Onkolog onkolog onkolog

Grażyna Kulińska

Szpital Onkologiczny
Bydgoszcz

Jak już ktoś wcześniej napisał - my z córką byłyśmy również u Pani dr „z ulicy” a nie z polecenia i uważam - Właściwa osoba na właściwym miejscu! Życzyłabym sobie i innym pacjentom takiego podejścia i zachowania jakie pokazała Pani doktor. Czasami wystarczy miłe słowo w trakcie trudnej rozmowy lub „przytulenie” Tak mało a tak WIELE. Cieszę się, ze w tych „dziwnych” czasach można jeszcze trafić na CZŁOWIEKA❤️
Dr poniża pacjentów, szydzi, pozwala sobie na okropne komentarze. Nie zlecił na poprzedniej wizycie wszystkich badań, które mu buły potrzebne. Nie polecam.

lekarz Cezary Skrzypczyński

Reymonta 8
Opole

Żałuję, że nie przeczytałam opinii tutaj, zanim zmarnowałam czas na próbę odbycia wizyty u doktora Skrzypczyńskiego. Doktor przyjmuje regularnie w jednej z tarnogórskich przychodni i każe sobie płacić 200 złotych za wizytę bezpośrednio w gabinecie. Po wejściu do gabinetu zauważyłam, że na kozetce nie było rozłożonego papieru, a lekarz poprosił, żeby się rozebrać i położyć. Zapytałam, czy nie ma papieru, na co lekarz odpowiedział: „co, nie dbamy o pacjentów?”. Nie …
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Jan Wroński

ks. Staszica 16
Krosno

Godny zaufania lekarz jestem mu wdzięczna za przeprowadzoną operację i dobrze dobrane leki dzięki czemu czuję się dobrze. Z całego serca polecam doktora Wrońskiego.

lekarz Hanna Symonowicz

wojewodzki
Koszalin

Pani Doktor z pełnym zaangażowaniem podchodzi do współpracy z pacjentem. Przede wszystkim konstruktywnie, z pełną wiedzą analizuje problem, zleca niezbędne badania. Sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany. Rozmawia z pacjentem w sposób uprzejmy, przyjazny i otwarty. Zawsze rzeczowo pomoże, wytłumaczy i odpowie na pytania. Personel współpracujący traktuje pacjentów w sposób bardzo pomocny i empatyczny.

lekarz Hanna Wolska-Sidorowicz

Przychodnia Lekarska "MEDICUS"
Garncarska 11
64-500 Szamotuły

Trafiłam do Pani doktor z podejrzeniem guza piersi, Pani doktor rozmawiała przez telefon w prywatnej sprawie nie zwróciła nawet uwagi na to że jestem w gabinecie. Po minucie rozmowy powiedziała że muszę zrobić sobie mammografie(4 tyg czekania) a ona mi teraz nic nie powie. Bardzo nie miłe i oschłe podejście do pacjenta. Wizyta trwała max 5 min. dawno nie byłam u tak nie miłego lekarza.

lekarz Jacek Mendocha

GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej
Konrada Wallenroda 2F
20-607 Lublin

Lekarz bardzo profesjonalnie i sprawnie wykonał zabiegi usunięcia guzków piersi. Może trochę zbyt mało czasu poświęca na kontakt z pacjentem ale jest uprzejmy i kompetentny.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Daria Świniuch

Onkolog

Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
63-100 Śrem

Brak empatii u tej Pani ... bardzo dumna, zimna. Może dobry lekarz ale za grosz nie ma podejścia do pacjenta. :(

dr n. med. Piotr Cisowski

ul. Królewiecka 1A
87-800 Włocławek

24 stycznia 2023 w CO w Bydgoszczy Pan Doktor Cisowski usuwał mi zmienione onkologicznie znamiona skórne. Podczas trwania zabiegu Pan Doktor chętnie odpowiadał na zadawane przeze mnie pytania związane z przeprowadzanym zabiegiem, czym dawał wyraz swojej empatii, fachowości i doświadczenia zawodowego. Nie stronił również od spraw pozamedycznych. Byłem i jestem pod wrażeniem (!), o czym nie omieszkałem poinformować Pana Doktora przy opuszczeniu gabinetu. Reasumując, zabieg przeprowadzony fachowo w miłej atmosferze. …
Opinia dodana przez: Jerzy K.

