dr n. med. Marzena Petrus

Nakielska 95a
85-347 Bydgoszcz

Po kilku kolejnych wizytach i pobycie w szpitalu na oddziale okulistycznym u Pani dr Petrus w pełni i z wielką odpowiedzialnością potwierdzam jej wysoki profesjonalizm, nienaganną kulturę osobistą, wyjątkowy instynkt wyczucia co pacjent potrzebuje, jak udzielić jemu wsparcia, pomocy. Powołanie, wiedza merytoryczna, wyjątkowa osobowość to koronne atrybuty Pani doktor. Wszelkiej pomyślności, satysfakcji w pracy. Jędrzejewski Bogdan.
Opinia dodana przez: Bogdan
Pan doktor Wrzesiński jest wysokiej klasy specjalistą o dużej dozie empatii. Przed zabiegiem przeprowadził badanie, zapoznał się z warunkami i wyzwaniem, którego się podejmował. Wszystko dokładnie wyjaśnił. Odpowiedział na zadawane przeze mnie pytania. Operacja ze swojej natury dosyć krwawa, ale pan doktor spokojnie przedstawił wszelkie skutki co bardzo mnie uspokoiło. Jeśli kiedykolwiek miałabym powtórzyć ten zabieg, to bez zastanowienia zgłoszę się do pana doktora.

Bartłomiej Romaniuk

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Wszystkie pozytywne komentarze są jak najbardziej uzasadnione. Pan doktor to nie tylko świetny specjalista, ale co równie istotne - bardzo serdeczny, kulturalny i przemiły człowiek. Konkretny, rzeczowy, poświęcający tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. Bez względu na to, którą z kolei jest się pacjentką - można być pewną, że zawsze poświęci nam maksimum uwagi. Indywidualne podejście do każdej pacjentki sprawia, że można poczuć się pewnie i bezpiecznie. Ponadto …
Opinia dodana przez: MaryAnn

dr n. med. Roma Kornet

Remedium Clinic
Gdańska 80A
Bydgoszcz

Świetna lekarka. Leczę się u Pani doktor od lutego 2010. Jest bardzo dobrym diagnostykiem i doświadczonym lekarzem, bardzo ciepłą osobą skupioną na pacjencie, ma fantastyczne poczucie humoru, co na pewno ułatwia jej przełamanie lodów i nawiązanie dobrego kontaktu z nowymi pacjentami. Na każdej wizycie pyta się o samopoczucie, objawy, zarówno te, które ustąpiły, jak i te, które doszły, pyta o skutki uboczne leków, w razie gdy jakiś lek ma ich …
Opinia dodana przez: R_B

dr Katarzyna Wrońska

Ortodonta

Pod Blankami 6
Bydgoszcz

Rzeczowy i kompetentny lekarz, szanujący pacjenta, jego czas i pieniądze. Warty polecenia :)
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Ortopeda dziecięcy
                                       lekarz Paweł Urbanowicz

lekarz Paweł Urbanowicz

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Dr Urbanowicz przejął mój dość oporny przypadek cieśni nadgarstka, pomimo operacji z dużym cięciem i w znieczuleniu ogólnym w innym ośrodku. Zaniedbane zostało postępowanie fizjoterapeutyczne po zabiegu. Utrzymujący się ból nadal utrudniał mi pracę zawodową (trudności z pisaniem) i prawie uniemożliwiał jazdę samochodem (zmiana biegów). Dzięki fachowej i cierpliwej opiece Doktora, stan się powoli ale systematycznie poprawia. Z całym zaufaniem poddam się u niego zabiegowi na drugiej ręce.
Opinia dodana przez: Grzegorz

Aleksander Zwierz

Laryngolog

Szpital im.Jana Biziela
Bydgoszcz

Bardzo serdecznie polecam Pana Doktora! Super podejście do dzieci. Badanie przeprowadzone w świetnej atmosferze, z pełnym profesjonalizmem. Wyszłam z gabinetu z poczuciem, że Syn trafił na znakomitego specjalistę!
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Zofia Zmysłowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Kapuściska
al. Planu 6-Letniego 40
85-806 Bydgoszcz

Polecam Panią dr w 100%, jest bardzo dokładna i można jej zaufać, wysyła na wszystkie potrzebne badania i widać że zna się na rzeczy. My jesteśmy bardzo zadowoleni, jeździmy do Pani doktor ponad 10 km do przychodni, ciężko teraz o tak dobrego pediatrę. Pozdrawia Filip, Kubuś i Kacperek J. :)
Opinia dodana przez: Anita

lek. dent. Magdalena Lisiak-Myszke

Chirurg stomatolog

ul. gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 47
85-790 Bydgoszcz

Pani lek. dent. Magdalena Lisiak-Myszke to wyjątkowo kompetentny i godny zaufania chirurg stomatolog. Leczenie przebiegało sprawnie, profesjonalnie i w bardzo przyjaznej atmosferze. Pani doktor wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjenta na każdym etapie wizyty. Zabieg został przeprowadzony bezboleśnie, a efekty leczenia są bardzo dobre. Widać ogromne doświadczenie, precyzję oraz indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i empatycznego specjalisty.
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Przemysław Wróblewski

