dr n. med. Mirosław Strączyński

Chirurg onkolog

gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
41-902 Bytom

Jestem drugi raz pacjentem pana doktora Strączyńskiego. Pan doktor jest osobą kompetentną, rzeczową. Odpowiedział na wszystkie zadane pytania. Zabieg usunięcia znamion wykonywał bardzo fachowo, szybko. Jestem bardzo zadowolony z Ośrodka Wczesnej Diagnostyki i Leczenia Chorób Nowotworowych w Katowicach.
Opinia dodana przez: Pacjent

lek. med. Łukasz Kopuliński

Chirurg ortopeda

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Pan doktor to wybitny fachowiec. Trafiłam do Pana doktora po nieudanym leczeniu złamania kosci skokowej przez innego lekarza. Już na pierwszej wizycie, obejrzał zdjęcie i stwierdził że potrzebna jest operacja. Dzięki Bogu że się zdecydowałam bo za 2 lata groziłby mi sztuczny staw. Moja noga odzyskuje sprawność i różnica jest ogromna. Jak dobrze że trafiłam do lekarza którego z całego serca mogę polecić każdemu!

lekarz Robert Gajewski

Chirurg onkolog

ALL MEDICA Poradnie Specjalistyczne dla Dzieci i Dorosłych
AL. ALEJE STEFANA BATOREGO 88
33-300 Nowy Sącz

Lekarz z powołania. Miły, uprzejmy. Zabieg poprowadził szybko i tak ,że później (rana po zabiegu) nic nie bolała. Polecam bardzo
Opinia dodana przez: Aurelia
Być może wspaniały lekarz w prywatnej praktyce. Nie polecam kontaktu przez NFZ - brak zainteresowania pacjentem, leczenie jedynie poprzez uzupełnianie tabelek, zdawkowe, lakoniczne odpowiedzi na pytania, próba postawienia diagnozy bez badań ale za to takiej, która uwolni lekarza od pacjenta - " z tym to nie do mnie". Przygotujcie gruby portfel jeśli decydujecie się na tego medyka.
Opinia dodana przez: Teresa

Piotr Pęczek

szpital Solec

Lekarz jakiego pierwszy raz w życiu miałem przyjemność spotkać na swojej drodze. Człowiek z wysoką kulturą osobistą, uprzejmy, z dużą empatią. Uratował mi nogę która była w opłakanym stanie po zerwaniu mięśnia czworogłowego, z uszkodzeniem rzepki w bonusie. Jego podejście do pacjenta to wzór dla wszystkich lekarzy. Miałem wiele kontuzji sportowych narządu ruchu więc mam porównanie jak potrafi się ''to wszystko'' odbywać. Super człowiek, to jest skarb dla szpitala w …
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Zbigniew Ziętek

Chirurg ogólny, Urolog

spsk2

Nie polecam! Byłam z mamą (88 lat) u tego Pana dwa razy na wizycie. Pierwsza była bardzo krótka - wypisane skierowania na badanie i tyle. Następna i ostatnia sporo się opóźniła i przedłużyła. Po wejściu z mamą do gabinetu, okazało się, że nie ma jej karty (mama nie była jedyną pacjentką , której karta nie była przygotowana - inna pacjentka przed nami też musiała sama iść po kartę). Powiedziałam, żeby …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Andrzej Reetz

Ortopeda, Traumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ars Medica"
Waryńskiego 6
86-300 Grudziądz

Po wielu latach życia z bólem kolan (zwyrodnienia i urazy) i obawą o stawy po dokonaniu jakiejkolwiek ingerencji chirurgicznej zdecydowałem się na wizytę u ortopedy. Wtedy trafiłem na dr A. Reetza. Po diagnozie poddałem się zabiegowi artroskopii ( 1 godz. w znieczuleniu ogólnym) i teraz twierdzę, że są ręce które leczą. Po dwóch miesiącach od zabiegu odważyłem się wejść na kościelny taras widokowy w Chełmnie i czuję się rewelacyjnie. Jeszcze …
Opinia dodana przez: Zdzisław Tadeusz

dr n. med. Stanisław Mrozek

Ortopeda, Traumatolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary
Plac Medyków 1
Sosnowiec

Lekarz z powołania, prawdziwy fachowiec, dobry człowiek, znany mi od ponad 30 lat ponieważ tyle lat ma moja córka a Pan dr leczył ją od niemowlaka.

lekarz Janusz Pacułt

Gabinet Chirurgiczny. Proktologia. Gastroskopia.
Lompy 5
43-300 Bielsko-Biała

Rzecz miała miejsce kilkanaście lat temu. Pod drzwiami gabinetu czekały 3 albo 4 osoby i ja. Szlag mnie bardziej od reszty, bo przejechałem prawie 30 km, żeby usłyszeć przez telefon od pana J.P., któremu ciągle chce się pić, że nie dotrze, a muszę przyznać, że brzmiał w słuchawce jak nieźle nawodniony. Odwiedziłem go w sumie ze trzy razy i zawsze można było wyczuć od niego zapach wody.
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Henryk Bombik

