- 1905

lekarz Radosław Chaudhary

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

BARDZO PROFESJONALNY LEKARZ,JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z OPERCJI OPERACJA NA SERCU - BARDZO SKOMPLIKOWANA TRWAŁA PONAD TRZY GODZINY BEZ KOMPLIKACJI ,I SZYBKIM POWROTEM DO ZDROWIA
Opinia dodana przez: NAMOR

lekarz Georgij Asaulenko

Wielkopolskie Hospicjum dla Dzieci
ulica Bednarska 4

Bardzo rzeczowy, empatyczny. Zlecono wszelkie niezbędne badania w celu oceny stanu urazu. Bardzo empatycznie podszedł do pacjenta, kilkukrotnie zapytał również o samopoczucie.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Magdalena Obrycka

Diabetolog, Internista

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Nie będę się tu rozpisywał nad zaletami pani doktor, bo o nich można się osobiście przekonać podczas wizyty. W każdym elemencie oceny dałem maxa. Zdecydowanie polecam!

lekarz Elżbieta Nowak

Internista, Pulmonolog

ulica Marszałkowska 13

Po operacji usunięcia dwóch płatów prawego płuca skierowano mnie na chemioterapię. Po przeanalizowaniu moich dotychczasowych wyników uznała, że chemia bardziej mi zaszkodzi niż pomoże i zwolniła mnie do domu. To było 6 lat temu i teraz jestem pod jej stała kontrolą. Jej troska nie ogranicza się tylko do płuc ale ma pod kontrola cały organizm i zleca potrzebne badania.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Sławomir Witoszyński

Niepubliczny Zakład Pielęgniarek Środowiskowo-Rodzinnych "Marysieńka" s.c.
inna Marysieńki. 25

Serdecznie polecam Pana doktora prowadził moja druga ciąże a teraz również trzecia. Profesjonalne podejście, delikatny podczas badania, pomocny i wszystko wytłumaczy.
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Marcin Włodarczyk

Internista, Pulmonolog

Bogusławskiego Wojciecha 16

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Miałem problemy z dusznością w trakcie wysiłku. Pan doktor wykonał mi badania, przepisał leki które pomogły. Jak najwięcej takich lekarzy. Potrafi kompleksowo zająć się pacjentem. Jak najwięcej takich lekarzy!!!
Opinia dodana przez: Piotr

dr n. med. Marek Kaźmierowski

Dermatolog

ul. Podgórna 16

Polecam, Pan doktor jest dobrze nastawiony do pacjenta, skupia na nim całą uwagę, skrupulatnie wyjaśnia na czym polega leczenie i jaki jest rodzaj choreoby

lekarz Karolina Hoffmann

Internista, Hipertensjolog

ulica Keplera Jana 4 F/5

Lekarka bardzo konkretna, odznacza się dużą wiedzą w swojej dziedzinie, dokładnie bada, zawsze odpowiada wyczerpująco na wszystkie zadane jej pytania
Opinia dodana przez: N.

lekarz Marek Feliksik

Gabinet Lekarski Marek Feliksik
Osiedle Przyjaźni pawilon 142 /obok budynku nr 13/

Pan Feliksik prowadził moją pierwszą ciążę. Na wizyty przychodziłam co trzy tygodnie, po każdej z nich dowiadywałam się że mój syn rozwija się prawidłowo. W 36 tygodniu ciąży, czyli miesiąc przed planowanym porodem, zaczęłam krwawić, urodziłam synka wcześniej. Po porodzie dowiedziałam się o licznych wadach mojego dziecka, które składały się na wadę letalną (śmiertelną), na zespół Patau - miał rozszczep wargi i podniebienia, dodatkowe paluszki, przesunięte serduszko, obniżone uszka oraz …

dr n. med. Tomasz Piekarski

Radosna 12

Prowadziłam ciążę u dwojga niekompetentnych lekarzy, niestety. Moje samopoczucie poprawiło się dopiero, gdy trafiłam do Pana doktora Tomasza. Konkretne informacje i jasna wizja porodu. Fachowo wyjaśniona każda czynność i element badania oraz diagnostyki. Jestem bardzo wdzięczna za wsparcie, wyrozumiałość, poczucie humoru i ogromną kulturę.
Opinia dodana przez: Olga
Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna osoba. Doradzi ,wyjaśni przebieg choroby. Chodzę do pani doktor i nie żałuję. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Aga

dr n. med. Iwona Ignyś

Gastroenterolog

Za Cytadelą 22

Dr Ignyś spełniła moje oczekiwania. Nie mam zdania co do jej uprzejmości, bądź nieuprzejmości, bo zajmowała się moją chorobą, przebadała nie marnując czasu swojego i mojego na głaskanie po głowie. Ona jako jedyna spośród 7 różnych lekarzy, 20 bezsensownych wizytach i 15 różnych badaniach za które i tak musiałam płacić sama, wysłuchała wszystko co mam do powiedzenia i nie traktowała mnie jak osobę która zmyśla, co przyniosło poprawną diagnozę.

