Lepiej nie mogłem trafić!!! Profesjonalizm, empatia... Doktor Cichocki to doskonały onkolog-chirurg i po prostu bardzo dobry lekarz.
Opinia dodana przez: Wiesław

dr n. med. Andrzej Kluczyński

Neurolog dziecięcy, USG

Grunwaldzka 50 lok. 21

Najlepszego neurologa nie spotkałam bardzo miły i pomocny. W każdej sprawie związanej z chorobą mojego syna pomaga nie ważne która godzina. Oddzwania.☺️ Polecam.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Roman Pomocki

Bogumiła 27
62-600 Koło

Najlepszy pediatra w Kole. Od 9 lat lecze u dr. Pomockiego córke . Po 11 wizytach w ośrodku dr. Pomocki na pierwszej wizycie stwierdził krztusiec,który potwierdziły badania. Kiedy córka chorowała na psełdokrup obyło się bez szpitala mimo że pan doktor był ordynatorem. Kilka dni temu zakończyliśmy przygode z rotawirusem łatwo nie było ale pan doktor okazał się przedewszystkim człowiekie.Dostalismy numer prywatnej komórki aby dzwonić w razie potrzeby o kazdej porze.

dr hab. n. med. Barbara Madej-Czerwonka

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny

Pani Profesor jest najlepsza, wizyta przebiegła profesjonalnie i ze zrozumieniem. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Centrum Medyczne Operowa to nowoczesny gabinet, Panie w restauracji są bardzo pomocne. Gorąco polecam

lek. dent. Paweł Rosik

Centrum Stomatologii Efektdent Filip Cezary Brzozowski
Rudnickiego 3A/lok. 7H

Szczerze polecam Państwu osobę Pana Doktora Pawła Rosika.Zgodnie z planem leczenia - pierwszy chory ząb oczyszczony i zaplombowany.Nie było jeżdżenia "borkiem" po żywym mózgu (jak do tej pory w dość smutnej historii moich kontaktów z polską stomatologią),ale zabieg wręcz relaksacyjny po bezbolesnym znieczuleniu.Myślę,że Pan Doktor nie patrzy na pacjenta jak na kolejny (beznadziejny) przypadek medyczny do uleczenia,ale -holistycznie- z uwzględnieniem bogactwa i braków osoby - człowieka i jego aktualnej sytuacji.Mam …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jarosław Dłubak

Przemysłowa 7
Ostrzeszów

Lekarz miły, natomiast musiałam zapłacić za wizytę która trwała 2 minuty, a lekarz odmówił wykonania zabiegu bo był „zbyt trudny”, gdzie inny lekarz wykonał go w gabinecie na nfz szybko i bez problemu. Uważam że w takim wypadku nie powinnam była płacić 200 zł ale cóż
{'id': 13002, 'name': 'Łomża'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Tomasz Sokół

lekarz Tomasz Sokół

Medicus Center
Akademicka 42
18-400 Łomża

Bardzo sympatyczny I dobry lekarz!Po wejsciu do gabinetu odrazu wiedzialam,ze to osoba na odpowiednim stanowisku.Doktor stwarza bardzo przyjazna atmosfere.Dobry specialista!

lekarz Maksim Tichonow

Psychiatra, Wizyty domowe

HiH Prywatna Przychodnia
ul Sokolnicza 5/27

Wspaniały lekarz. Chodzę do niego od ładnych kilku lat . Uprzejmy po prostu ludzki .Wysłucha , doradzi jednym słowem profesjonalista .
Opinia dodana przez: Elżbieta
Najwyższa kultura podczas wizyty. Jasna interpretacja przeprowadzonego w gabinecie kompleksowego badania ze wskazaniem przyczyn choroby.Precyzyjne wskazówki dotyczące dalszego postępowania. Specjalista budzący super zaufanie. GODNY POLECENIA!
Opinia dodana przez: Gerorge

lekarz Sławomir Artymiak

Królewiecka 3 lok. 49
09-402 Płock

do Dr.Artymiaka chodzę od 15 lat.Faktycznie jest bardzo miły,ale niestety jeśli ktoś oczekuje zainteresowania i opieki w szpitalu to nie bardzo sie interesuje.Ja byłam w szpitalu 2tyg.nie odwiedził mnie ani razu.ALE URATOWAŁ MOJĄ CIĄŻĘ.Godny polecenia lekarz.Jest bardzo delikatny

dr n. med. Andrzej Koprowski

Zielone Wzgórze 6/7

Serdecznie polecam doktora Andrzeja Koprowskiego, który moim zdaniem jest nie tylko wybitnym specjalistą ale także lekarzem z powołaniem. Od pierwszej wizyry (2010 r.) wykazał się ogromnym profesjonalizmem i wiedzą , dokładnie analizując mój stan zdrowia i ostatecznie podejmując decyzję (2014) o konieczności przeprowadzenia operacji (implantacji protezy biologicznej zastawki aortalnej). Pragnę podkreślić, że to dzięki Jego trafnej diagnozie, skutecznemu leczeniu przed i po operacji do dzisiaj, oraz cierpliwości i empatycznemu podejściu …
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Bożena Włodarczyk

