Specjalistyczny Gabinet Lekarski dr Barbara Kułak
ul. Deotymy 34
Świdnik
Pani doktor mnie operowała i jestem bardzo zadowolona z jej leczenia. Bardzo kompetentna i wnikliwa. Serdecznie polecam
Świdnik
Pani Doktor jest bardzo uprzejma i cierpliwa. Bardzo wnikliwie słucha i dzięki swoim kompetencjom potrafi uspokoić i konkretnie wyjaśnić kolejne kroki leczenia. Leczenie zaproponowane przez Panią Doktor okazało się skuteczne i bardzo pozytywnie wpłynęło na jakość mojego życia.
Jarzębinowa
Świdnik
Pan Doktor Michał Jaskiewicz ze Szpitala Kolejowego w Pruszkowie to niezwykle kompetentny i profesjonalny lekarz. Uratował mnie w krytycznej sytuacji, przeprowadził do operacji i wykonał ją bezbłędnie. Ponad dwugodzinna operacja (plus 6 godzin wybudzania), podczas której Doktor wykrył jeszcze I usunął dodatkowe zagrożenia, przyniosła radykalny efekt. Wróciła pełna sprawność i mogę to powiedzieć teraz, kiedy od operacji minęło już ponad dwa lata: moje wyniki są znakomite i to się utrzymuje. …
Świdnik
Bardzo dobry człowiek i lekarz. Dotychczas nie spotkałam takiego lekarza, jest bardzo kompetentny, miły, serdeczny. Wszystko wytłumaczy, jest cierpliwy. Nie wiem jak to robi, że ma czas i cierpliwość dla każdego pacjenta. Jest w kontakcie z pacjentem, zawsze o wszystko można go spytać. Panie doktorze bardzo dziękuję, że zajął się Pan moim mężem Henrykiem i że dzięki Panu może być leczony lekami nowej generacji
Świdnik
Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam
Świdnik
Wspaniała lekarka, zawsze chce pomóc. Dobro pacjenta jest dla Pani doktor najważniejsze. Cudowna, sympatyczna osoba.
Jarzębinowa
Świdnik
Najlepsza z najlepszych! Wzór człowieka i lekarza w jednym. Pani doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, kulturą osobista na wysokim poziomie, wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Wspaniałe podejście do dzieci i sposób prowadzenia wizyty sprawia, że z gabinetu wychodzi się zadowolonym. Nigdy Nas nie zawiodła i nie zostawiła bez pomocy. Polecam
Świdnik
Neurolog w pełni kompetentna, poświęca czas pacjentowi w pełnym wymiarze z całym szacunkiem, wytłumaczy wszystkie kwestie medyczne w sposób zrozumiały i rozważy wszystko za i przeciw ,uprzejma, miła i całkowicie godna polecenia.
Świdnik
Polecam.Bardzo dobry lekarz.Pani dr.jest bardzo miła i kompatentna.Leczę się u niej od 4 miesięcy i nadal wykazuje się cirpliwością i widać że chce mi pomóc
Prychodnia Specjalistyczna
Spadochroniarzy 16 A
Świdnik
Polecam p.doktora każdemu z problemem kardiologicznym oraz internistycznym, kompleksowe badanie na miejscu. Leczę siebie i bliskich u doktora od wielu lat i nigdy nie zawiódł, zawsze z dużą otwartością i empatia do pacjenta a przede wszystkim z wlasciwym rozpoznaniem i skutecznym leczeniem.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,VENA"
Racławicka 16
Świdnik
Lekarz godny polecenia, właściwa diagnoza, super podejście do dziecka , bardzo się cieszę, że koleżanka mi poleciła dr.Smoleń
NZOZ ARETE Stomatologia Paweł Załęski
kard. Stefana Wyszyńskiego 53
Świdnik
Witam. Pani doktor to niesamowicie ciepła i miła osoba. W bardzo przyjaznej atmosferze leczy zęby. Chodzimy do niej cała rodzinką od 7 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.
ulica Struga 14
Świdnik
Cudowny lekarz ! Skromna i pełna poświęcenia dla pacjentów. Nikt nie był w stanie mi pomóc tylko pani doktor. Dziękuję z calego serca
Mawo s.c.
Świdnik ul. Ratajczaka
Świdnik
Goraco polecam Pana Doktora, ma profesjonalne podejście i jest bardzo dokładny. Na każdej wizycie czuje się zaopiekowana i że jestem w dobrych rękach. Zawsze odpowiada na wszystkie moje pytania i rozwiewa wątpliwości. Wizyty przebiegają w fantastycznej atmosferze. 😊
Świdnik
Przyszłam z dzieckiem do lekarza w momencie gdy infekcja trwała już jakiś czas i wcale nie szła w złym kierunku (nie było gorączki, kataru był tylko kaszel, który chciałam skontrolować). Wszyscy w domu w tym okresie chorowaliśmy najpewniej był to jakiś wirus. Lekarz osłuchal, powiedział że płuca i oskrzela czyste. Zajrzał w gardło i powiedział "wszystko rozpulchnione" - to normalne idą dziecku zęby. Po badaniu przepisał antybiotyk - nie wiem …
NZOZ ARETE Stomatologia Paweł Załęski
kard. Stefana Wyszyńskiego 53
Świdnik
Bardzo polecam, profesjonalista w tym co robi, fachowe podejście do pacjenta, posiada dar do usuwania ósemek, bezboleśnie a przy tym miły, sympatyczny
Racławicka 1
Świdnik
Bardzo chciałbym jeszcze raz podziękować Panu doktorowi za wspaniałą pracę która włożył w usunięcie mojej 8 - emki , zabieg był bezbolesny wszytko w miłej atmosferze jednym słowem pełen profesjonalizm i podeście do pacjenta , wraca wiara w dobrych lekarzy :) . Mój przypadek usunięcia 8 emki nie należał do łatwych z racji tego iż ząb był umiejscowiony przy 7 i krzywo wrośnięty . Minęło 30 min a doktor oznajmił …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
ulica Leśmiana 4
Świdnik
Bardzo odradzam. Doktor prowadził ciążę od samego początku aż do 34 tyg ciąży. Bardzo nie uprzejmy, grubiański , lekceważący.Prosbę o skierowanie na oznaczenie grupy krwi ,kóre należy zlecić jeszcze przed 10 TC i przerzucił odpowiedzialność na mnie ,że powinnam sobie sama zrobić prywatnie. Uprzedzony. Na każdej wizycie wymuszanie założenia maseczki mimo mojej astmy i tego że sam nosi maskę na całej twarzy. Nie miłe komentarze na temat szczepień kowidowych i …
Jestem pacjentka Pana Repecia od dłuższego czasu. Nie zgadzam się z opiniami innych. Pan doktor zawsze dokladnie wysłuchuje moich obaw i dolegliwości, a jestem trudnym przypadkiem. Zawsze skazania Pana doktora były trafne. Zdarzyło mi się trafić także na jego opiekę w szpitalu. Zawsze na koniec dyżuru zaglądał do mnie pytał o samopoczucie i sprawdzał mój stan. Z czystym sumieniem polecam.