lekarz Aleksandra Kucharska

Poradnia Zdrowia Psychicznego "Centrum"
ulica Rybaki 1 A

Pierwsze wrażenie? Mega. Pani doktor miła, czułem się oczarowany jej przenikliwością i byłem bardzo zadowolony z rozmowy. Wysoko ustawiła poprzeczkę na następne wizyty. Powiedziała że na następną konsultację przygotuje test na ADHD, wstępnie je przypuszczając, a na tamten moment wypisała mi leki na objawy depresyjne i lękowe. Przez 6 tygodni brałem leki, które zaleciła. Przez pierwszy tydzień czułem pogorszenie, przez drugi tydzień czułem się neutralnie, przez trzeci tydzień stopniowo zaczynałem …
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Robert Meyer

Słowiańska 55 C

Najlepszy lekarz w Mieście:-) Pełen profesjonalizm, wszystko wytłumaczy, pomoże , prowadził mi dwie ciąże rewelacja! Jak skierował na oddział to przychodził pytał o samopoczucie! Rewelacja szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Patrycja

Tomasz Miedziński

Lekarz rodzinny

Pielęgniarski Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej "CURATIO"
Muszkowska 1

naprawdę godny polecenia lekarz.przyjmuję pacjentów nawet wtedy gdy brakuje numerków. nie ma problemu ze skierowaniami na badania

dr n. med. Ryszard Prędki

Chirurg ogólny, Urolog

os. Stare Żegrze 139 lok. 3

Profesjonalista! Znakomity lekarz! Dokładnie opowiedział o przyczynach schorzenia udzielił wyczerpujących informacji na każde z moich pytań. Wizyta bez pośpiechu. Bardzo miły i sympatyczny!

dr hab. n. med. Arleta Kowala-Piaskowska

Choroby zakaźne, Hepatolog

Med-Polonia Sp. z o.o.
ulica Obornicka 262

kompetentny, godny polecenia, poświęca odpoiwednią ilość czasu, indywidoalne podejście do pacjenta, wytłumaczy dokładnie na czym polega choroba
Opinia dodana przez: alicja

dr Ewa Beutler

Neurolog dziecięcy

Specjalistyczny Gabinet Lekarski- Neurolog Dziecięcy
Os.Lecha 120 Poznań

Jeszcze nikt podczas wizyty lekarskiej nie potraktował mnie tak bezczelnie i nieludzko i to w obecności mojego dziecka, z którym przyszłam na wizytę. Od pierwszego pytania neurolog Ewa Beutler miała bardzo pretensjonalny ton. Podważała wszystko, o czym mówiłam bagatelizując każdą moją odpowiedź na jej pytania. Próbowałam wyjaśnić, że trafiłam do poradni psych.pedag. z uwagi na częste stany obniżonego nastroju córki i polecono mi, abym najpóźniej w dniu rozpoczęcia diagnozy przedstawiła …

Agnieszka Grodzka-Bartel

NZOZ Poradnia Zdrowia Psychicznego
ulica Opolska 58

Zdecydowanie polecam. Znakomity specjalista, ogromne doświadczenie a do tego oczywiście niezbędne ciepło, cierpliwość i serdeczność. Nie zbywa pacjenta i poświęca dużo czasu i uwagi.

lekarz Aleksander Czaja

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług doktora Czai. Moja mama przeszła u niego operację dłoni w ramach NFZ, która zamiast przynieść oczekiwaną poprawę, jedynie pogorszyła sprawę – stan ręki po zabiegu jest znacznie bardziej skomplikowany niż przed nim. ​Największym problemem jest jednak skandaliczne podejście lekarza do opieki pooperacyjnej. Doktor jest skrajnie niekomunikatywny i wykazuje całkowity brak empatii. Próba wyjaśnienia sytuacji i zweryfikowania, dlaczego stan ręki się pogorszył, była możliwa jedynie podczas …