Centrum Medyczne "Farma-Med"
Narutowicza 24
88-100 Inowrocław

Jest to lekarz u którego moja 5 osobowa rodzina leczy się od 35 lat. To ta Pani wyleczyła moją 3 letnią córeczkę. To ta Pani uratowała wzrok mojemu mężowi. To ta Pani Doktor rozpoznała u mnie zaćmę, z którą wcześniej byłam w poradni szpitalnej i tam stwierdzono, że tak jest zaćma ale nic nie zrobiono z nią tylko wyznaczono mi wizytę za rok.Pani Dr Włodarczyk to lekarz z powołania i …
Bardzo polecam. Lekarz z powołania, zawsze indywidualnie podchodzi do pacjenta. Wizyta jest dokładna, zleca dodatkowe badania. Interesuje się pacjentem podczas zwolnienia lekarskiego, czy pobytu w szpitalu, na które sam kieruje. Nigdy nie miałam problemu z zaświadczeniami, czy skierowaniami.

lekarz Elżbieta Olszewska-Mojsej

MED8Miechowice/Praktyka prywatna
Stolarzowicka 108/Worpie14-16
41-908 Bytom

Serdecznie polecam Panią Doktor. Chodzimy już z córką 10 lat i nigdy nas nie zawiodła. Zawsze pomocna ,nawet na telefon późnym wieczorem. Zawsze skutecznie zdiagnozuje i wyleczy. Mamy do niej pełen zaufanie.
Opinia dodana przez: Patrycja D.
{'id': 29328, 'name': 'Ostrowiec Świętokrzyski'} Dermatolog
                                       dr n. med. Jacek Zdybski

dr n. med. Jacek Zdybski

Dermatolog, Wenerolog

Klinika Zdybski
ul. Henryka Sienkiewicza 65/14/II
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Panie Doktorze jest Pan wielki!!! Dopiero tydzień leczenia a już ogromna poprawa. Lekarz bardzo sympatyczny, kontaktowy mimo że, wizyta była w ramach NFZ. Co ważne przepisana maść ku mojemu zaskoczeniu kosztowała 6,50 PLN za tubkę a nie jak do tej pory wypisywane po 80 PLN i więcej. I co najważniejsze działa :) Pierwszy lekarz, który zdiagnozował mój problem skórny (do tej pory nikt nie powiedział co to jest) i zaaplikował …
Opinia dodana przez: Sylwek

lek. dent. Michał Dydyński

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Serdecznie polecam, świetny chirurg szczękowo twarzowy. Ratuje swoje zęby do końca, podejmuje się leczenia których inni lekarze nie chcieli się podjąć lub się bali.

lekarz Tomasz Terpiłowski

Chirurg naczyniowy

Venomedica
ulica Pamięci Katynia 12a
26-600 Radom

Wyrażam uznanie dla Pana doktora Tomasza Terpiłowskiego za kompetencję, profesjonalizm i troskę o pacjenta. Dziękuję całemu Personelowi Centrum za uprzejmość fachową pomoc. Polecam usługi medyczne Centrum Terpiłowski.
Opinia dodana przez: Jerzy

lek. dent. Barbara Udała

Rynek 12
33-190 Ciężkowice

Zdecydowanie polecam Panią Barbarę :) jest przemiła, wszystko opowiada co robi krok po kroku, pomaga się zdecydowanie nie stresować i ma poczucie humoru! Wychodzę z uśmiechem na twarzy. Dziękuje :)
Opinia dodana przez: Iwo005

lekarz Piotr Szylko

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Piotr Szylko
ul.Sportowa 48 A/A
59-300 Lubin

Do dr Szylko chodziłam prawie 2 lata i właśnie ostatnio byłam na ostatniej wizycie.Bardzo mi pomóg.W jego gabinecie czułam się bardzo swobodnie.Bez stresu i żadnego lęku.Zawsze mogłam do niego zadzwonić i porozmawiać jeśli mnie coś niepokoiło.Czulam się zaopiekowana i wysłuchana.To był trudny dla mnie czas ale na szczęście wyszłam na prostą.Leki mialam bardzo dobrze dobrane i czułam się po nich dobrze.Polecam tego lekarza bo jest świetnym specjalistą ale przede wszystkim …

lekarz Monika Madej-Markiewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum Gdańsk Kartuska
ulica Kartuska 4/6

Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor. To lekarz niezwykle kompetentny, merytoryczny i posiadający ogromne doświadczenie zawodowe. Od wielu lat pozostaję pod jej opieką i zawsze mogłam liczyć na trafną diagnozę, profesjonalne podejście oraz życzliwą atmosferę podczas wizyt. Pani Doktor prowadziła moje leczenie bardzo długo, a obecnie opiekuje się również moją córką, co jest najlepszym dowodem mojego zaufania do jej wiedzy i umiejętności. Każda wizyta przebiega w spokojnej, rzeczowej atmosferze, a …