Joanna Myszkowska

Alergolog, Pediatra

Rydla 79

Nie polecam! Pani doktor być może jest ekspertem w sprawie łojotokowego zapalenia skóry, ale przy alergiach się nie sprawdza. Synek 4mce męczył się przez miesiąc z pogłębiającą się reakcją alergiczną na buzi, z sączącymi się rankami, ze świądem tak silnym, że zakłócającym sen. Po informacji, że jestem na diecie eliminacyjnej bez mleka usłyszałam tylko zdziwienie "po co"? Po miesiącu usłyszeliśmy z mężem, że trzeba dać dziecku zyrtec, który podaje się …

dr n. med. Marek Tramś

Chirurg ogólny, Ortopeda

Szpital Lux Med
Puławska 455

Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Opinia dodana przez: krzysztof
Niestety mam złe doświadczenie z tą p. Doktor. Nie zajęła się problemem dziecka tylko zaczęła wymyślać nieistotne wątki poboczne, spowodowała chaos i stres, nie chciała wydać dokumentacji. Dopiero konsultacja u innego Specjalisty i to postępowanie zaskutkowało powrotem dziecka do zdrowia. NIE POLECAM!
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Zofia Rusak-Frenkiel

Laryngolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

W roku 2008 i 2011 miałem robiony zabieg usunięcia polipów w nosie na NFZ w szpitalu na Bródnie. Po drugim zabiegu nie odczułem dużej poprawy i tak męczyłem się z zatkanym nosem i brakiem węchu przez sześć lat. W 2017 r. poszedłem do innego lekarza prywatnie gdy zobaczył kartę informacyjną leczenia szpitalnego po tamtych zabiegach i zapytał jakie było robione znieczulenie podczas zabiegu, z karty wynikało że zabieg wykonywany był …
Opinia dodana przez: Oszukany pacjent

lek. dent. Grażyna Stelmaszczyk-Niezgoda

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

STOMATOLOGIA&PROTETYKA
Radzymińska 234/236

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, pani doktor zawsze wszystko wytłumaczy. Leczę się u niej od wielu lat, jest naprawdę godna polecenia! Usługa na najwyższym poziomie!
Opinia dodana przez: Stefan

dr n. med. Tomasz Ząbkowski

Urolog

Przychodnia URODENT
u. Trakt Lubelski 173

lekarz człowiek pełen empatii widać w jego zachowaniu starą dobrą szkołę kindersztuby specjalista z ludzkim podejściem do pacjenta nie tylko tych polecanych ale tych zwykłych cierpiących z tak zwanej "ulicy". Szkoda że takich ludzi wśród wielu lekarskich konowałów dorobkiewiczów jest coraz mniej. Bardzo żałuję iż na oddział urologii WIM nie trafiłam niestety podczas jego dyżuru, a ze względu na bardzo ostre bóle kolki nerkowej spowodowanej kamicą (zdiagnozowaną właśnie przez Pana …
Opinia dodana przez: Maria Szewczyk-Grabowska

dr n. med. Andrzej Wojdas

Alergolog, Laryngolog

Klinika Laryngologii Wojskowy Instytut Medyczny
ul. Szaserów 38; Warszawa

Polecam serdecznie, bardzo profesjonalne podejście do mojego problemu czułam się zrozumiana i wysłuchana lekarz na spokojnie mnie zbadał i od dziś zaczynam przepisaną kurację.
Wspaniały człowiek, cierpliwy, ciepły, życzliwy, wszystko tłumaczy, objaśnia. Oby więcej takich lekarzy.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr n. med. Paweł Rujna

dr n. med. Paweł Rujna

Dermatolog, Wenerolog

MURANO Klinika Dermatologii Klinicznej, Estetycznej i Laserowej
Pokorna 2 lok. 8

Najgorszy lekarz, wszystko co czytam o nim to kłamstwo. Idzie sami do niego na wizytę na NFZ to zobaczycie jaki jest grzeczny i jak tłumaczy choroby i jak wyprasza z gabinetu po krótkiej chwili wizyty. Nie zbada dobrze a już wyrzuca z gabinetu. Taki lekarz to wstyd dla całej służby zdrowia. Odradzam wszystkim!!!

