Ginekolog ginekolog ginekolog

lekarz Anna Celińska

Racławicka 132 B

Od lat jestem pacjentką Pani Doktor. Jest lekarką bardzo konkretną, rzeczową, niezwykle delikatną. W sposób profesjonalny, a jednocześnie bardzo przystępny, w rzeczowej rozmowie Pani Doktor, potrafi wyjaśnić wszystkie moje wątpliwości. Bardzo troskliwie i cierpliwie Pani Doktor zarówno leczy już powstałe problemy, jak i bardzo trafnie zaleca wszelką profilaktykę.
Opinia dodana przez: Anna Szyc

lekarz Ewa Frymus

Sieradz

U Pani Doktor Frymus byłam już kilka razy, na NFZ, w Eskulapie. Polecam. Bada dokładnie poświęcając na to odpowiednio dużo czasu. Skierowania daje bez problemu. Wszystko wytłumaczy.

lekarz Maciej Lada

ul. Księżycowa 18
87-600 Lipno

Polecam naprawdę z całego serca miły spokojny co najważniejsze delikatny wszystko wytłumaczy a nawet narysuje i powie co i jak lekarz z powołania
Opinia dodana przez: Żancia

lekarz Janusz Radwański

Senatorska 3
42-436 Pilica

Z całego serca polecam tego lekarza. Wizyta w przyzwoitej cenie. Bardzo konkretny i bez problemu można mu zaufać. Wszystko dokładnie tłumaczy, do tego dyskretny. Chodzę już do niego 3 lata i nie zamieniłabym na innego.

dr n. med. Tomasz Waśniewski

ul.Zientary Malewskiej
Zientary
10-305 Olsztyn

Dałam same "5" temu lekarzowi ponieważ "6" nie ma. Dla mnie to rewelacyjny doktor. A ponieważ porzeszłam długą droge jeśli chodzi o lekarzy i poznałam ich wielu(łącznie z kliniką w Gdańsku) to mam pojęcie o tym z czym można sie spotkać w gabinetach. Lekarz bez zarzutu. Przejmujący się losem pacjentki i zżywający się z nią. Miły, kulturalny, rzeczowy i, to co najważniesze, posiadający ogromną wiedzę. Po każdej wizycie jestem w …
Opinia dodana przez: misia81

dr n. med. Barbara Stańczyk-Warmuzińska

Ginekolog położnik, Ginekolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICINA, DIAGNOSTICA & QUALITAS - QMEDIC Leczenie Ambulatoryjne
ulica Piłsudskiego 41
41-200 Sosnowiec

Nie polecam ! Lekarz beznadziejny miałam stan zapalny którego ona nie widziała ,nie potrafi nawet poprawnie recepty wypisać. Podczas wizy odbiera prywatne telefony totalna ignorancja pacjenta.

mgr Paweł Ułasiuk

Specjalistyczna Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Antoniuk Fabryczny 10/1
15-741 Białystok

bardzo dobry lekarz,polecam kobietom tego specjaliste,wizyty co prawda nie sa tanie,ale ja osobiscie wole zaplacic i wiedziec wszystko o swoim stanie zdrowia
Opinia dodana przez: renata408

dr n. med. Wojmir Ziętkowiak

Litewska 5

Szczerze polecam dr Wojmira Ziętkowiaka . Ogromna wiedza, cierpliwość, chęć pomocy i tona wsparcia. Jestem pod ogromnym wrażeniem.

lekarz Andrzej Wróbel

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

lekarz nie byl mily gdy spytalam o zapisany lek odpowiedzial ze to nie czas na wyklad o lekach a na ostatniej wizycie nie chcial ogladnac dokumentacji medycznej nie polecamI wizyta chyba 5 minut!!!

dr n. med. Adam Nowara

Katowice, ul. Opolska 11

Muszę odnieść się do poniższej opinii. Pan dr A. Nowara prowadził moje 3 ciąże, szczęśliwie na świat przyszła trójka moich dzieci. Miałam do wykonania sporo badań laboratoryjnych , ale te badania uważam za uzasadnione i świadczą tylko o odpowiedzialności lekarza. Wyniki badań za każdym razem były rejestrowane w karcie ciąży i wnikliwie sprawdzane przez doktora. Wizyty w odstępach co 2 tygodnie umawiane były dopiero w trzecim trymestrze ciąży, ze względu …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lek. med. Małgorzata Szwaj

lek. med. Małgorzata Szwaj

CENTRUM MEDYCZNE PETRA MEDICA
Omulewska 27

Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną, umiejącą słuchać pacjenta. Wyjaśniła mi wszystko bardzo dokładnie, poleciła szpital w którym będę najlepiej zaopiekowana, zleciła wszystkie niezbędne badania., a przy tym, jest lekarzem bardzo ciepłym, miłym uśmiechniętym. Na wizycie zero stresu. Polecam Wszystkim Panią doktor Szwaj. Pani doktor Bardzo Dziękuję. Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Grażyna

