Kościerzyna

Jestem od niedawna pacjentem Pana doktora, muszę przyznać, że to lekarz z powołania co można zauważyć już po pierwszej wizycie. Profesjonalne podejście do chorego, empatia, zdecydowanie, trafna diagnoza. Szczerze polecam Wojciech Dobrzelecki
Opinia dodana przez: Wojciech Dobrzelecki

lekarz Mariana Karwan

ul. Lubomira Szopińskiego 1a/5
83-400 Kościerzyna

Nie polecam. Nie spotkałam się jeszcze z takim brakiem empatii i sarkastycznością u lekarza. Podczas wizyty Pani Dr bagatelizowała wiele rzeczy o których mówiłam, nie dopytywała o szczegóły choroby, była bardzo nieprzyjemna i dało się odczuć że pacjent nie jest na 1szym miejscu. Dodam tylko że wizyta trwała może 5 minut. Problem z którym przyszłam w żaden sposób nie został rozwiązany gdyż teraz muszę szukać rozwiązania dalej. Na pewno drugi …
Opinia dodana przez: Była pacjentka

lekarz Marek Kuczmarski

83-400 Kościerzyna

Zupełnie przypadkiem trafiłam w jego ręce, bo w Kartuzach była prawie dezynfekcja SORu. Faktycznie na 90% jestem pewna , że to był on. Przekonały mnie te opisy bolesnych badań. To jest prawda. Na wstępie miał burzące, bo nie miałam wydruku KTG. A ja bardzo nie lubię być na dole i odpowiedź sama mi wyleciała więc się uspokoił. Zatrzymał mnie na wywołanie przed tym KTG. To była bardzo dobra decyzja. Byłam …

lekarz Dobrosława Drabik-Fornal

Chirurg ogólny, Urolog

ul. Józefa Chełmońskiego 32
83-400 Kościerzyna

Mało delikatna w trakcie badania.badała mi obolałe jądra jak by kamienie miała w ręku A nie cholernie bolące jądra.

lekarz Kazimierz Olszewski

Wybickiego 16
83-400 Kościerzyna

Profesjonalny doktor, dobre podejście, mily sympatyczny i fajnie wszystko wytłumaczył. Polecam każdemu
Opinia dodana przez: Krystian

lekarz Agnieszka Jackiewicz

83-400 Kościerzyna

Moja wizyta u Pani Doktor niestety nie spełniła moich oczekiwań pod kątem profesjonalizmu i rzetelności. Podczas konsultacji otrzymałem informację, że powiększona kaletka bez wysieku nie zwiększa ryzyka kontuzji, co według mojej wiedzy jest nieprawdą. Ponadto, Pani Doktor wyraziła się bardzo krytycznie o sportach siłowych i medycynie sportowej, używając sformułowań, które moim zdaniem były nieprofesjonalne i mogą wprowadzać w błąd. Wypowiedzi takie jak "tutaj nie jest medycyna sportowa, gdzie karmią pacjentów …
Opinia dodana przez: Tomasz Rogala

lekarz Małgorzata Kalamon

Lekarz rodzinny, Pediatra

Skłodowskiej 7
83-400 Kościerzyna

Chciałabym serdecznie podziękować Pani Doktor za niezwykle dokładne i wnikliwe przeprowadzenie badania gardła i nosa. Otrzymałam wiele szczegółowych zaleceń, które pomogły mi lepiej zrozumieć mój stan zdrowia. Pani Doktor wykazała się ogromną empatią i zaangażowaniem — szczerze mówiąc, nie spodziewałam się aż tak dużego zainteresowania moimi dolegliwościam.Jej profesjonalne, a zarazem ludzkie podejście zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Dziękuję za troskę i wsparcie. -
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Jarosław Litwin

83-400 Kościerzyna

Wysoka kultura osobista, podczas zabiegu opis każdego kroku, miły sposób bycia. Zabieg wykonany profesjonalnie, wrócę bez lęku, jeśli będzie taka potrzeba. Polecam wizyty u Pana Doktora.

lekarz Michał Kolczyk

ul. Świerkowa 21
83-400 Kościerzyna

Uprzejmy, konkretny, dokładnie wytłumaczył co z czym , do czego i po co jeśli chodzi o przyczynę, leczenie itd. gorąco polecam
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Romuald Kirstein

Ginekolog położnik, Seksuolog

Majkowskiego 2
83-400 Kościerzyna

Swietny lekarz. 7 lat temu chodzilam do niego panstwowo cala pierwsza ciaze. Byl lekarzem z polecenia poniewaz pani doktor, do ktorej najpierw mnie skierowano byla totalnie niekompetentna. Ciaze prowadzil wzorowo. Bylam bardzo zadowolona. W drugiej ciazy dojezdzam do dr Kirsteina prawie 70km w jedna strone na prywatne wizyty i rowniez jestem niesamowicie zadowolona. Poczatki mojej 2 ciazy byly dosc trudne a zaczelam chodzic do przychodni w mojej miejscowosci i lekarz …
Opinia dodana przez: Joasia

lekarz Joanna Tokarczyk

Internista, Pulmonolog

Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Salus"
Klasztorna 7A
83-400 Kościerzyna

