Chełm

Naprawdę polecam, szybkie dostosowanie leczenia, skierowanie na wszelkie potrzebne badania. Świetny kontakt, wszystko dobrze wyjaśnione, pani doktor zawsze miła i uprzejma. Zmieniłam lekarza właśnie na Panią Ryczak i była to dobra decyzja.

lekarz Andrzej Grelecki

Gabinet Lekarski Kardiologiczny Andrzej Grelecki
Karola Szymanowskiego 2
22-100 Chełm

bardzo fachowo podchodzi do sprawy pacjentów, wszystko świetnie tłumaczy, jest bardzo komunikatywny i przede wszystkim świetnie leczy

lekarz Małgorzata Klimkowicz-Gaćkowska

Przychodnia Specjalistyczna
Szpitalna 53 B
22-100 Chełm

Bardzo miła i ciepła osoba. Zleca wszystkie najpotrzebniejsze badania zanim podejmię diagnozę. Przeprowadza dokładny wywiad z pacjętem aby dowiedzieć się wszystkich szczegółów o stanie naszego zdrowia. Nie przepisuje leków jeśli nie jest to konieczne, proponując inne rozwiązania. Bardzo polecam panią doktor.

lekarz Stanisław Pojasek

Zakład Rehabilitacji Leczniczej
Szpitalna 53B
22-100 Chełm

Super podejście do pacjenta. Lekarz sympatyczny, pełen empatii. Super kontakt. Zawsze służy pomocą. Trafna diagnoza. Szybkie, sprawne leczenie. Świetna opieka i kontrola. Pełen profesjonalizm. Wszystkie czynności, które były wykonywane podczas operacji, wcześniej były wyjaśnione w sposób jasny, prosty i przejrzysty. Polecam !
Opinia dodana przez: Karolina

lek. med. Jolanta Zalewska

Prywatny Gabinet Neurologiczny Jolanta Zalewska
Zofii Farbiszewskiej 13
22-100 Chełm

Witam Polecam Panią doktor Neurolog .. to ona postawiła mnie na nogi i to dosłownie... Polecam masaże kolagenowe po 4 zabiegu mogę przejść nawet 2 kilometry bez bólu, a wcześniej nie mogłam chodzic bo bol mi nie dawal . Dziękuję pani doktor za fachową pomoc i miła atmosferę. Polecam . Wdzięczna pacjentka Eugenia Dyniec
Opinia dodana przez: Eugenia

lekarz Wiesław Piecuch

Ortopeda, Traumatolog

Majdan 56a
22-100 Chełm

Pan doktor jest wspaniałym człowiekiem i lekarzem. Chciałam serdecznie podziękować, że zajął się moją lewą dłonią, która była w bardzo złym stanie i nikt inny nie chciał się podjąć operacji. Jako jedyny zastosował specjalistyczne leki i zlecił odpowiednie badania. Cieszę się, że jestem już po zabiegu, zwłaszcza, że Pan Doktor wykonał dwie interwencje za jednym razem. Wspaniałe jest spotkać lekarza, który tak dba o dobro pacjenta.
Opinia dodana przez: Zofia

prof. dr hab. n. med. Maciej Skrzypczak

Ginekolog

Gabinet Maciej Skrzypczak
Lubelska 72A Lok.1
22-100 Chełm

Jak najbardziej polecam, lekarz tłumaczy wszystko jak należy i poświęca tyle czasu ile trzeba ,gdyby nie doktor to już może ani mnie ani mojego dziecka nie było na świecie . Najlepszy lekarz ,zawsze pogodny ,miły sympatyczny. Po porodzie w szpitalu przychodził pytał o samopoczucie moje i synka . Do gabinetu zapraszał z uśmiechem, a nie łaska,żeby odbebnic kolejna pacjentke.

lekarz Bartosz Olajossy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Almed Specjalistyczne Gabinety Lekarskie Sp. z o.o.
Hrubieszowska 54A
22-100 Chełm