Anna Obłocka

szpital ginekologiczno polozniczy
Inflancka

Najlepsza Pani ginekolog chirurg i położnik w jednej osobie. Bardzo delikatna, uprzejma, sympatyczna, ludzka po prostu i niesłychanie taktowna. Moją Mamę wyprowadziła z fatalnych skutków plastyki pochwy zrobionej na Żelaznej w Warszawie. Mimo że przyjmuje prywatnie (koszty wizyty 100 zł od lat niezmienny...)absolutnie nie jest nastawiona na jakiekolwiek wyciąganie pieniędzy od pacjentów, przeciwnie, wszystkie usługi wykonuje w ramach NFZ, w szpitalu na Inflanckiej. Sam szpital i obsługa cudowne, nie mam …

lekarz Janusz Baran

32-332 Olkusz

Super godny polecenia bardzo miły i wykwalifikowany dr . Mam problemy z zajściem w ciążę bardzo dużo tłumaczy . Nie wiem z kod tyle nie dobrych opinii.

lekarz Agnieszka Jęda-Golonka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Falck Medycyna Region Opolski
ulica Mostowa 30B
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Lekarz na poziomie. Fachowa wiedza, rzetelne podejście do pacjentki. Szybka i trafna diagnoza. Takich lekarzy szukać ze świecą. Wszystkim bardzo polecam Panią Agnieszkę. Miła i sympatyczna.

lekarz Sławomir Szpak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KEMED" Sp. z o.o.
ulica Mickiewicza 108 c
38-200 Jasło

Polecam Pana Szpaka , zna sie na rzeczy. Zawsze można być z nim w kontakcie telefonicznym w razie W. Wszystko wyjaśnia i tlumaczy. Pomocny.
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ginekolog
                                       dr Dagmara Pluta

dr Dagmara Pluta

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Chodziłam kiedyś do Pani doktor z mięśniakami. Miła delikatna, konkretna. Mam tylko troszkę żalu że nie wysłała mnie na operacje, tylko były obserwowane I teraz jestem bez macicy.
Opinia dodana przez: Julka

lekarz Katarzyna Witkoś

Centrum Medyczne "Silesiana" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Szybowa 2A
41-808 Zabrze

Pani doktor została mi polecona przez przyjaciółkę, która sama do niej chodzi. Bardzo miła, uprzejma, troszczy się o pacjenta, ma pamięć do twarzy. Dr Witkoś jest bardzo delikatna i wszystko fajnie tłumaczy. Faktycznie nie bada piersi przy każdej wizycie (ja o to poprosiłam),może z tego zględu, że zawsze czeka dużo pacjentek a Pani doktor jest tylko jedna, ale godna polecenia :)
Opinia dodana przez: Anonim2

lekarz Marek Żak

Piastowska 2
49300 Brzeg

Bardzo polecam Pana doktora. Bardzo ciepły i uprzejmy.wysoka kultura osobista.Za kazdym razem gdy jestem na wizycie czuje sie zaopiekowana w 100%.Pan doktor jest bardzo dokladny i rzetelny. Trafilam na niego podczas pierwszego porodu (plod martwy) i trzymam sie go juz 5 lat. Dzieki Panu doktorowi zdecydowalam sie mimo traumy na 2 dziecko i ciaze prowadzilam u niego.podczas badania jest bardzo delikatny i wszystko objasnia na monitorze. Bardzo,bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Ola

Jarosław Mikłaszewicz

Gabinet Lekarski

Chodzę do tego lekarza od ponad 2 lat. Nigdy nie było problemów, zawsze słucha i robi co trzeba. Zna się na swoim fachu, i wyjaśnia wszystko konkretnie, bez zbędnego ględzenia. Dla niektórych kobiet, jego ton może wydać się bezpośredni, ale ja uważam to za plus. Po co owijać w bawełnę, jak to niczego nie zmieni. Polecam, ale tym którzy chcą aby ginekolog był DOBRYM ginekologiem, a nie psychologiem i miłym …
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Konrad Florczak

Batalionów Chłopskich 24
Gdynia

Polecam Pana Doktora, bardzo dobry specjalista, ufam mu w 100 procentach.Pan Doktor dusza człowiek, wszystko tlumaczy, profesjonalny nie odeśle bez pomocy.Dziekuje Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Beata