lekarz Tomasz Ignaczewski

Anestezjolog

Toruńska 145
62-600 Koło

Lekarz, który skutecznie łączy medycynę klasyczną z homeopatią. To moim zdaniem rozszerza możliwości terapeutyczne ludziom przekonanym, co do takich metod :) U mnie ból głowy praktycznie zanikł po kilku wizytach, więc wszystko ok i polecam.
Opinia dodana przez: Aleks

dr n. med. Andrzej Pogorzelski

Laryngolog

Centrum Medyczne "MEDICOR"
Stanisława Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalizm, życzliwość i indywidualne podejście do pacjenta. To lekarz z powołania, który z wielką uwagą i empatią słucha swoich pacjentów, dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia i odpowiada na wszystkie pytania. Wizyta odbyła się w miłej i spokojnej atmosferze, co pozwoliło mi poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Z całego serca polecam tego specjalistę każdemu, kto szuka rzetelnej i troskliwej opieki medycznej. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Maryna

lekarz Piotr Chwaliszewski

Krakowska 23
33-100 Tarnów

Profesjonalista w każdym calu.Przesympatyczny doktor.Polecam w 100%!!! Marek Iwaniec

Jacek Zboch

Ortodonta, Stomatolog

adres nieaktualny
Kościuszki 26a lok. 3
59-300 Lubin

doktor Zboch bardzo profesionalnie podszedł do leczenia jasno wytłumaczył mi co możemy osiagnać a czego nie się nie uda (bez zabiegu operacyjnego).jestem już ponad 1,5 roku po leczeniu.w moim odczuciu efekt doskonały jestem pod stałą kontrolą doktora mimo że mieszkam już od 16 m-cy w Niemczech.bardzo szanuje i polecam doktora .jest konkretny rzeczowy jednym słowem profesionalista

lekarz Renata Laskowska

Neonatolog, Pediatra

im. A . FALKIEWICZA
pl. Grunwaldzki 6a/16

Świetny kontakt z dziećmi. Bardzo kompetentna, wszystko wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Każdego pacjenta traktuje wyjątkowo. Polecam z całego serca :)

Grzegorz Irzeński

ulica Wielicka 75/70a

Chcę z całego serca polecić usługi Pana Dr. Grzegorza Irzeńskiego. Pacjentem Pana doktora jestem już od bardzo wielu lat. W tym miejscu bardzo dziękuję za szereg profesjonalnych zabiegów dentystycznych i kompleksową opiekę stomatologiczną. Wszystkie zabiegi były precyzyjnie i bezboleśnie wykonane. Ostatnio odwiedziłem doktora aby wykonać ekstrakcję dolnej ”6”. To, co zrobił doktor , to REWELACJA !!! Zostałem zupełnie zaskoczony sprawnością i szybkością przeprowadzonego zabiegu. Wszystko to dzięki doświadczeniu doktora oraz …
Opinia dodana przez: Krzysztof
Nareszcie trafiłam do lekarza, który zaproponował mi dobre rozwiązanie aby moje zęby mogły dobrze rozdrabniać pokarmy. Kompleksowo wyleczono mi zęby i uzupełniono braki. Mogę też swobodnie rozmawiać nie zasłaniając ust. Zmęczyło mnie tylko oczekiwanie na efekt końcowy-8 miesięcy. Ale rezultat wynagrodził wszystko. Polecam
Opinia dodana przez: Mira

lekarz Katarzyna Łojewska

Kardiolog

WIELOSPECJALISTYCZNY SZPITALW W NOWEJ SOLI
NOWA SÓL
Nowa Sól

Niesamowity lekarz i najlepszy w swojej dziedzinie. Profesjonalistka z pasją, zaangażowaniem i empatią. Pani Doktor ze względu na mój stan zdrowia niezwykle szybko zdiagnozowała moje serce i zakwalifikowała do ablacji. Od dwóch lat, po wędrówkach od kardiologa do kardiologa otrzymałam profesjonalną pomoc. Jestem niezwykle wdzięczna pani Doktor.
Opinia dodana przez: Zofia Zakrocka
Lekarka z powołania, kompetentna, z ogromną wiedzą. Bardzo empatyczna. Pacjentka czuje się od razu zaopiekowana. Cudowna kobieta i cudowny człowiek.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Mateusz Sumara

Neurochirurg

Szpital Powiatowy im. Edmunda Biernackiego
39-300 Mielec

Doktor Mateusz Sumara jest bardzo dobrym specjalistą w dziedzinie neurochirurgii. Pomyślnie przeprowadził operację przepukliny kręgosłupa za co bardzo dziękuję. W klarowny sposób wyjaśnił mi jak po operacji mam wrócić do pełnej sprawności. Polecam wszystkim Pana Doktora, człowieka z wielkim poczuciem humoru. DZIĘKUJĘ BARDZO Mirosław G.
Opinia dodana przez: Mirosław z Tarnowa
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Dermatolog
                                       dr n. med. Joanna Sułowicz

dr n. med. Joanna Sułowicz

Dermatolog, Wenerolog

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Świetny fachowiec. Trafiłam na Panią doktor w SCM estetic. Moja skóra zdecydowanie nie lubi słońca. Pomimo tego, że zawsze stosowałam kremy z filtrem i badałam hormony, to z roku na rok mój problem pogłębiał się. Przebarwienia były okropne Malowałam się nawet na wycieczkę w góry, bo to po prostu brzydko wyglądało. Pani doktor zastosowała u mnie odpowiednie leczenie i proszę, jest już dużo lepiej. Myślę, że jeszcze jedno powtórzenie i …
Opinia dodana przez: Kasia

