Kontakt telefoniczny (konsultacje on-line lub rejestracja wizyty stacjonarnej) - czynny codziennie: +48 880245685 lub +48 692464346
Specjalizujemy się w:
- ginekologii oraz …
Specjalizujemy się w:
- ginekologii oraz położnictwie
- seksuologii - porady dla mężczyzn
- zabiegi ginekologiczne (metody tradycyjne oraz historoskopia/laparoskopia)
- USG (ginekologiczne, piersi, jamy brzusznej, jąder, ślinianek, tarczycy)
- farmakologia kliniczna - koncyliacja lekowa dla pacjentów onkologicznych
Cennik:
- konsultacja ginekologiczna on-line - 80 zł
- konsultacja ginekologiczna stacjonarna - 200 zł
- USG ginekologiczne, piersi, jąder, tarczycy, brzucha, ślinianek: 250 zł
- porada seksuologiczna - 100 zł
- koncyliacja lekowa - 100 zł
Nasza klinika specjalizuje się w kompleksowym leczeniu niepłodności oraz prowadzeniu ciąży. Konsultujemy problemy związane z przedwczesnym wytryskiem oraz zaburzeniami erekcji. Wykonujemy ginekologiczne zabiegi chirurgiczne, metodami tradycyjnymi, jak i endoskopowo (laparoskopia/histeroskopia). Zajmujemy się diagnostyką i leczeniem niepłodności we współpracy z kliniką EuroFertil z Ostrawy. Prowadzimy diagnostykę i terapię zakażeń narządu rodnego, klimakterium, mięśniaków macicy. Posiadamy duże doświadczenie w dobieraniu antykoncepcji (stosuję także antykoncepcję awaryjną – po stosunku). Wykonujemy badania USG. Wykonujemy ponadto diagnostykę nadżerek, badania cytologiczne, diagnostykę chorób przenoszonych drogą płciową (HPV, Chlamydia trachomatis, Ureaplasma, Mycolasma itp.), wymazy bakteriologiczne, badania genetyczne (profilaktyka raka jajnika, sutka, szyjki macicy) oraz badania genetyczne prenatalne (Test SANCO).
Bardzo dobry. Szczery i sumienny. Wiele mu zawdzięczam, po wielu latach leczenia bezpłodnosci w róznych gabinetach lekarskich , otrzymałam od znajomej nr telefonu do doktora Bałasza. I tak naprawdę dopiero on zlecił odpowiednie badania i tok leczenia . To co było niemozliwe stało sie realne.Dzisiaj jestem mamą 4 letniej Dominiki.
Pan Andrzej to cudowny lekarz. Prowadzi ciąże w nowoczesny sposób, wykonuje wszystkie badania, w tym prenatalne. W gabinecie można pobrac krew i wymazy, nie trzeba jeździć do innych placówek. Dodatkowo jest bardzo ciepłym i uczciwym człowiekiem. Pod jego opieką czuje sie bardzo bezpiecznie. Pozdrawiam
Do Pana Andrzeja trafiłam po raz pierwszy i wiem, że zostanę na dłużej! Wizyta oraz badanie przebiegły szybko, sprawnie, kompletnie bezboleśnie i rozwiały moje wszelkie wątpliwości. Doktor udziela konkretnej odpowiedzi na zadane mu pytanie, przy rozmowie czuć, że mamy do czynienia z kompetentną osobą. Polecam każdej kobiecie!
Polecam dr z czystym sumieniem ! Wizyta odbyła się praktycznie po natychmiastowej reakcji Doktora. Wszystko na spokojnie tłumaczone ze zrozumieniem, pokazane. Pan Doktor bardzo życzliwy i „normalny” a nie „ą ę” ( przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale rzadko się zdarza natrafić na lekarza który podchodzi do pacjenta tak otwarcie i normalnie) polecam !
Trafiłam do pana doktora z problemem zajścia w ciążę gdzie wielu lekarzy bagatelizowało mój przypadek. Dziś jestem szczęśliwą mamą. Pan doktor prowadził również cała ciążę. Jeśli coś się działo zawsze otrzymywałam wskazówki. Nie unikał kontaktu, zawsze na wszystko odpowiadał. Czułam że jestem pod opieką a to bardzo ważne dla kobiety w ciąży. Wizyty w przyjemnej atmosferze, badania zawsze przeprowadzane delikatnie. Pan doktor odpowiada na wszystkie pytania, wyjaśnia to czego się nie wie. Ma ogromną wiedzę. To bardzo dobry specjalista i z czystym sumieniem polecam każdej kobiecie.
Pan doktor pomógł nie tylko mnie ale też mojemu partnerowi z problemem obniżonej potencji seksualnej. Ma duża wiedzę i wiele życzliwości dla pacjentów i pacjentek. Pozdrawiam i polecam
Pełen profesjonalizm od samego wejścia do gabinetu. Polecam z całego serca. Wizytę oceniam bardzo pozytywnie, wszystko zostało mi dobrze wyjaśnione, weszłam na wizytę punktualnie. Pan doktor dokładnie wyjaśnił wszystko. W końcu ginekolog, który podchodzi fachowo i rzetelnie do wykonywanej pracy. Takiego lekarza szukałam!
Do Pana doktora trafiłam z mięśniakiem macicy (około 5 cm), który był prawdopodobną przyczyną utraty zaawansowanej ciąży. Po dokładnym badaniu i konsultacjach Pan doktor przeprowadził hesteroskopię diagnostyczną i operacyjną, coś, czego w ogóle nie proponował żaden wcześniej odwiedziny lekarz, coś, co przywróciło mi/nam nadzieję. Pan doktor ma dużo cierpliwości, odpowiada na wszystkie pytania, wybiera najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązania. Przed nami jeszcze jeden zabieg, który być może pozwoli zakończyć leczenie. Dziękuję Panie doktorze.
Przed nami jeszcze jeden zabieg, który być może pozwoli zakończyć leczenie.
Dziękuję Panie doktorze.
Byłam u tego lekarza po raz pierwszy, na badaniu USG II trymestru ciąży. Pan doktor przeprowadził rzetelny wywiad dotyczący ciąży i stanu zdrowia, podczas badania skrupulatnie zmierzył i obejrzał wszystkie narządy dziecka.Cena bardzo przystępna a badanie było przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie oraz w przyjaznej atmosferze.
Świetny lekarz ginekolog. Bez problemu poradził sobie z uporczywie nawracającymi infekcjami intymnymi z czym mój poprzedni lekarz "walczył" przez prawie rok. Sprawia też wrażenie bardzo miłego i ciepłego człowieka.