NZOZ S.C. "ORTOS" Filia
Pocztowa 34/22
Gorąco polecam , moje leczenie zakończyło się kilka lat temu . Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Podejście doktora do pacjenta wzorowe . Konkurencyjne ceny i możliwość rozłożenia na raty to dodatkowy bardzo duży plus .
Gabinet Stomatologiczny Pasja
Kościuszki 9
Raciąż
super lekarz, miła i uprzejma, taka fajna
I.P.L. Lek. Stom. Katarzyna Wąsowska
Sikorskiego 31
Świdnica
Witam, byłem kilka razy miła atmosfera i super podejście Pani Katarzyny. Niestety po kilku wizytach, niestety zmiana na Pana Wojciecha Wąsowskiego poskutkowała kiepskim podejściem, umówiona wizyta dużo wcześniej na 2 godziny, okazała się wizytą godzinną, jak stwierdził na miejscu stomatolog nic mu o tym nie wiadomo. Kolejną wizytę mimo że uzgadnialiśmy wspólnie nie zanotował, co poskutkowało brakiem miejsca w podanym wcześniej dniu, kolejny termin za ponad miesiąc. Nie polecam, chyba …
Bolesława Kominka 7
Polkowice
Bardzo kmpetentny, uprzejmy i skutecznie leczy. Ma praktykę w gabinetach lekarskich ale również pracuje w oddziale chirurgicznym. Posiada dużą wiedzę medyczną i doświadczenie zawodowe. Jest również dobrym diagnostą. Poświęca dużo czasu pacjentowi, podchodzi do każdego indywidualnie i rzeczowo. Ze spokojem tłumaczy przebieg choroby i terapii. Ważna jest też kompleksowość podejścia.
Poradnia Otolaryngologiczna
Staszica 12
Trzcianka
Dziękuję doktorowi Januszowi Wojciechowskiemu ,za trudną operację wykonaną u mojego meża. Lekarz godny polecenia.
FALC Medycyna Sp. z o.o.
ul. Marii Konopnickiej 39
Pabianice
Fachowo, szybko, sympatycznie, miło i grzecznie. I to wszystko w publicznym SOR. Brawa i podziękowania.
Jestem po pierwszej wizycie u pana dr. Marcina Nelke. Poszłam zestresowana. Pan dr Nelke natychmiast wprowadził przyjazną atmosferę i stres został wyeliminowany. Pan dr Nelke ma przyjazny stosunek do pacjenta . Potrafi spokojnie wysłuchać pacjenta. Szczegółowo odpowiada na pytania. Bada staranne i dokładnie. Podczas badania przyjazna atmosfera i poczucie intymności. Diagnoza i leczenie szczegółowo wyjaśnione oraz rozpisane leczenie. Fachowość, wysoka kultura, uprzejmość. To lekarz z powołania ! Szkoda, że tak …
Klinika Stomatologii Estetycznej Diamond Dental
Wyszyńskiego 7 lok. 14
Góra Kalwaria
U Pani doktor konsultowałem wyrwanie trzech ósemek. Dwie wyrwałem, a jedną zostawiliśmy ze względu na mozliwe powikłania. Polecam, widać fach w ręku i lata doswiadczeń.
NZOZ Rehabilitacja
ulica Długa 136 F
Żelechów
W gabinecie Pani Doktor czułam się wyjątkowo zaopiekowana, profesjonalna i dokładna diagnoza oraz leczenie, a najważniejsza była dbałość aby wizyta przebiegła bez strachu i bezboleśnie, polecam wizyty u Pani Doktor Teresy Kamoli
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Poradnia Lekarska WolaDentalPark
ulica Mroczna 5a
Wspaniała,bardzo kontaktowa i uśmiechnięta stomatolog.Prawdziwy fachowiec w swojej dziedzinie.Świetny kontakt z dziećmi.Natychmiastowa pomoc ,bez kolejki w sytuacji kryzysowej-bardzo silny stan zapalny został opanowany bardzo szybko.Bardzo dziękuję 😍❤️