lek. dent. Marta Łapaj

Say wow clinic
Kościuszki 229 (Libero, poziom +2)

Pani doktor godna polecenia. Przed zabiegiem, a miałam powiększanie ust wszystko mi wytłumaczyła, a co najważniejsze tak dobrała mi znieczulenie, że zabieg był bezbolesny. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę panią doktor. POLECAM
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Przemysław Michalski

NZOZ INTER-MED S.C.
ulica Grabowa 32

Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Rafał Boczej

lek. med. Rafał Boczej

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Kazimierz Swoboda

Provita
ul. Żelazna

Wspaniałe podejście do pacjenta, mąż operowany w czerwcu informowany przez P.doktora o sposobie operowania i pozytywnym nastawianiu z nutką humoru. Jesteśmy b.wdzięczni . Maria i Antoni
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jacek Kocot

MSWiA
Głowackiego 10

Pan doktor to świetny ortopeda, z profesjonalnym podejściem i dużą wiedzą. Szybko postawił trafną diagnozę i skutecznie pomógł mi wrócić do zdrowia. Serdecznie polecam

lekarz Aldona Stachura

Chirurg plastyczny

ulica Słonecznikowa 28A

Labioplastyka. To był mój drugi zabieg. Poprzedni przeprowadzony w innej klinice. Chciałam mocno ściąć wargi mniejsze, ponieważ wystawały za wargi większe, wyrównać je oraz zredukować fałdy wokół łechtaczki. Zabieg przeprowadzany był razem z ginekologiem lek. med. est. Efekt? wargi od połowy długości w dół zostały całkowicie wyrżnięte. Na górze jeszcze zostały ich resztki, ścięte nierówno — jeszcze większa asymetria niż przed zabiegiem. Co więcej, zostały dwie wypustki zaraz pod łechtaczką, …

prof. dr hab. n. med. Jacek Starzewski

Chirurg ogólny, Proktolog

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Wiedza i kultura w gabinecie prof. Starzewskiego. Pan profesor podjął prawidłowa decyzję a po przeprowadzonym zabiegu poczułam ulgę i powrót do zdrowia. Wyrazy wdzięczności dla profesora Jacka Starzewskiego. Dziękuje Barbara S. z Będzina.

Ewa Hornik-Pietrzyk

Ortodonta, Stomatolog

gabinet ortodontczn
Słowackiego 51

Serdecznie polecam Panią Doktor. Długo zajęło mi szukanie dobrego ortodonty. Byłam chyba u czterech z czego, żaden nie był tak profesjonalny jak Pani Doktor Ewa Hornik. Na pierwszej wizycie wszystko mi wytłumaczyła dokładnie, cały proces leczenia, nie patrzy tylko na swój zysk, ale na dobro pacjenta. Jestem w trakcie leczenia, ale jestem spokojna o moje zęby, bo wiem że jestem w rękach profesjonalistki. POLECAM SERDECZNIE!
Opinia dodana przez: Ana

lek. dent. Gabriela Sobota-Trzcionkowska

Protetyk, Stomatolog

Mikołowska 37 lok. 62

uwaga nigdy więcej - zniszczyła zdrowe zęby, mam 26 lat przez źle założone licówki 3 zęby do usunięcia, 2 do leczenia kanałowego, brudno na fotelu stom. ślady krwi poprzedniego pacjenta, w rękawiczkach najpierw dotykała klamek, blatów, biurka, komputera potem brudnymi rękawiczkami narzędzi i jamy ustnej pacjenta ..
Opinia dodana przez: marek

lekarz Marcin Komarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

ulica Teatralna 8

Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Opinia dodana przez: Ala

dr Paweł Latacz

Chirurg naczyniowy

Dziękuję za cierpliwości i zrozumienie problemów starszej pani .Pan doktor świetnie tlumaczy problemy bólu nawet wyszukuje gdzie są odpowiednie poradnie dalszego leczenia. Życzyłbym sobie by większość lekarzy brała przykład z Pana doktora

dr n. med. Marcin Leidgens

Chirurg ogólny, Proktolog

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Szybko, sprawnie, punktualnie, profesjonalnie oraz z odrobiną humoru co redukuje stres pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarosław

dr n. med. Tomasz Smyła

Chirurg dziecięcy

Górnośląski Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach Ligocie
ul. Medyków 16 40-752 Katowice

