neurolog neurolog

lekarz Barbara Rutka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ultra-med-strefa" Sp. z o.o.
ulica Fabryczna 2
43-100 Tychy

Witam. Pani doktor ma sporo ocen negatywnych. Trafiłam tu z polecenia i chciałam się przekonać czy to prawda. Ja dzisiaj byłam na wizycie po raz pierwszy. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Po pierwsze pani doktor czyta po nazwisku w kolejności zgodnie z umówioną godziną. Po drugie fachowy wywiad, cierpliwość w wytłumaczeniu kwestii leczenia i leków. A po trzecie naprawdę bardzo miła rozmowa. Nie ma problemu z wypisaniem skierowań na badania czy …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Hanna Jedwabna-Witczak

ks. Wawrzyniaka 38 lok. 31
63-600 Kępno

Pani doktor bardzo konkretna, już na pierwszej wizycie wszystko jasno wytłumaczyła i wprowadziła leczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Stanisław Rusek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Małopolskie Centrum Diagnostyczne "Medical" Sp. z o.o.
Piękna 4
32-005 Niepołomice

Opinia z dnia 19/05/2025 została wystawiona omyłkowo. Proszę o usunięcie wypowiedzi. Przepraszam za zaistniałą sytuację.

lekarz Hanna Szmaglińska

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Pani Doktor jest miła, dokładna, fachowiec w temacie neurologi, i bardzo dokładnie wysłucha pacjęta, co bardzo żadko zdaża się u większości lekarzy. Także bardzo polecam Doktor Hannę Szmaglińską z Piły z PULS.
Opinia dodana przez: Leszek Ulanowski
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Neurolog dziecięcy
                                       prof. Janusz Wendorff

prof. Janusz Wendorff

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Gabinet lekarski Janusz Wendorff
Uniwersytecka 8/10 m. 28

Dziękuję za wizytę, dobrze ze Pan profesor ma niezmiernie olbrzymią cierpliwość i bardzo dobre podejście do młodego pacjenta jak i rodzica. Spokojnie można zadać pytanie jeśli czegoś się nie rozumie, aczkolwiek Pan Wendorf stara się mówić konkretnie i zrozumiale za co wielce mu również dziękuję. Potrafi uspokoić

lekarz Jacek Juryńczyk

Neurolog dziecięcy, Neurolog

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

W dzieciństwie leczył u mnie epilepsję o podłożu idiopatycznym nieznanego pochodzenia, która udało się wyleczyć po 9 latach. Dodam, że po pierwszych zleconych badaniach trafnie postawił diagnozę i ustawił mi leczenie. Dodatkowo później byłam na rozszerzonych badaniach w Łodzi w szpitalu w Matce Polce. Tam przez tydzień wykonywanych badań lekarze postawili ta sama diagnozę i ustawili to samo leczenie, które wdrożył u mnie dr Jacek Juryńczyk. Poza tym, że wizyty …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Janina Zdrzałek

ulica Górka 44
43-196 Mikołów

Nie mogę zgodzić się z powyższą opinają. Jestem po kolejnej wizycie u Pani Doktor i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Pełne zaangażowanie ze strony Pani Doktor, spokojna rzeczowa rozmowa, badanie, po raz kolejny zlecona szczegółowa diagnostyka w poszukiwaniu przyczyn dolegliwość. Pani Doktor poświeciła mi tyle czasu ile było trzeba, wysłuchała, wszystko tłumaczy. Po za wsparciem medycznym, daje również wsparcie psychiczne, bo jest przemiłą osobą.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Jolanta Malinowska

Gabinet logopedyczny - umowa z NFZ
ul. Trzech Kotwic 11b, Ipiętro
49-300 Brzeg

Z całego serca odradzam leczenie u tej Pani a szczególnie WIZYTY PRYWATNE. Zgłosiłem się z silnym bólem pleców na wizyte prywatną. Doktor zbadała mnie rękami, wystawiła swoją diagnoze i przepisała mi bardzo mocne zastrzyki oraz mase tabletek oraz powiedziała abym zgłosił się po zakończeniu zastrzyków. Te leki bardzo dziwnie na mnie wpływały, ból nasilił sie oraz zaczął występować również w innych obszarach pleców. Poszedłem do Pani doktor aby zapytać co …
Opinia dodana przez: Adam