Polecam. Spokojna i uprzejma osoba, wywołuje pacjentów , podając godzinę rejestracji. Dba o higienę, zakłada jednorazową ochronę na poduszkę w czasie USG , a nie zawsze się z tym spotykam, szczególnie na badaniu NFZ.

lekarz Sławomir Mucha

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Salus"
Klasztorna 7A
83-400 Kościerzyna

Pan doktor leczy mnie na niedoczynność tarczycy od 2 lat . Wyprowadził mnie z bardzo złych wyników tarczycy oraz prolaktyny wysokiej. Teraz śmiało mogę starać się o rodzinę gdy mam takie wyniki . Serdecznie polecam lekarza bo w przeciwieństwie do poprzedniego który nic nie robił w tej kwestii oprócz wypisywania recept to na prawdę moge powiedzieć że jest to dobry lekarz .

lekarz Piotr Chwiałkowski

Lekarz medycyny ratunkowej

83-400 Kościerzyna

Proszę nie czytać negatywnych opinii. Dobry lekarz. Szybko zdiagnozował chorobę, której inni "bardzo mili" przez rok nie wykryli. Nie jest super słodki i miły.... ale lekarz nie musi. Ważne, że jest kompetentny, szczery i prostolinijny. Szybko się zajął widząc, że sprawa jest pilna i poważna. Inna pani laryngolog miesiąc wcześniej " stwierdziła, że nic nie dolega"
Opinia dodana przez: MAGDALENA

lekarz Ryszarda Kasprowicz

Dermatolog, Wenerolog

Kartuska 16a lok. 1
Kościerzyna

Podejście do pacjenta przedmiotowe. Nie spojrzał nawet na uraz, nie zbadał. Wizyta niepotrzebna. Taką wizyta to lepiej wcale

lekarz Jan Weber

Kardiolog

Kościerzyna

Tragedia. Traktuje pacjenta jak wroga. Strasznie nadęty. Polecam pracę w domu starości. Trochę szacunku do ludzi, zdecydowanie odradzam. Najgorszy lekarz na sor jakiego widziałem.

lekarz Łukasz Kummer

ul. Alojzego Piechowskiego 38/110
83-400 Kościerzyna

Podejście pana doktora do pacjenta nie budzi zaufania. Od psychiatry oczekuję profesjonalizmu, postawienia diagnozy, a nie tylko wypisania recepty. Sposób bycia nie do zaakceptowania podśmiechujki, żarciki, pacjent czuje się lekceważony, nie traktowany na poważnie. Zero diagnozy, tylko recepta.
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Tomasz Banaszak

ul. Dworcowa 25B
83-400 Kościerzyna

Lekarz w bardzo arogancki i poniżający sposób traktuje pacjentów. Wyszłam z gabinetu zapłakana. Nie polecam.

lekarz Lucyna Piankowska-Darecka

ulica Chojnicka 11
83-400 Kościerzyna

Dla mnie słaba - nie analizuje nawet obrazów MRI, RTG i USG, przepisuje tylko opisy! Uważam to za wielce nieprofesjonalne u neurologa zwłaszcza. Sprawia wrażenie samej dla siebie. Nigdy już do niej nie pójdę, szkoda czasu.
Opinia dodana przez: stefan

lekarz Irmina Kropidłowska

ul. Józefa Ignacego Kraszewskiego 3
83-400 Kościerzyna

Moja wizyta w Poradni Okulistycznej była jednym z najbardziej przykrych i upokarzających doświadczeń w moim życiu w kontakcie z ochroną zdrowia. Chcę podkreślić, że była to praktycznie moja pierwsza wizyta u lekarza okulisty od kilkudziesięciu lat. Wcześniej korzystałam wyłącznie z badań u optyka, których kompetencje zostały w trakcie wizyty otwarcie wyśmiane, jakby było to coś niepoważnego i niewartego uwagi. Odebrałam to jako skrajnie nieprofesjonalne i nie na miejscu. Samo badanie …

lek. dent. Irena Kolińska

Ortodonta, Stomatolog dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia"
Skłodowskiej-Curie 7
83-400 Kościerzyna

Ta Pani powinna iść dawno na emeryturę, nie ma pojęcia o swojej pracy. Chodziłam tam 5 lat. Przez ten czas Pani "ortodontka" nie zdążyłam ani wyprostować zębów ani wady zgryzu. Przez ostatni rok "leczenia" nie zmienioniła żadnego z łuków, ani nie dokleiła 2 zamków, które odpadły. Wizyta wyglądała tak ze Pani tylko zajrzała na zęby i skasowała pieniądze. Na pytania czy zmieni w końcu łuk, albo czy zrobi cokolwiek odpowiadała …
Opinia dodana przez: Sandra