lek. dent. Katarzyna Harasimowicz

Gabinety lekarskie
Lipowa 18-22
62-800 Kalisz

Trafiłam do Pani dr z bólem zęba Plusem było to że zostałam przyjęta następnego dnia.Dwa zęby kanałowo.pierwszy po pół roku się połamał i musiał być wyrwany.Jak się okazalo wystawał z niego drucik 0.5cm:)oczywiście po leczeniu przez dr Harasimowicz.Podczas leczenia drugiego zęba musiałam zmienic dentystę ponieważ zostało narzedzie w kanale.Na moje szczęście trafiłam w dobre ręce. WIEC NIESTETY NIE POLECAM Pani Doktor.Wszystko biegiem

lekarz Janusz Szczepka

Chirurg ogólny, Urolog

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Takich lekarzy nam potrzeba-konkretne i co najważniejsze kompetentne potraktowanie pacjenta. Do tego wysoka kultura osobista i poczucie humoru.

lek. dent. Jolanta Blicharska

59-323 Miłoradzice

sfrustrowana lekarka napisała na dole, że nic nie umiała. Dobrze zrobiła, niech się najpierw nauczy dwa zęby robic, kanałowo. I niech pózniej napisze na tym forum, że się nauczyła.
Opinia dodana przez: Pat - Pat

lekarz Marek Bugdal

Miętowa 119
81-589 Gdynia

P. Marek zapewnił mi kompleksową opiekę przy złamaniu obojczyka. Swoim zaangażowaniem zadbał o to, by operacja przebiegła szybko i sprawnie. W kontakcie z pacjentem wykazał się profesjonalizmem
Opinia dodana przez: Jakub

Jolanta Borczyńska

Zakolejowa 6/14
06-100 Pułtusk

Profesjonalne podejście do pacjenta. Miła i przytulna atmosfera gabinetu sprawia,że wizyta staje się przyjemna,a sprawne,bezbolesne i skuteczne leczenie...gwarantem kolejnych wizyt. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Wojciech Kolanko

Gabinet Stomatologiczny
38-400 Potok

Jestem bardzo zadowolona pacjetka i naprawde moge tego stomatologa polecic 100 procentowo innym pacjeta !!!

lek. dent. Ewa Kaczmarek

NZOZ Interdent
ulica Szkolna 35
60-185 Skórzewo

Polecam, bardzo miła obsługa, bardzo dobre podejscie do dzieci, godna polecenia, widac duze doswiadczenie, poswieca sporo czasu dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Tomek

lek. dent. Dorota Jasnosz-Natkaniec

Ortodonta, Stomatolog

Komuny Paryskiej 20
64-920 Piła

Polecam. Wysokie kompetencje i ogromna wiedza Pani doktor. Bardzo uprzejma, z podejściem do dzieci. Polecam.
Opinia dodana przez: Agata

lek. dent. Barbara Rączka

Chirurg stomatolog

Gryglewskiego 5A/5
39-230 Brzostek

Do gabinetu Pani Doktor trafiłem z polecenia. Jestem niezmiernie zadowolony z opieki stomatologicznej i efektu pracy. Podziwiam fachowość i wiedzę merytoryczną, ale także zdecydowanie w działaniu. Polecam!!
Opinia dodana przez: Roman Cygan

lek. dent. Piotr Witkowski

Przychonia Rejonowa
ul.Chrobrego 2
28-300 Jędrzejów

Najlepszy lekarz na świecie! Polecam każdemu! Mieszkam w Warszawie i odwiedziłem w swoim życiu dziesiątki dentystów, jednak do Pana Piotra trafiłem przypadkowo, gdy odwiedzałem rodzinę w Jędrzejowie. Żaden specjalista nie zaspokoił moich oczekiwań tak jak on. Profesjonalne podejście do pacjenta, miła atmosfera, najwyższej jakości leczenie, uprzejmość i pasja z jaką wykonuje swoją pracę mnie urzekły. Jedynym „minusem” są kolejki, jednak to chyba znak, że facet jest dobry ;) nikt nie …