Doktor Bartłomiej Olajossy jest genialnym lekarzem i Człowiekiem!!! Wrodzona dobroć i kultura powala. Z całym "sercem " Pozdrawiam i polecam fantastycznego specjalistę!!! Danuta Płatek Zakliczyn - Siepraw

lek. med. Marcin Bąk

Przychodnia Specjalistyczna "Centrum"
ul. Szpitalna 47
22-100 Chełm

Bardzo dobry lekarz specjalista w porównaniu do lekarza u którego wcześniej wizytowałem i mnie źle zdiagnozował przez co straciłem kupę czasu na tomograf komputerowy - który jak się okazało nie był konieczny - bo wystarczyło dokładniejsze badanie bez TK oraz nawet USG. Dr Marcin Bąk szybko zdiagnozował zerwane ścięgno i zaproponował tok leczenia operacyjnego na który się zgodziłem. Ponieważ nie dało się cofnąć straconego czasu ( ponad miesiąc) konieczna była …
Opinia dodana przez: Adam

dr n. med. Jaromir Jarecki

Lubelska 82a lok. 5
22-100 Chełm

Najlepszy ortopeda jakiego znam. Miły zawsze uśmiechnięty. Po zabiegu wszystko dokładnie wytłumaczył. Opatrunki i zdjęcie szwów bezbolesne. Wizyty kontrolne w miłej atmosferze. Polecam wszystkim Pana doktora.
Bardzo polecam. Lekarz z powołania, zawsze indywidualnie podchodzi do pacjenta. Wizyta jest dokładna, zleca dodatkowe badania. Interesuje się pacjentem podczas zwolnienia lekarskiego, czy pobytu w szpitalu, na które sam kieruje. Nigdy nie miałam problemu z zaświadczeniami, czy skierowaniami.

lekarz Wiesław Godzisz

Urolog

Zakład Rehabilitacji Leczniczej
Szpitalna 53B
22-100 Chełm

Bardzo dobry lekarz. Z wielką empatią do każdego pacjenta. Uprzejmy i bardzo cierpliwy. Profesjonalista w swoim fachu. Polecam.
Opinia dodana przez: Grażyna K

lekarz Andrzej Wróbel

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Chełm
Słowackiego 33
22-100 Chełm

lekarz nie byl mily gdy spytalam o zapisany lek odpowiedzial ze to nie czas na wyklad o lekach a na ostatniej wizycie nie chcial ogladnac dokumentacji medycznej nie polecamI wizyta chyba 5 minut!!!

lek. dent. Jarosław Banaszek

ulica Hrubieszowska 81
22-100 Chełm

Jestem bardzo zadowolona,szybka i fachowa pomoc lekarska.Pan doktor ma wspaniałe podejście do dzieci i pomógł naszemu 5 letniemu synkowi.

prof. dr hab. n. med. Włodzimierz Baranowski

Ginekolog

chełm
chełm ul. siedlecka
22-100 Chełm

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam, uratował mi życie. Jest super lekarzem i super człowiekiem.

dr n. med. Jacek Ciechan

Krzywa 27
22-100 Chełm

Ocena fachowości jest wyjątkowo pozytywna – celująca (5/5). Lekarz wykazał się nie tylko gruntowną wiedzą medyczną, ale również niezwykłą precyzją i dokładnością w przeprowadzeniu wszystkich badań. Cała wizyta przebiegła w sposób bardzo metodyczny. Okulista szczegółowo wyjaśnił każdy etap badania, a następnie w przystępny i zrozumiały sposób omówił stan mojego wzroku, potencjalne ryzyka oraz zalecane dalsze kroki. ​ ​Poza samą fachowością, na uwagę zasługuje również doskonałe podejście do pacjenta. Lekarz cierpliwie …
Opinia dodana przez: Marek Pokora

lekarz Elżbieta Dłużniewska-Haratym

Pocztowa 28a lok. 39
22-100 Chełm

Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt, miłe wrażenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u niej

lekarz Jacek Mydlak

Ortopeda, Traumatolog

Chełm Wołyńska 32/22
22-100 Chełm

Wizyta prywatna. Przy kontroli skręconej kostki, polecam. Odpowiedział na każde z moich pytań, uprzejmy i konkretny.

lekarz Piotr Bijak

Ginekolog położnik, Ginekolog

ulica Kolejowa 64a/34
22-100 Chełm

W gabinecie wszystko było poprawnie, badanie USG na każdej wizycie w cenie wizyty, dość uprzejmy choć trochę arogancki. Jednak w chełmskim szpitalu, w którym pracuje ów "doktor", a w którym miała rodzić moja żona i jego pacjentka to był koszmar. Była pozostawiona sama sobie. Dwa tygodnie po terminie zapewniał że wszystko będzie ok. Mogę się tylko domyślać na co czekał... Minęło 3 tygodnie po terminie, chciano wypisać żonę do domu! …

lekarz Bogusława Rejent

Gdańska 13
22-100 Chełm

W moim przypadku bardzo kompetentna z cierpliwoscia wytlumaczyla mi moje schorzenie nie mam najmniejszych uwag i odpowiedzialnie polecam
Opinia dodana przez: krystyna