lekarz Robert Małecki

Internista, Nefrolog

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Od kilkunastu lat jestem pacjentką Międzyleskiego Szpitala Specjalistycznego z powodu choroby nerek. Dotychczas leczyłam się u urologów i zawsze spotykałam się z wielką wiedzą, kulturą i zaangażowaniem lekarzy. Rok temu miałam operację - usunięto mi lewą nerkę. Kilka miesięcy po operacji dostałam od urologa skierowanie do nefrologa, aby skonsultować wyniki badań i ewentualnie otrzymać jakieś wskazówki - jak żyć - bez nerki. Sugerując się opiniami internautów wybrałam doktora Małeckiego, a …
Opinia dodana przez: Hanna

Tomasz Wocial

Gastroenterolog, USG

Hospicjum stacjonarne
Pileckiego 105

Profesjonalista jako lekarz i przy tym bardzo życzliwy, uprzejmy, empatyczny... cudowne wręcz podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Marek Kardasz
Pan Profesor to człowiek ogromnej wiedzy i empatii. Niezwykle zaangażowany w leczenie. Jako jedyny lekarz dał nam nadzieję. Dzięki Niemu mój mąż żyje. Bezinteresowny. Panie Profesorze bardzo dziękujemy i życzymy zdrowia.

lekarz Leszek Sójka

Prima-Dent

Niestety nie mogę polecić tego stomatologa. Założył wypełnienie na ząb, który po kilku miesiącach bólu okazało się, że podszedł ropą i prawie doszło do zakażenia okostnej. Na szczęście trafiłem później do świetnej specjalistki i udało się uratować ząb. Podsumowując lekarz dobry do prostych wypełnień zęba i higienizacji. W pozostałych przypadkach nie polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Piotr Fabrycy

Serocka 51 A lok. 2

Miły stomatolog do pogawędki. W trakcie konsultacji lub leczenia nie informuje o wszystkich możliwościach i posługuje się krótkimi zdawkowymi informacjami. Nie wykorzystuje nowych możliwości odbudowy zębów. Preferuje odbudowy koronami nawet jeśli wiek pacjenta jest młody i ten ma prawie całe ząb. Czyszczenie zębów z kamienia wykonane niedbale - pozostawiony kamień na trójce od strony językowej, w przestrzeniach międzyzębowych siekaczy oraz na zębach trzonowych (siódemki).

lek. dent. Wojciech Lambrecht

Bełdan 2

Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Anna Piotrowska-Świrszcz

Endokrynolog

Mediva
Sienna 86/84

Pani doktor jest nie tylko doskonałym lekarzem, ale również cudownym człowiekiem. Trafiłam do niej z zapaleniem tarczycy, mój stan był opłakany, sposób w jaki się mną zajęła, życzliwość, oddanie i poświecenie, a przede wszystkim zainteresowanie sprawiły że po bardzo długim leczeniu nie ma u mnie śladu przebytej choroby. Będę wdzięczna do końca życia tej drobnej, cudownej kobiecie i zawsze polecam ją innym znajomym.

dr n. med. Witold Bojar

Płocka 17 lok. 15

Bardzo dobry specjalista. Trafiłam do Doktora w bardzo złym stanie. Precyzyjnie opisuje co zamierza zrobić na danej wizycie. Naprawdę polecam.

lekarz Piotr Pyndryk

SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza

Przez rok czasu zmagałem się z bólem stopy , a dokładnie rozcięgna podeszwowego . Przyjmowałem leki przeciwzapalne i nic nie pomagało . Przy wizycie po RTG , Pan doktor zalecił serię 5 zastrzyków , co 7 dni . Po 4 już była znacząca poprawa . Mogłem całą stopę śmiało stawiać na ziemi . Teraz jestem miesiąc po 5 zastrzyku i ból całkowicie zanikł . Dziękuję .
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Magdalena Chałacz

SPZOZ Warszawa-Białołęka
ulica Milenijna 4

Jedyny lekarz któremu nie jest obojętne zdrowie człowieka i dyskomfort z którym się zmagałem pół roku załatwiła w 5 min dziękuję pani z całego serca.
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. med. Anna Śniady

Pulmonolog

Gabinet Pulmonologiczny
Marszałkowska 87/113

Pani Doktor jest najlepszym pulmonologiem i w ogóle lekarzem jakiego miałam kiedykolwiek. Empatyczna, dociekliwa i przekochana. Wysunęła trafne jak się później okazało podejrzenie i pokierowała mnie do oddziału. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: KK