{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog

lek. med. Magdalena Jagiełło

Endokrynolog, Internista

Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1

Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam

prof. dr hab. n. med. Marek Kabat

Internista, Hipertensjolog

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy i doskonałym podejściu do pacjenta. Gorąco polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Ryszard
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       dr n. med. Andrzej Marciniak

dr n. med. Andrzej Marciniak

Diabetolog, Gastrolog

LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak

Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Opinia dodana przez: tomasz

prof. dr hab. n. med. Brygida Kwiatkowska

Internista, Reumatolog

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

Fantastyczna lekarz , Pani Profesor jest znakomitym lekarzem reumatologiem, WYSOKIEJ KLASY SPECJALISTĄ z niesamowitą wiedzą. Ostatnia Jej publikacja - praca zbiorowa Postępy w reumatologii. Monografia opublikowana w roku 2023 jest tego doskonałym przykładem . Wspaniała Profesor Reumatologii kieruje doskonałym zespołem w Klinice Wczesnego Zapalenia Stawów.

lekarz Maria Kanty-Okulewicz

Gastrolog, Internista

Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F

P.Dr.Maria Kanty-Okulewicz jest wspaniałym lekarzem bardzo szczegółowo omawia chorobę zleca różne badania .Na wizytach u pani doktor jestem bardzo dobrze wysłuchana i dobrze dobrane leki jest to żadkością w dzisiejszych czasach dlatego są do p.doktor opóźnienia bo nie ma taśmy jak u innych lekarzy .Gorąco polecam pani Doktor Marie Kanty-Okulewicz.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Artur Jędrusiak

Tamka 19/23 lok. 8

chyba najlepszy lekarz z jakim miałem kontakt. Niejednokrotnie wystarczyła mi tylko wizyta u Pana doktora abym się poczuł lepiej. Moim zdaniem potrafi leczyć nie tylko ciało.
Opinia dodana przez: robert

lekarz Waldemar Rybiński

Centrum Medyczne LUX MED
al. Jerozolimskie 162

Baardzo mi pomógł polecam z całego serca kompleksowo podchodzi do choroby. Zleca badania i na podstawie wyników leczy choroby których inni lekarze mówili ,"nie da się tego wyleczyć" . Podstawa to rygorystyczne przestrzeganie diety zalecanej przez doktora i przepisane leki , uzupełnianie niedoborów witamin i minerałów.To naprawdę działa.Polecili mi go moi znajomi i cieszę się że skorzystałam.

lekarz Jarosław Kosior

Centrum Perynatologii
Kasprzaka 17 A

Polecam wspaniały lekarz wart zaufania Wykonuje koronografie wszpitalu na Józefowie w Radomiu bardzo dobry lekarz

lekarz Józef Jodkowski

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Serdeczne podziękowania dla p. dr Józefa Jodkowskiego za uratowanie mi życia w zawale przedniej ściany. Można mieć wielkie zaufanie do kompetencji Pana doktora. Specjalista wysokiej klasy.
Opinia dodana przez: Edward

dr hab. n. med. Janusz Wyzgał

Internista, Nefrolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Pełen profesjonalizm , życzliwy , emanuje życzliwością do pacjenta , godny polecenia prof. Wyzgała .

dr Janusz Szopiński

Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)

Fantasyczny człowiek, fantastyczny lekarz. Znakomity fachowiec. Na podstawie skąpych objawów szybko zdiagnozował chorobę, co potwierdziły następnie dodatkowe badania. Zależy mu na tym, aby wyleczyć pacjenta, a nie odbyć szybko wizytę i przyjąć następnego. Polecam wszysrkim.
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr n. med. Aldona Browarek

dr n. med. Aldona Browarek

Gabinet Kardiologiczny dr n. med. Aldona Browarek
lok 806, Polna 3

Bardzo spokojna, kompetentna ,i wnikliwa Pani Doktor, szczerze polecam, potrafi cierpliwie wysłuchac Pacjenta, dokładnie zbadać i wytłumaczyć zawiłości medyczne oraz sposób leczenia
Opinia dodana przez: Elżbieta
Świetny fachowiec !!! Profesjonalista !!! Uchronił nie jedną osobę od poważnych konsekwencji zdrowotnych a może i śmierci.

lekarz Elżbieta Karpińska-Gasztoł

ul. Pokorna

Polecam Panią doktor. Dokładny wywiad, zlecenie badań, ustawienie leczenia znacznie poprawiło moje samopoczucie i zdrowie.
Opinia dodana przez: iwona506
Wspaniały lekarz pod absolutnie każdym względem! Wiedzą, doświadczenie, podejście do pacjenta, kultura osobista - rzadką kombinacja modeliwych dla najlepszych lekarzy cech
Opinia dodana przez: Anna Katarzyna

lekarz Robert Małecki

Internista, Nefrolog

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Od kilkunastu lat jestem pacjentką Międzyleskiego Szpitala Specjalistycznego z powodu choroby nerek. Dotychczas leczyłam się u urologów i zawsze spotykałam się z wielką wiedzą, kulturą i zaangażowaniem lekarzy. Rok temu miałam operację - usunięto mi lewą nerkę. Kilka miesięcy po operacji dostałam od urologa skierowanie do nefrologa, aby skonsultować wyniki badań i ewentualnie otrzymać jakieś wskazówki - jak żyć - bez nerki. Sugerując się opiniami internautów wybrałam doktora Małeckiego, a …
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Joanna Zaleska-Zatkalik

Centrum Medyczne CMP Wola
Jana Kazimierza 64

Polecam. Duża empatia i bogate doświadczenie. Od wielu lat korzystam z porad większych i mniejszych i nigdy się nie zawiodłam. Moim zdaniem bardzo dobra diagnostyka.
Opinia dodana przez: kalina

Dorota Bartuszek

LUX MED

Nie tylko bardzo dobra lekarka, ale i wspaniały człowiek, mający zawsze dobre słowo dla pacjenta, darząca pacjenta szacunkiem. Polecam!

lekarz Agnieszka Skibniewska-Cieślik

nzoz białołęka
książkowa 9

Widzieliśmy się z Panią Doktor dzisiaj po raz pierwszy i wrażenie zrobiła fenomenalne. Przyjęła nas mimo braku umówionej wcześniej wizyty (od razu wielki plus za zrozumienie i uprzejmość), bardzo kompleksowo podeszła do wywiadu, dopytywała o dolegliwości, zrobiła dodatkowe testy, aby wykluczyć COVID i grypę. Podpytywała o jakiekolwiek czynniki, które mogłyby wpływać na samopoczucie. Objaśniła ze szczegółami, jakie ma wnioski i jakie są jej zalecenia, poprosiła o kontakt następnego dnia z …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Elżbieta Helena Sosnowska

Endokrynolog, Internista

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Ciołka 11

Super lekarka. Podchodzi do pacjenta uprzejmie, miło, fachowo przeprowadza wizytę, bada pacjenta, słucha co on mówi. Leczę się u tej doktor od dawna raz na NFZ raz prywatnie, bo ciężko się do niej dostać. Super lekarz polecam, a na pewno się u niej na wizycie nie zawiedziesz.