Wacław Kapko

Neurolog, Rehabilitant

RADAN - MED
ul. BASZTOWA 3 GLIWCE
44-100 Gliwice

Zaskakujące są dla mnie negatywne opinie nt. dra Kapki. Pewnie pisane przez pacjentów typu "oj boli" oczekujących od lekarza wysłuchiwania ich narzekań. Jak chodzicie do lekarzy z pierdołami, marudami, to się nie dziwcie, że nie chce Was słuchać. Lekarz też człowiek. Ma prawo być zmęczony. Jestem pacjentką dra Kapki od wielu lat i ZAWSZE jestem traktowana przez niego z szacunkiem. ZAWSZE z uwagą mnie wysłucha i ZAWSZE jest zainteresowany moją …

dr n. med. Ryszard Zimnoch

Wojewódzki Szpital Zespolony
Białystok

Świetny lekarz, który naprawdę potrafi wysłuchać pacjenta i chce pomóc. Wcześniej byłem u kilku neurologów i każdy z nich chciał jak najszybciej mnie „odprawić”. Doktor Zimnoch natomiast naprawdę chce pomóc — tak to odbieram.
Opinia dodana przez: Alex

lekarz Iwona Witkowska-Gęsicka

Neurolog dziecięcy

Centrum Homeopatii
Szczytna 1
87-100 Toruń

W żadnym wypdku nie polecę! Tak jak u poprzedników w ogóle nie zbadała problemu, z którym przyszliśmy, tylko pretensje, że dziecko samo się nie rozebrało (chociaż w domu dziecko robi to bez problemu-ale pytanie na ten temat w ogóle nie padło). Nieuprzejme i obraźliwe stwierdzenia w obecności dziecka, które nie jest manekinem i narawdę dużo rozumie (po wzycie uslyszałam : "Ta pani sprawiła m przykrość. czemu?"). Mnóstwo diagnoz W OGÓLE …

dr n. med. Piotr Warakomski

Śląski Ośrodek Psychoterapii i Pedagogiki Gestalt
ul. Stolarzowicka 38
41-923 Bytom

Polecam z całego serca. Lekarz z powołania, kompetentny, dociekliwy, serdeczny. Nie odsyła z kwitkiem tylko szuka przyczyny problemu. Pierwszy neurolog, który chciał zdiagnozować chorobę A nie odesłać z kwitkiem.
Opinia dodana przez: Martyna

dr n. med. Maciej Jackowski

Kosmiczna 4 lok. 12
42-200 Częstochowa

Wspaniały lekarz. Potrafi trafnie postawić diagnozę. Cierpliwy,wysłucha pacjęta.Kiedy trzeba skieruje na dodatkowe badania a przy tym wszystkim dobry człowiek.
Opinia dodana przez: Jowita

lekarz Anna Dzedzyk

Odrodzenia 6
41-200 Sosnowiec

Byłem dzisiaj i pełna profeska, właściwe podejście do pacjenta, zaineteresowanie, spokojne wysłuchanie z uwagą. Pani Doktor jest godna polecenia.
Opinia dodana przez: Grzegorz
Godny polecenia i bardzo dobry lekarz przez wielkie L . Niesamowita charyzma, wiedza i skromność, a przy tym podejście do pacjenta. Dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości dotyczące leczenia. Z całego serca dziękuję za uratowanie życia Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Mirosława
Pani doktor bardzo kompetentna, pełna empatii dla pacjenta. Z cierpliwością wysłuchała historii problemów, postawiła właściwą diagnozę i leki. W końcu po tylu latach tułania od specjalisty do specjalisty moje problemy bólowe ustąpiły
Opinia dodana przez: Sandra

dr Barbara Kuczek-Cybulska

Neurolog dziecięcy

66-400 Gorzów Wielkopolski

Odradzam styczność z doktor. Osoba mi bliska kilka razy została przewieziona do szpitala karetką po utracie przytomności. Diagnoza doktor: STRES. Wszystko tłumaczy stresem. Ma czelność jeszcze krzyczeć na matkę pacjenta, ironizować. Zachowanie karygodne.
Wspaniała lekarka, wysokiej klasy w swojej dziedzinie e, bardzo serdeczna, sympatyczna. Byłem pacjentem i jestem bardzo zadowolony z leczenia i kontaktu.
Opinia dodana przez: ml

lekarz Ryszard Skrzyński

Asnyka 4 lok. 43
43-300 Bielsko-Biała

Nie polecam. Łeczył mnie na depresję. Okazało się że to sm. Nie polecam nikomu takiego lekarza. Na szczęście trafiłam do kompetentnego specjalisty
Opinia dodana przez: Pacjentks

lekarz Justyna Reniszak-Łata

Wincentego Pola 10/128
41-219 Sosnowiec

Bardzo polecam Panią doktor, miła, kompetentna, dokładnie zapoznaje się z dostarczonymi wynikami, przegląda płytki z badań, a następnie przeprowadza pełne badanie neurologiczne u siebie w gabinecie. Dodatkowo dostałem skierowanie na tomograf w celu dalszej diagnostyki. Bardzo polecam, wrócę w przyszłości.