dr n. med. Kazimierz Radwandr n. med. Kazimierz Radwan - zdjęcie profilowe

dr n. med. Kazimierz Radwan

Bardzo dobry fachowiec, punktualny, planuje kompleksową diagnostykę, stawia szybkie i trafne diagnozy, leczenie z oczekiwanym efektem - bardzo polecam.

Bardzo konkretne podejście, wizyta krótka, ale rzeczowa, bez przedłużania czasu wizyty - lubi pożartować. Efekty leczenia w pełni satysfakcjonujące. Całkowite zadowolenie, szczególnie polecam!

Lekarz bardzo punktualny, z empatią, bardzo przychylny, fachowiec. Nieomylny w diagnozie, skuteczny w leczeniu. Polecam bardzo!!!

Wspaniały lekarz superrr specjalista!!! Polecam wszystkim

Wspaniały lekarz superrr specjalista!!! Polecam wszystkim

U dr Radwana leczę się już cztery lata. Jestem bardzo zadowolona. Dzięki Niemu żyję. To bardzo dobry lekarz i wspaniały człowiek. Dziękuję Panie Doktorze - wdzięczna pacjentka Urszula Skucha.

Dziękuję Panie Doktorze - wdzięczna pacjentka Urszula Skucha.

Bardzo dobry specjalista,takich więcej.Można polecać w ciemno. Pacjent.

Bardzo dobry specjalista,takich więcej.Można polecać w ciemno.
Pacjent.

Lekarz z powołaniem. Mimo, że czasem zwróci ostro uwagę pacjentowi, to robi to dla jego dobra. Poza tym - miły, sympatyczny, punktualny. Bardzo dobry specjalista.Zawsze polecam.

Brak mi słów podziwu. Naprawdę konkretna i krótka rozmowa, badanie i konkretne wnioski i zalecenia. Bez zbędnej straty czasu. Wiem co mam dalej robić, miałem wytłumaczone przyczyny moich dolegliwości oraz ustalony sposób leczenia. Najważniejsze wykazać zaufanie do swojego lekarza i stosować się do zaleceń. Szczególnie, gorąco polecam.

Fachowiec w swojej dziedzinie. Profesjonalnie podchodzi do pacjęta. Bardzo opisowo przedstawia historię choroby. Zdecydowanie polecam.

Naprawdę niespotykanie dobry lekarz. Polecam Wszystkim, rzadko kiedy czułam się tak swobodnie w czasie porady lekarskiej, poza tym nareszcie uzyskałam pomioc w moich licznych dolegliwościach i nie zniechęciłam lekarza do siebie co mi się wcześniej zdarzało. Bardzo cierpliwy, świetny fachowiec, bada i leczy kompleksowo, nie naraża pacjenta na zbędne badania i nieskończone konsultacje.