Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10
Byłem omówiony na wizytę i nie mogłem się pojawić. Pani Doktor sama z siebie zaproponowała nowy termin i żeby nie lekceważyć przepukliny. Bardzo fachowo podeszła do stanu mojego zdrowia. Miła, kulturalna i pełna profesja.
Pan doktor jest bardzo sympatyczny, ale mnie zawiódł. Byłam na spotkaniu z badaniem gastroskopia żołądka. Wynik wykazywał stan zapalny, jakieś zmiany i występowanie żółci. Pan doktor całkowicie zignorował fakt występowania żółci. Nie starał się ustalić przyczyny jej występowania a akurat mam usunięty woreczek żółciowy i jak się okazuje będę z tym już zawsze miała problem. I nie zapisał mi żadnych leków a takie leki są niezbędne i są celowane właśniena …
ul. Wyścigowa 49/2
Lekarz godny polecenia Otwarty na pacjęta,pełen empatii, zawsze życzliwy i pogodny Polecam z całego serca
Kartezjusza 2 lok.307
Nie trafiłam na lepszego lekarza stomatologa. Pani Doktor wyleczyła mi wszystkie zęby, przygotowała pod założenie aparatu ortodontycznego i objęła opieką po zdjęciu aparatu. Jest precyzyjna. Ma ogromną wiedzę, doświadczenie i empatię. Leczę się już u Pani kilka lat i wszystkim mocno polecam.
Słowackiego 98 (Medyk)
Piotrków Trybunalski
Naprawdę jeden z najlepszych lekarzy stomatologów jakich znam w kraju. Oprócz pomocy na gruncie dentystycznym potrafi, także doradzić lepiej niż nie jeden specjalista w innych dziedzinach lekarskich.
Żeromskiego 37c gabinet nr 3
Szczytno
Bardzo dobry lekarz, zajął się mną kompleksowo, pomimo iż diagnoza wykraczała poza Jego specjalizację, postawił trafna diagnozę. Dziękuję Panu doktorowi bardzo uprzejmie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
Żory
Bardzo dobry chirurg. Miły, spokojny. Usunął mi 2 kaszaki tak, że nawet nie ma po nich śladu. Polecam.
Północna 6A zapisy telefonicznie
Płońsk
Do Pani doktor udałam się z bólem zęba mądrość. Pani doktor bardzo kompetentna i miła, wszystko dokładnie wytłumaczyła i przede wszystkim wyleczyła. Naprawdę szczerze polecam, duże doświadczenie, zamiłowanie do wykonywanego zawodu i ludzi sprawiły, że wizyta odbyła się bez strachu i w miłej atmosferze!
Ćwiklińskiej 8
Leszno
pani Doktor leczyła ząb przez 3 miesiące ponieważ był trzykrotnie zatruwany, co za każdym razem wiązało się z bólem, nie znam się na medycynie ale mam wrażenie że ta lekarka leczy tylko doraźne problemy, twierdzi że zębów z "niewielkimi dziurkami" nie warto leczyć bo lepiej poczekać.. chyba do czasu aż zaczną boleć
ulica Szpitalna 29A/4
Czeladź
Z czystym sumieniem mogę polecić doktora Sapińskiego jako wybitnego chirurga. Miałam przyjemność być jego pacjentką i mogę zapewnić, że jest to specjalista z ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Od pierwszej wizyty czułam się komfortowo, ponieważ lekarz poświęcił mi dużo czasu, aby szczegółowo wyjaśnić diagnozę oraz planowany zabieg. Pan Doktor Sapiński wykazuje się nie tylko profesjonalizmem, ale także empatią, co w dziedzinie medycyny jest niezwykle ważne. Jego podejście do pacjenta jest pełne …
Jestem po operacji, jeszcze mam szwy. Konkretny fachowiec, Rzeczywiście małomówny, szorstki. Wiedza genialna, fachowiec wspaniały. Inni naczyniowcy, u których byłem, chcieli usunąć żylaki, ale wiele fragmentów żył miało pozostać, bo ponoć nie idzie ich usunąć. Pan doktor wykonał 100 procentowo powierzone mu moje leczenie. Nogi mam gładkie jak 20sto latek. Nie są mi potrzebne wielkie wywody i opowieści. Pan doktor wykonuje milcząco dokładne badania. Dodatkowo sprawdza jeszcze tuż przed samą …