lek. dent. Dariusz Snarski

Chirurg stomatolog

Limanowskiego 30/26
11-400 Kętrzyn

Doktor bardzo mi pomógł. Szybkie i fachowe rozpoznanie problemu. Miłe podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. dent. Elżbieta Pałęga

ul. Woźnicka 63
42-350 Koziegłowy

Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią Doktor Elżbiete Pałęga i klinikę Neoeldent z przemiłym personelem. Dzięki Pani Doktor wierzę , że moje marzenie o normalnym funkcjonowaniu i pięknym uśmiechu już niedługo się spełni. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i bez wahania polecam wysokiej klasy specjalistę. Już teraz dziękuję Pani Doktor i wierzę, że z końcowego efektu będę tak zadowolony jak z dotychczasowej współpracy.
Opinia dodana przez: Arek

lek. dent. Arkadiusz Rybczyński

Stomatologia Rybczyńscy Arkadiusz Rybczyński

Porażka! lekarz odmawia wizyty w ostatnim momencie.panuje tam zasada lekarz ,nasz Pan'.brak kooperacji z pacjentem

lek. dent. Joanna Kucharczyk-Lorenc

Wrocławska 16 (Viadent)
58-309 Wałbrzych

Lekarz kompletnie nie zwracający uwagę na innych bierze pacjentów nie poprzez kolejkę a widzi misie przyszedłem o 7.30 żeby zarejestrować się jako 1 i zrobiłem tak a k tak wchodzę jako ostatni ponieważ ta pani nie potrafi się trzymać kolejki kompletnie nie zwraca uwagi na pacjentów z bólem ponoć pacjenci z bólem wchodzą między pacjentami bujda
Opinia dodana przez: Maciej

lek. dent. Dariusz Fedczyna

Warszawska 28 lok. 1
25-372 Kielce

Bardzo dobry stomatolog. Ewidentnie wie o czym mówi i zna sie na swoim zawodzie. Robi dobrze i sprawnie. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Kuba

lek. dent. Maciej Buła

Szpital w Nowym Dworze Gdańskim
ulica Dworcowa 12
82-100 Nowy Dwór Gdański

Mój lekarz od dobrych kilku lat. Specjalista w swoim fachu, pomocny i kompetentny z dużym doświadczeniem. Polecam
Opinia dodana przez: Klaudia
Wspaniały lekarz. Wszystko świetnie mi wytłumaczył, ma dużą cierpliwość do pacjenta "gadatliwego" . Super rozmowa przed zabiegiem. Polecam wszystkim zainteresowanym. PROFESJONALISTA w pełnym znaczeniu tego słowa.
Opinia dodana przez: Stanisław
pani Doktor jet osobą kompetentną ,przyjmuje tak szybko jak to możliwe. ceny w stosunku do jakości bardzo niskie
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Wojciech Janik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
10-228 Olsztyn

Wspaniały i profesjonalny lekarz. Bardzo rzeczowy i kontaktowy. Usuwałam znamię na nosie, po kilku miesiącach nie ma śladu.
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Monika Szałajko-Rzeczyca

"MODENTUS"
Paderewskiego 20 A
35-959 Rzeszów

Do stycznia br byłam stałą wieloletnią pacjentką pani Szałajko Rzeczycy,regularne wizyty profilaktyczne i związane z leczeniem zakończone informacją o opanowaniu ognisk chorobowych,80% wypełnień są dziełem pani doktor. Na moje okazuje się nieszczęście około 2lata temu pani doktor zaproponowała mi licówki pelnoceramiczne na sześciu przednich górnych zębach,aby zachować gwarancję systematycznie chodziłam na wizyty kontrolne. W grudniu ubiegłego roku w ramach dodatkowego ubezpieczenia miałam szczegółowy przegląd stanu uzębienia u innego stomatologa...jego diagnoza …
Opinia dodana przez: Sylwia