lek. dent. Agata Ragin

Ortodonta, Stomatolog

Centrum Medyczne "PROMEDICA" Ośrodek Wsparcia Psychicznego
Młodzieżowa 35
89-604 Chojnice

Witam! :) Noszę aparat stały i od początku Pani Agata jest bardzo uprzejma i jeśli ktoś chce wiedzieć coś dokladniej, to ona wszystko ładnie wytłumaczy :) Godna polecenia!
Opinia dodana przez: Aparatka

prof. dr hab. n. med. Marcin Kozakiewicz

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Szpital Św.Rodziny
łódź

W wyniku przeprowadzonej przez prof. Kozakiewicza na WAM operacji jednoszczękowej (!) sparaliżował mi on prawą połowę twarzy(!!!). Co gorsza, wbrew procedurom i powszechnym w literaturze dobrym praktykom odstąpił od jakiejkolwiek diagnostyki czy terapii - nie udzielił mi żadnej pomocy! Nawet nie zszedł do mnie po operacji, gdy wiadomo było, że nerw twarzowy został uszkodzony! Nigdy nie wykazał grama zainteresowania moim stanem zdrowia, mimo iż błagałem wielokrotnie o pomoc: o podanie …
Opinia dodana przez: Matt Bear

lekarz Urszula Zimoń

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Lekarz i Anioł tak można określić Panią Doktor w dwóch wyrazach. Lekarz bo pełen profesjonalizm, pomimo lekkiego stresu wynikającego z konieczności usunięcia niefrasobliwego błędu kolegów z innego szpitala podjęła się wyzwania aby naprawić powstałą dla mnie niedogodność i uciążliwość. W sposób jasny i klarowny otrzymałem informacje na temat czekającego mnie zabiegu, jego sposobu przeprowadzenia i oczekiwanego bólu po zabiegu. Anioł bo podejście do pacjenta było iście anielskie, spokojne, wyważone i …
Opinia dodana przez: Henryk

lek. dent. Dorota Lemcke

ul. Ignacego Siwca 4D/2
42-600 Tarnowskie Góry

Od lat całą rodzina chodzi do pani doktor. Zawsze byliśmy zadowoleni ponieważ pani doktor ma czas dla nas i zawsze jest uśmiechnięta.
Opinia dodana przez: Antje

lekarz Jacek Ślipek

Chirurg ogólny, Ortopeda

CenterMed Biegonice
Węgierska 188
33-300 Nowy Sącz

Nie chcę mówić, że jest to zły lekarz, wierzę że wielu osobom pomaga. Jednak w moim przypadku wykazał się niekompetencją i brakiem świadomości własnych możliwości. Odkąd urosłam w gimnazjum, zaczęły wypadać mi rzepki w kolanach (wada genetyczna). Przychodziłam do lekarza kilka razy (wierząc, że chodzę do najlepszego w Nowym Sączu), a on pomimo moich częstych zwichnięć rzepek, kazał mi funkcjonować normalnie, dalej chodzić na wf, bagatelizując mój stan ("ja też …
Opinia dodana przez: Natalia Osmęda

lek. dent. Aleksandra Chudzik

Przychodnia Strycharska - Dental
Strycharska 24/110

Niestety nie mogę polecić Pani Doktor. Brak komunikacji, traktowanie z góry, niedelikatność podczas leczenia, brak empatii, wprowadzanie w błąd dot. kosztów leczenia (dokładniej przez Panią z recepcji i jednocześnie asystentkę). Do gabinetu przyszłam pierwszy raz, okazało się, że konieczne będzie leczenie kanałowe (niestety na tamten moment nie powiedziano mi, jakie dokładnie Pani Doktor planuje leczenie- myślałam, że będzie to leczenie pod mikroskopem, załatwione na jednej wizycie). Okazało się, że w …

dr n. med. Bogdan Czapiga

Neurochirurg, Chirurg ogólny

Piłsudskiego 100

Bardzo kompetentny lekarz, uprzejmy, cierpliwy i empatyczny. Pacjentów traktuje z szacunkiem, ma znakomite podejście do nastolatków.

lek. dent. Paweł Bender

Pazińskiego 5
05-400 Otwock

Doskonały dentysta. Wyjaśnił mi wszystkie moje problemy z zębami w sposób przejrzysty i kompetentny. Leczy bardzo delikatnie i bezboleśnie. Bardzo uprzejmy. Wszystkim polecam Pana doktora.

lek. dent. Jolanta Kochańska-Dubas

A - DENT
Wyczółkowskiego 2
58-500 Jelenia Góra

Nie mam pojęcia jak można tej pani wystawić pozytywną opinię? Ja byłam u niej 2-krotnie: brak profesjonalizmu kompletny (w czasie wykonywania zabiegu gra na komputerze w pasjansa!!! plotkuje ze swoją pomocą dent., nie ubiera rękawiczek!) Samo leczenie również pozostawia wiele do życzenia, moim zdaniem robi po łebkach i byle jak. Jeszcze mogłabym parę rzeczy dodać, ale szkoda mi na nią czasu. Generalnie -najgorsza dentystka w moim doświadczeniu z dentystami.
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Barbara Dłużniewska-Duda

