lekarz Piotr Brzostowicz

Wojska Polskiego 16 gab.2
Kłodzko

Wspaniały Człowiek i lekarz.Nigdy nie odmawia pomocy potrzebującym i robi to z wielkim sercem.Oby było więcej takich lekarzy!!!

lekarz Grażyna Machura-Wiewiórko

Centrum Medyczne PRO-MED - Nafta
al. Armii Krajowej 64/13
05-200 Wołomin

Znakomity lekarz, życzliwy ludziom - chociaż bardzo mocno obciążony i przepracowany. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Hanna Świątek

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Na zapalenie ucha pani przepisała mi tabletki wykrztuśne oraz krople z substancją główną na którą mam uczulenie o czym panią informowałam gdy zapytała czy są alergie na leki a do ucha nawet nie zajrzała. Na pewno więcej nie skorzystam
Opinia dodana przez: ano

lekarz Bogdan Adamik

Czarnieckiego 25
42-100 Kłobuck

Dzien dobry .Moja obiektywna szczera opinia na temat Doktora Bogdana Adamika znam go od dziecka .Lekarz bardzo mily ludzki i uczynny .Ale zawsze sie spieszy w Przychodni w ktorej jest szefem Nie m'a czasu leczyc i bedac ❤️ pacjeta jesli jest po operacji ,Cisnienia ,pyta co potrzeba? Nie przeglada wynikow badan ktore leza w kopercie w gabinecie zabiegowym pielegniarek !Nie stosuje i nie informuje pacjeta w jaki sposob mozna mu …
Opinia dodana przez: XXxxxxx

lekarz Katarzyna Oniszczuk-Bączkiewicz

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Bardzo fachowe podejście, usłyszałem jasny opis problemu i wskazówki. Sympatyczna i miła rozmowa także na tematy pozalekarskie.
Opinia dodana przez: Adrian

dr Magdalena Kaźnica-Wiatr

Gersona 16/30

Jestem kilka lat pacjentem Pani dr Magdaleny Kaźnicy - Wiatr. Mogę powiedzieć, że jest osobą zawsze pogodną, a lekarzem zainteresowanym pacjentem. Posiada umiejętność komunikowania się z człowiekiem. Jest precyzyjna w tym co mówi i robi. Niejednokrotnie kieruje na dodatkowe badania. Dla mnie najważniejsze, że pyta i faktycznie słucha, reagując na to co mówi pacjent. Nie liczy czasu jaki przeznacza dla niego. Tłumaczy co, po co i na co. Analizuje wszystkie …
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Krzysztof Brucki-Stempkowski

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " MED-KOL" s.c.
ulica Przejazd 6
95-040 Koluszki

W swoim życiu nie trafiłam jeszcze na tak chamskiego lekarza. Który ocenia pacjenta, nie wiedząc tak naprawdę jakie ma choroby i dlaczego zmaga się z otyłością. Usłyszałam że jestem tak gruba ponieważ nie znam umiaru w jedzeniu. Co jest nie prawdą. Nie polecam i przestrzegam!

lekarz Sławomir Katarzyński

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

Byłem na wizycie u doktora 19 stycznia 2022 roku, godzina 19:00, Mediwa. Jestem bardzo zadowolony, zaopiekowany i uspokojony. Doktor jest rzeczowy i bezpośredni. Ma dobry kontakt z pacjentem. Konkretne zalecenia po wizycie. Dziękuję za to podejście.
Opinia dodana przez: Samuel

lekarz Tomasz Pacuła

gabinet stomatologiczny
ul. Madalińskiego

Opinia o dr Tomasz Pacuła jest tylko jedna. Masz grypę i chore gardło? Każe Ci inhalować się solą i pić syropek. I tak się będziesz męczyć dwa tygodnie zanim nie pójdziesz do lekarza, który zastosuje konkretne leczenie. Napiszę tak. Jeśli chcą Cię w recepcji przychodni zapisać do niego, to zrezygnuj. Szkoda czasu.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Paweł Kędzierski

POW 9
98-200 Sieradz

Pan doktor prowadzi w sieradzu prywatny gabinet kardiologiczny, wydaje się miły i kompetentny na pierwszy rzut oka, ale przy każdej dodatkowej informacji długo się zastanawiam, zmienia leki, dawkowanie no ileż to mozna
Opinia dodana przez: Rafał

dr n. med. Włodzimierz Zakrzewski

dr. Zamenhofa 2
81-869 Sopot

Bylem swiadkiem tozprawy sadowej w ktorym dr Zakrzewski byl bieglym i jestem zaskoczony , faktem ze ten człowiek jest biegłym psychiatra sądowym , kims od ktorego zalezy zycie , zdrowie wolnosc innych ludzi ... Jego opinia opierała się na fikcji , nieprawdzie oraz na zakwestionowaniu badań naukowych , bo jak sam dr Zakrzewski pytany na sali rozpraw skąd wziął nieprawdziwe informacje które zawarł w opinii, podkreślił, że poza tym iż …
Opinia dodana przez: Oleg

lekarz Jarosław Bartnik

Endokrynolog, Internista

105 Szpital Wojskowy z Przychodnią

Jest to uzdrowiciel a nie lekarz. Osoba która jest z wieloma schorzeniami i ma niepełnosprawność umiarkowana od wielu lat nagle dostaje stopień lekki u tego lekarza. Panie doktorze dziękuję za uzdrowienie i jeszcze jedno nie powinien pan być na tym stanowisku tak się nie podchodzi do schorowanych osób .