Chirurg ogólny, Ortopeda

Nad Przemszą 55
41-412 Mysłowice

Wspaniały lekarz, ma ogromną wiedzę. Jest bardzo uprzejmy i z pełnym profesjonalizmem podchodzi do pacjenta

lekarz Janusz Adamek

Szpital Powiatowy im. Alfreda Sokołowskiego
ulica Szpitalna 37
77-400 Złotów

Z czystym sumieniem polecam Pana doktora Janusza Adamka. Pełen profesjonalizm , empatia,, szczegółowa ustna informacja przed i po operacji oraz zalecenia dokładne w wypisie. Jestem właśnie po operacji zespołu cieśni kanału nadgarstka. Dziękuję Panie doktorze !
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Wojciech Wilczyński

Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PRAXIS-DUO" s.c. Lucyna Piela, Renata Piela
ulica Długa 11/13

Bardzo dobry lekarz, nigdy się nie zawiodłam, zawsze przyjmie, dobrze zdiagnozuje, przeprowadzi zabieg, zawsze jest dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Agata

Michał Tomiak

Ortopeda, Rehabilitant

Szeroka 18 (Dentamed)
67-100 Nowa Sól

Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Była u niego z moim dzieckiem z praktycznie gotopwą diagnozą, chciałam aby specjalista potwierdził ją. doktor Tomiak ją wykluczył i stwierdził, że nasze dziecko ma dużo poważniejszy problem, ale on nie wie co to i musimy szukać u innych specjalistów, ale nie powiedział jakich. po kilku tygodniach poszukiwań trafiłam do znakomitego lekarza z Zielonej Góry, okazało się że pierwotna diagnoza byla w 100% trafna, czyli …

dr n. med. Jacek Laskowski

Carolina Medical Center
Pory 78 (przy torze Stegny)

Polecam zdecydowanie Doktora Laskowskiego zdiagnozował u mnie problem na pierwszej wizycie, gdzie inni lekarze nie wiedzieli co powiedzieć i straszyli ze operacja jest skomplikowana itp a doktor nie tylko zdiagnozował ale również zaproponował operacje która pozbędzie się problemu . Operacja przebiegła beż żadnych komplikacji . Polecam z całego serca ;)
Opinia dodana przez: Eryk Zambrzycki

lek. dent. Maciej Anioła

Chirurg ogólny, Stomatolog

specjalistyczna prakt. lekarska
Malczewskiego 9 lok. 1
57-300 Kłodzko

Świetny lekarz. Problematyczna Ósemka wyrwana w parę minut i bez bólu. Nawet po wyrwaniu nie trzeba było środków przeciwbólowych . Polecam wszystkim Pana Doktora

lekarz Dariusz Tomaszewski

Szpital Specjalistyczny
ulica Kuracyjna 30
82-550 Prabuty

Czułam się zaszczycona być pacjentka lek.Dariuszs.Wyrazam ogromna wdzieczność i podziw dla ogromnego talentu chirurga za ciepła osobowość.i dobrą opiekę.oraz zaangazowanie.Bardzo serdeczne podziękowania❤️❤️❤️❤️❤️Proszę polecać ludziom takich lekarzy 👍👍
Opinia dodana przez: Iwona Cygert

lekarz Andrzej Mydlak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Polecam jak najbardziej konkretny lekarz,zawsze zechcę pomóc. Polecam doktora Mydlaka najlepszy ortopeda w okolicy
Opinia dodana przez: Dawid

dr n. med. Andrzej Boszczyk

Klinika Rehabilitacji Sportowej ORTOREH

Jestem po trzeciej wizycie u doktora. Zdecydowanie polecam z problemami dotyczącymi obszaru stopy, jest to profesjonalny ortopeda. Dwie konsultacje dotyczyły złamania awulsyjnego, zaś trzecia ganglionu na stopie. Podczas każdej konsultacji dostałam szczegółowe badanie wraz z USG oraz natychmiastową pomoc przy usunięciu torbieli. Lekarz jest zadaniowy, empatyczny w stosunku do pacjenta, a także odpowiada na każde pytanie. Serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Mateusz Kęsek

Chirurg plastyczny, Lekarz medycyny estetycznej

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. św. Barbary w Sosnowcu, Oddział Chirurgii Plastycznej
Plac Medyków 1, 41-200 Sosnowiec
Sosnowiec

Z usług doktora korzystałam wielokrotnie i śmiało mogę powiedzieć, że jest to prawdziwy profesjonalista.Szczegółowo przeprowadzony wywiad,omówienie zabiegu krok po kroku i odpowiedź na każde z moich pytań to nie jedyne plusy.Ogromna wiedza,cierpliwość i skrupulatność oraz praca na wysokiej jakości preparatach, sprawiają, że efekty zabiegów w porównaniu z innymi gabinetami utrzymują się o wiele dłużej.Dodatkowym atutem jest fakt, że nawet po zabiegach miałam zapewniony kontakt oraz opiekę medyczną. Świadomość tego, że …

dr n. med. Jan Paprotny

Ruda Śląska

Lekarz godny polecenia, bardzo dobrze wszystko tłumaczy potrafi słuchać.Pomogl mi w dalszym leczeniu u innego specjalisty nakierował dalsze moje leczenie.Napewno wrócę na dalsze kolsultacje
Opinia dodana przez: Patrycja