lekarz Grzegorz Miller

szpital im. st. Leszczyńskiego

Wydaje mi się że ci krytycy doktora Nie mają racji. Ja od kilku lat z nowotworami mam kontakt i jestem zadowolony. A czas wizyty wszedzie jest taki sam. Lekarzom trzeba zadawać pytania jeśli chcesz szczegółów i tak jest wszędzie w przychodniach w całej Polsce bo tylu jest pacjentów.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Andrzej Gaborski

Onkolog, RTG

Saperów 38

dobra mordzia dzięki Andrzejku za pake klonów tak jak zalecałeś 2 tabletki 2 mg i pół litra wudki i ten sposób leczenia faktycznie mi pomaga dziekuje

dr hab. n. med. Jacek Jassem

Wojewódzkie Centrum Onkologii, Poradnia Onkologiczna
al. Zwycięstwa 31-32

Profesor-tylko tytuł. Zero empatii, zaangażowania, za grosz zrozumienia. Wizyta prywatna-koszt 300 zł, czas w gabinecie ok 10 minut. Nie polecam. Zawiodłam się i rozczarowałam. Ale, jak to mówią karma wraca, a ludzie nie są niezastąpieni. Trzeba mieć powołanie w każdej dziedzinie. Tutaj tego nie ma. Wzbogacanie się na czyjejś chorobie. Strasznie smutne, ale prawdziwe. Odradzam.
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Joanna Pikiel

Wojewódzkie Centrum Onkologii

Nie polecam. Na wizycie (dodatkowej prywatnej w gabinecie w Sea Tower) w czerwcu 2022, kiedy Tata (lat 85) chciał wyjaśnić jakie leczenie go czeka przy wznowie czerniaka w postaci guza pod pachą, pani doktor (celowy zapis z małej litery) zapewniała, że jeśli cokolwiek pójdzie nie tak podczas leczenia (immunoterapia, która została w trakcie zamieniona na chemioterapię - oddział onkologii dziennej w Gdyni) będą w stanie cofnąć skutki chemii podając sterydy...no …

lekarz Marcin Piątkowski

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Dziękuję Doktorowi,że mimo trudnej pracy i zabiegania, potrafi zatrzymać się słownie przy pacjencie (mojej 78 letniej mamie), by dodać otuchy, tym samym wzbudzić nadzieję i chęć walki z chorobą. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Marzanna K.

lekarz Anna Krause

Cegielniana 6/10
85-085 Bydgoszcz

Pelny profesjonalizm, zawsze odpowiada z cierpliwością na wszystkie wątpliwości pacjena. Szczegółowo omawia wyniki i informuje o sposobie dalszego leczenia. Bardzo mila i sympatyczna osoba.
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Krystyna Ostrowska-Cichocka

ulica Niedźwiedzia 69/110
15-531 Białystok

W dniu dzisiejszym byłam na wizycie u Pani Doktor. Była sympatyczna , dokładna i skrupulatna. Wysłuchała mnie , poleciła dalszą drogę dbania o swoje zdrowie. Polecam i pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Andrzej Organ

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Wspaniały i godny polecenia lekarz.Budzi zaufanie,poświęcą dużo czasu każdemu pacjentowi tłumacząc leczenie operacyjne i dalsze leczenie.Bardzo uprzejmy i super fachowiec.Dziękuję!
Opinia dodana przez: Stanisław Kałafut

lekarz Anna Fleming

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Spokój,profesjonalizm,całościowe podejście,rzetelna informacja odnośnie raka i możliwości leczenia, pokazanie różnych rozwiązań odnośnie do konkretnego pacjenta. Pani doktor bardzo Pani dziękujemy ja i mąż.
Opinia dodana przez: Mirosława
Zastanówcie się co piszecie moja mamusia to najlepsza lekarka w dziedzinie onkologi na całym świecie
Ta osoba to jakaś pomyłka nie lekarz umawia wszystkich pacjentów z problemami onkologiczny czasami w stanie ciężki na 8 rano i każe czekać kolejce do 15 bo system albo jakieś inne wymówki. Moja mama jest po raz drugi u tej osoby i drugi raz taki sam schemat działania 😡 Moja rada idziesz na wizytę do wyznaczoną do szpitala weź prowiant .
Opinia dodana przez: Michal