lekarz Arkadiusz Walicki

Sienkiewicza 7 (Zdrowie)
09-100 Płońsk

Miałam styczność z Panem Doktorem dwa razy i zarówno po pierwszym sposobie podejścia do pacjenta, jak i za drugim nie pozostawił po sobie dobrego wrażenia. Moja babcia leżała w szpitalu od czwartku, stan bardzo ciężki, rokowania bardzo złe. Przyjechaliśmy w niedzielę i poszliśmy do gabinetu lekarskiego w celu zapytania o to, co dalej. Usłyszeliśmy: nie wiem, jeszcze pacjentki nie widziałem..86 letnia babcia z dwoma zawałami serca w przeszłości, dializowana od …

dr hab. n. med. Beata Średniawa

"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88

Nie polecam bardzo nie miła byłam dzisiaj na wizycie i cały czas słyszałam pretesnie pod moim adresem a to po ca przyszłam po co papierowe ekg ja je dostałam podczas badań dlaczego mi przenieśli wizytę czułam się jak intruz a na koniec że nie muszę już przychodzić do poradni miałam zabieg ablacji i to była wizyta kontrolna

lekarz Joanna Hilt

Internista, Reumatolog

Bardzo dobry lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor zleca stosowane badania, szuka przyczyn dolegliwości, stawia prawidłową diagnozę. Poza tym Panią doktor cechuje życzliwość, słucha pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy i wspiera. Polecam Panią doktor Joannę Hilt. Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Agnieszka N.

lek. med. Marek Stelak

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Pan doktor jest koszmarny. Niestety nie potrafi komunikować się z pacjentami . Chodzi naburmuszony i opryskliwy. na pytanie : kiedy następna wizyta? usłyszałem odpowiedź: Jak będzie się coś działo to pan przyjdzie. Gdy będzie się coś działo to się nie dostanę tak od razu. zmieniłem kardiologa i od razu się mną zajęli. Może gdybym poszedł prywatnie a nie na NFZ to doktor byłby milszy. nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lekarz Maciej Dubieniecki

Szpitalny Odział Ratunkowy
Grunwaldzka 16 lok. 2
82-500 Kwidzyn

Miałem do czynienia na SOR w Kwidzynie. Pomógł, w rozmowie sympatyczny - czego oczekiwać więcej? Diagnoza, wstępne wdrożenie leczenia - wszystko sprawnie i w kulturalnej atmosferze.

dr n. med. Jacek Jancelewicz

Internista, Reumatolog

CM LIM/LUXMED

Dziwą mnie opinie tych Pań poniżej.Pan doktor Jacek Jancelewicz wyleczył mnie z łuszczycy i zapalenia stawów.30 lat sie lecze i nikt nigdy tak fachowo mnie nie potraktował.Fakt wizyta trwała krótko i wydawało mi sie że ten doktor raczej nie ma talentu do podejścia do pacjenta - ale fachowośc na szóstkę. Polecam naprawde wysokiej klasy specjalista. OOdnoszę wrazenie że te Panie poniżej nie wiedza po co chodzi sie do Lekarza. U …

lekarz Jakub Wójcik

Czerpakowa 20
41-215 Sosnowiec

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. W życiu nie spotkałem bardziej kompetentnego lekarza. Doktor Wójcik to zdecydowanie lekarz z powołania. Leczę się u Pana Wójcika od grudnia zeszłego roku - w życiu żaden lekarz tak się mną nie zajmował. Doktor zainteresował się moimi skokami ciśnienia, które każdy poprzedni lekarz - brzydko mówiąc - olewał. W końcu trafiłem do lekarza, który nie robi problemów z tego, żeby wypisać skierowanie na badania. …
Opinia dodana przez: Robert

dr n. med. Elżbieta Andrysiak-Mamos

Diabetolog, Endokrynolog

ulica 5-go Lipca 36b

Jeśli mam być szczery - najlepszy lekarz jakiego spotkałem w życiu. Pani Doktor przez duże D. Uprzejmość, inteligencja, ogromna wiedza, przychylność pacjentowi to jedynie naparstek zalet Pani Doktor. Pierwsza wizyta trwała dokładnie 54 minuty z zegarkiem w ręku - dlatego zastanawiam się skąd taka nieprzychylność w komentarzach. Fakt - na wizytę byłem umówiony ponad dwa miesiące wcześniej, ale zapewniam - WARTO. Chapeau bas.
Opinia dodana przez: Robert