu, rozmawiał bardzo głośno przez telefon, wykrzykując wielokrotnie, że miał dyżur i sugerował, że …
Opinia dodana przez: Aleksandra
Pani Dr przeprowadziła operację septoplastyki, efekt jest rewelacyjny. Fantastyczne podejście do pacjenta, cierpliwość, przemiły kontakt. Poprawiona przegroda gwarantuje niesamowity komfortt. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Maciej