Przychodnia Rodzinna na Skarpie
Konstytucji 3 Maja 13
87-100 Toruń

Świetny lekarz. Wielokrotnie korzystałem z jej pomocy. Leczy od lat mnie oraz moje dzieci. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Krzysztof Zajgner

Chirurg ogólny, USG

Gabinet USG

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz. Zdiagnozował przyczyny bólu stopy i wskazał kierunki leczenia. Szczerze polecam !
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Krzysztof Przygodzki

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Polecam z całego serducha .lek.Krzysztof Przygodzki zna się na tym co robi i ma podejście do pacjenta.Jest cierpliwy i potrafi wytłumaczyć .Pomógł mi gdy inni odsyłali mnie od gabinetu do gabinetu nie zostawił bez pomocy.Dzięki niemu w dniu dzisiejszym funkcjonuje normalnie.Jezeli to czyta teraz to BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
Opinia dodana przez: Joanna Karpicka

lek. dent. Agnieszka Rączka

Chirurg stomatolog

specjalistyczny gabinet stomatologiczny
ludwika rzeszutka 6
33-350 Piwniczna-Zdrój

Do gabinetu trafiłam z polecenia, w celu usunięcia ósemek. Każdy z czterech zabiegów przeprowadzony bezboleśnie i bez powikłań. Pani Doktor jest bardzo miła!

lek. dent. Anna Misiak-Kurowicz

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Władysława Warneńczyka 3
98-200 Sieradz

Stomatolog bardzo kompetentny. Wyjasnia problem i proponuje rozwiazanie, pozostajac obiektywna i przede wszystkim myslac o pacjencie, a nie wylacznie o korzysci materialnej.

lek. dent. Iwona Sadłoń

ulica Babiego Lata 7
33-100 Tarnów

Z całego serca serdecznie Pani doktor dziękuję za udzielenie mi dzisiaj pomocy. Jest Pani doktor dobrym człowiekiem o dobrym sercu, oby coraz więcej było takich wspaniałych lekarzy. Za poświęcony mi czas i chęć pomocy jeszcze raz bardzo dziękuję. Maria Bieryt
Opinia dodana przez: Maria Bieryt

lek. dent. Małgorzata Cherubin

Dental Novum
ulica Minkiewicza 14
16-400 Suwałki

Ta Pani nie odmawia nigdy pomocyPani doktor z powołania.Polecam w 1000000000 procentach. Wszystko wyjasni co i w jaki sposób robiła .takze Profesjonalistka w kazdym calu.
Opinia dodana przez: ŁUKASZ
Pan Profesor to człowiek ogromnej wiedzy i empatii. Niezwykle zaangażowany w leczenie. Jako jedyny lekarz dał nam nadzieję. Dzięki Niemu mój mąż żyje. Bezinteresowny. Panie Profesorze bardzo dziękujemy i życzymy zdrowia.

lek. dent. Elżbieta Chwalczuk

Specjalistyczny Zespół Medyczny "INTERMED" Sp. z o. o.- Oddział Biała Podlaska
Kraszewskiego 6
21-500 Biała Podlaska

Na pewno nie polecam Pani Elżbiety osoby, które boją się dentystów. Pani Doktor na każdej wizycie potrafi wypomnieć z nieukrywanym poczuciem wyższości, do jakiego stanu doprowadziły lata zaniedbań. Jako osoba wstydząca się stanu moich zębów wolę odwiedzić kogoś, kto szczędzi sobie niepotrzebnych komentarzy i zajmuje się swoją pracą. Chodziłam na wizyty do Pani Doktor przez kilka lat z przerwami, ale przy ostatniej wizycie stwierdziłam, że już więcej tam nie pójdę. …
Opinia dodana przez: Natalia

dr n. med. Piotr Łaski

Chirurg onkolog

Onkologia

Wspaniały fachowiec,wyczerpujaco wyjaśniający problemy zdrowotne oraz stosowane procedury.Przy tym spokojne podejscie do pacjenta.Jak najbardziej godny pochwały i polecenia!Bardzo dziękuję za wspaniała opiekę i leczenie.Możemy sobie życzyć takich lekarzy w przypadku utraty zdrowia.
Opinia dodana przez: ewa

lek. dent. Barbara Drobniewska - Nowicka

Chirurg stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny
Miedziana 4
62-800 Kalisz

Świetne podejście, profesjonalizm. Lekarz z powołania. Ceny adekwatne. Bardzo uprzejma. Polecam z czystym sumieniem.