Przychodnia Górzyskowo
ulica Żwirki i Wigury 11
85-310 Bydgoszcz

Bardzo dobry, rzeczowy lekarz. Pan doktor nie pozostawia problemu bez wyjaśnienia jego przyczyn. Stosunek do pacjenta powoduje, że ograniczony jest stres wynikający z choroby. Jak najbardziej polecam Pana dr Wróblewskiego.
Opinia dodana przez: Krzysztof
świetny lekarz, bardzo mi pomógł. Polecam zdecydowanie!!!
Pełen profesjonalizm, a przy tym ludzkie podejście do pacjenta. Pan doktor szczegółowo wyjaśnia plan działania w zależności od wyniku . Polecam
Opinia dodana przez: Ryszard W

lek. med. Joanna Janikowska-Woś

Gabinety Lekarskie Gnieźnieńska
Gnieźnieńska 21
Bydgoszcz

Jestem chory na poważną chorobę immunologiczną. Do Pani Doktor trafiłem z polecenia kolegi. Odkąd znalezłem się w gabinecie Pani doktor, zostałem cierpliwie wysłuchany, dokładnie przebadany, a wyniki badań zostały mi wyjaśnione. Wreszcie czuję że jestem leczny i ktoś się mną opiekuje!!! Przestałem szukać innych neurologów. Nie jestem odosobniony w ocenie Pani Doktor, gdyż wszystkie spotykane osoby przed gabinetem Pani Doktor, w większym lub mniejszym stopniu potwierdzały moją ocenę. Jesteśmy z …
Opinia dodana przez: Ziemianin
Z całego serca polecam Panią doktor, będąc na badaniu USG piersi, Pani doktor sprawdziła również moją tarczycę i okazało się, że mam guza. Gdyby nie Pani doktor i pełen profesjonalizm do dziś pewnie nie miałabym o nim pojęcia, jestem miesiąc po usunięciu tarczycy ze stwierdzonym nowotworem złośliwym. Pani doktor to Anioł, to nie tylko profikatyczna wizyta to coś więcej, to również rozmowa, wyjaśnienie wszelkich wątpliwości. Ogrom wiedzy, podejście do pacjenta, …

lekarz Marcin Rusinek

Neurochirurg

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Dziękuję dr wykonał mi dwa zabiegi. Czuję się świetnie dzięki doktorowiRusinkowi. Miły sympatyczny i bardzo kompetentny.

lek. dent. Tymon Idzikowski

Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
85-856 Bydgoszcz

Dr wspaniały człowiek przemiły ,zabawny , uśmiechnięty wizyta bez stresu jakiegokolwiek,wyrywania nawet nie poczułam z serca polecam.Takze jego asystentce należy się pochwała bo bardzo fajna kobitka.Jesli chodzi o zespół to są najlepsi.

lekarz Natalia Sulima

Huzarska 7/20
85-334 Bydgoszcz

Dr. Sulima is extremely knowledgeable about people with ophthalmology issues. She answered all my concerns and questions I had. I would recommend her to everyone I know. In addition, excellent English proficiency!
Opinia dodana przez: James

lekarz Andrzej Strzelecki

Słowiańska 17 lok. 60
85-163 Bydgoszcz

Super lekarz kompetentny, cierpliwy, uprzejmy takich już rzadko spotkać, byłam w przychodni przyszpitalnej na NFZ jestem pod wrażeniem, lekarz który słuch, zadaje dużo pytań i kieruje na odpowiednie badania jeśli są ku temu przesłanki

lekarz Andrzej Petrus

Urolog

Nakielska 95a
85-347 Bydgoszcz

Fachowy, kompetentny z indywidualnym podejściem do pacjenta, wszystko cierpliwie wytłumaczy, właściwie wybierze i przeprowadzi procedurę leczenia. Janusz w imieniu żony Gosi.

lekarz Piotr Błaszczyk

Radioterapeuta

Galla Anonima 9/26
85-796 Bydgoszcz

Wspaniały człowiek i lekarz.... Lekarz z powołania. Zawsze poświęca swój cenny czas dla innych.. takiego lekarza w tych czasach ciężko znaleźć.... pozdrowienia dr !!!!