dr hab. n. med. Rafał Dziadziuszko

Onkolog, Radioterapeuta

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne
Dębinki 7

Wspaniały człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu. Nigdy nie byłam tak dobrze potraktowana i wysłuchana przez żadnego lekarza a tym bardziej że to była wizyta na NFZ. Otrzymałam skierowania na bardzo drogie badania żeby wykluczyć przeżuty. Dał nam nadzieje której wcześniej nie otrzymałam. Nie wiem jak będzie z moją mamą ale to wspaniały lekarz. Cieszę się że pojechałam do niego na wizytę z Warszawy. Nie przekreślił mojej mamy. Dziękuję Panie Doktorze …
Opinia dodana przez: Izabella

lekarz Jakub Florek

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Dr Jakub jest cudownym lekarzem a przede wszystkim człowiekiem. Powtarzam moją opinię sprzed 1,5 roku. Z przeprowadzonej operacji prawego kciuka jestem tak bardzo zadowolona, że w ubiegłym roku zdecydowałam się na zoperowanie również lewego kciuka (taka była konieczność). Od drugiej operacji minęło 9 miesięcy. Obydwie dłonie mam w pełni sprawne i bez bólu. Przyjeżdżam do Dr z Bytomia. Daleko, ale warto. Gorąco polecam i Pana Doktora i szpital w Brzesku. …
Opinia dodana przez: Teresa

dr n. med. Barbara Krupa-Szafran

Długa 37
83-400 Kościerzyna

Wiele dobrego słyszałam o Pani dr Barbarze Szafran więc postarałam się aby właśnie Ona zoperowała mi zaćmę w Centrum Medycznym KARDIOTEL w Sopocie. Zarówno cała obsługa placówki medycznej KARDIOTEL, jak i Pani dr spisała się na 6. Bardzo profesjonalna obsługa i pełna empatii kochana dr. Polecam każdemu, kto nie wie, gdzie usunąć zaćmę.
Opinia dodana przez: Albina

lekarz Grażyna Małek

Droga do Olczy 8b
34-500 Zakopane

Witam , W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność z Panią Doktor Grażyna Małecka w Zakopanem - wizyta prywatnie ok 20:00 . Zgodnie z wcześniejsza deklaracja przyjęła Nas z uśmiechem i życzliwością. Doktor b. rzetelna i cierpliwa dla Malucha . Maly pacjent został bardzo skrupaulatnie przebadany , wraz z mierzeniem temperatury . Czas trwania wizyty ok 40 min . Lekarz jak widać idzie na jakość a nie na ilość . Zdecydowanie Polecam …
Opinia dodana przez: Jerzy

dr n. med. Jarosław Sakowski

Neurochirurg

Lecznictwo Szpitalne 4WSKzP
ulica Weigla 5

Byłam operowana przez Pana doktora10 grudnia 2024r. Pierwszy kontakt z doktorem Sakowskim miałam dopiero po operacji (pierwotnie moim operatorem miał być inny lekarz). Zabieg udany. Od razu po operacji ustąpił trudny do zniesienia ból nogi i niedowład zgięciowy stopy. Jestem niezmiernie wdzięczna. Pan doktor jest wspaniałym fachowcem i przemiłym empatycznym człowiekiem. Polecam z całego serca.

dr n. med. Marek Załucki

Prywatny Gabinet Chirurgiczny
87-100 Toruń

lekarz bardzo mily, po zamienieniu kilka zdan juz wzbudzil moje zaufanie u pacjenta. do takiego lekarza z checia bym chodzila z kazda dolegliwoscia :-) naprawde kazdemu polecam i bede polecac Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Elźbieta

dr n. med. Aneta Zalewska

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Wasilków

Pani Doktor zapamięta pewnie na długo ekstrakcję mojej 8. Miała bardzo trudne zadanie do wykonania. Ale jestem bardzo wdzięczna za szybką pomoc, profesjonalizm i miłą atmosferę. Trochę minie zanim dojdę do siebie, ale wiem,że byłam w dobrych rękach :) Pani Doktor DZIĘKUJĘ ❤️

Maciej Arendarczyk

Samodzielny Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowtnej "STOMAX" S.C.
ulica Bankowa 16C
72-010 Police

Pacjentką P. doktora Arendarczyka jestem od wielu lat. Zęby były leczone na NFZ, a koronki i protezę częściową prywatnie, bo tego niestety fundusz nie refunduje. Koronki kolorystycznie dobrane do sąsiednich zębów, a częściowa proteza idealnie dopasowana - nie uciska i nie obciera. Pan doktor jest bardzo delikatny i uprzejmy.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Magdalena Bolanowska-Śliwka

Prywatny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
57-300 Kłodzko

Z wielkim wyczuciem pani doktor podeszła do badania mojej nastoletniej, niepełnosprawnej intelektualnie córki. Dała jej czas na wyciszenie się, była delikatna w trakcie badania. Potem poświęciła mi czas na rozmowę dotycząca zdrowia dziewczynki. Dziękuję 😊
Opinia dodana przez: Iwona