Pan doktor wykonywał zabieg usunięcia wodniaka u syna. Szkoda że nie znałam wczesniej tych opinii.. Zero tlumaczenia, wszystko szybko, żałuję że nie skonsultowalam syna gdzie indziej, bo wodniak był niewidoczny a jeszcze cięcie nie zostało wykonane w pachwinie tylko na spojeniu łonowym.. Pan doktor bardzo szanuje sobie pracy bo każdemu chłopakowi operował tylko 1 stronę! Mimo że inni lekarze wykonują obie na 1 zabiegu! Odradzam, szczerze odradzam. Wczesniej trafiłam na …
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Robert Repeć

lek. med. Robert Repeć

EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92

Miałem operację na przepuklinę, metodą TAPP 6 tygodni temu w klinice „Inmedico” w Tychach. Operował mnie dr Robert Repeć. W mojej ocenie wszystkie elementy takiej „operacji” były na najwyższym poziomie. W okresie przygotowania przed operacji, podczas konsultacji, otrzymałem, w zrozumiały dla mnie sposób, wszystkie niezbędne informacje, o czekającym mnie zabiegu i jak mam się do niego przygotować. Sama operacja przebiegła bez zakłóceń i już po 8 godzinach mogłem o własnych …
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Anna Rozwadowska-Wróblińska

Chirurg ogólny, Ortopeda

Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3

Jestem pod wielkim wrażeniem podejściem tej Pani do swojego zawodu a przy tym dodatkowo idealne podejście do dziecka. Widać istnieją jeszcze lekarze z powołania i o tej Pani mogę to powiedzieć śmiało. Wszystko dokładnie wytłumaczone, byłam z niespełna trzy latkiem którego nie sposób okiełznać, u takich dzieci liczy się podejście od wejścia. Pani doktor spokojnie zobaczyła na co dziecko zwróciło uwagę chwilkę o tym zagadała pokazała, dziecko bez problemu dało …

lekarz Antoni Rajs

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Konkretny, rzetelny, rozmowa z nim jak z najlepszym przyjacielem. Muszę nadmienić, że jest osobą niezwykle cierpliwą. Nie wszyscy dają ze mną rady gdyż zadaję mnóstwo pytań często banalnych, tendencyjnych. Polecam Pana doktora i dziękuję za operacje ratującą mi życie
Opinia dodana przez: Miron M

Leszek Kostrz

Chirurg ogólny, Onkolog

Epione, Centrum Chirurgii Krótkoterminowej

Ogromnie polecam! Bardzo dobry chirurg z doświadczeniem i wiedzą. W moim przypadku byłam odsyłana przez kilku lekarzy i tylko doktor Kostrz poświęcił czas i zaangażował się w leczenie. Wizyta przeprowadzona w przyjaznej atmosferze, profesjonalna i wyczerpująca. Doktor poświęca tyle czasu, ile potrzebuje pacjent, tłumaczy sposób leczenia, a przy tym wykonuje swoją pracę na wysokim poziomie. Oby więcej takich lekarzy w polskich placówkach.
Opinia dodana przez: Sara

dr n. med. Mieczysława Lesiecka

Katedra i Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego Śląskiej Akademii Medycznej

Specyficzny humor (jak chyba większość chirurgów bo przeciętna osoba by nie wytrzymała takiego ciągłego stresu związanego z tym co dzieje się w pracy) ale jest to kobieta o silnej osobowości, która potrafi postawić na swoim i dzięki temu ja dziś mam normalne życie, bo zaryzykowała zoperowanie mnie kiedy wszyscy inni się bali. Byłem w stanie agonalnym, a dziś jestem zdrowszy od przeciętnej osoby. Jest to nazwisko, które będę pamiętać zawsze …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Sławomir Rutczyk

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Wspaniały lekarz, pełen empatii dla nas jako rodziny oraz dla Pacjentki mojej mamy. Pan Doktor przeprowadził u mojej mamy operację bardzo duzej przepukliny brzusznej w Szpitalu św Elzbiety, mama na kazdym etapie byla zaopiekowana, operacja sie udala- nie bylo zadnych problemow. Polecam dr Rutczyka z calego serca.
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Katarzyna Chabior

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nowadent Nowiński, Śniatowski Sp. P.
ulica Piastów 8

Chodzę do Pani Doktor Katarzyny Chabior od kilku lat i nie zamieniłabym jej na nikogo innego. Mam pełne zaufanie do jej pracy. Nigdy nie musiałam iść dwa razy z tym samym zębem. Podczas leczenia zawsze tłumaczy mi co będzie robić i do tego jest bardzo delikatna. Przyprowadziłam do niej mojego sędziwego dziadka, któremu poświęciła wiele czasu i cierpliwości, biorąc pod uwagę, że dziadek jest głuchawy, "rozumieli się bez słów" :). …