Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZAWIDAWIE" Sp. z o.o.
ulica Zatorska 55a
uprzejmy, życzliwy, wyrozumiały, z umiejętnością przekazywania informacji, bardzo dziękuję za poświęcony mi czas i dokładne wytłumaczenie przebiegu leczenia.
Dental Care Gabinet Stomatologiczny
1 Maja 30A
Opole
Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Wojtka. Zawsze profesjonalne podejście. Miły, sympatyczny. Na pewno nie zmienię tego dentysty na innego. Przez lata chodziłam do innego doktora, troche się u niego zastałam. Po pierwszej wizycie u Pana Praskiego, wiedziałam że juz nie wróce do tamtego. Naprawde polecam
Gabrieli Zapolskiej 42
Pierwsza konsultacja była jednocześnie ostatnią. Wyszłam niedowierzając temu, co usłyszałam. Chciałam zrobić u tego pana implanty, ale zrezygnowałam. Pod koniec wizyty - w trakcie której chciałam poznać koszty kolejnych etapów leczenia - usłyszałam: "No tak, wie pani, ale ja jestem po drugiej stronie drabiny społecznej". Mogłabym tu iść w szereg złośliwości, ale myślę, że to zbędne. Dodam tylko, że na rzeczowe pytanie, w czym implant szwajcarski różni się od izraelskiego, …
Dzięki pracy Dr Pana Konrada Jankowskiego, który wspiera mnie w długoletnim stresie gdzie ZUS popełnił błąd i nie płaci mi należnej emerytury od 2009 r mimo że obecnie mam 60 lat pracy i robi wszystko by nie wypłacić. Przetrwałem i bardzo dziękuję za to wsparcie. Polecam wszystkim Pana doktora, wysoka profesjonalność i ludzkie podejście do pacjenta oraz życzliwość.
Gabinet Psychiatryczny
Reja 13 " Medyk "
Włocławek
Bardzo dobra, spokojna, uprzejma, kompetentna Pani Doktor z właściwym podejściem do pacjenta. Godna polecenia
Najlepszy lekarz na jakiego kiedykolwiek trafiłem. Leczyłem się wcześniej u kilku internistów i zawsze były jakieś problemy- albo nieskuteczne leczenie, albo mało sympatyczny lekarz dla którego byłem problemem zamiast pacjentem. Tutaj zupełnie inaczej - chętnie tłumaczy skąd pojawiła się choroba, jak ją leczyć, dlaczego w ten a nie inny sposób, ile będzie trwało leczenie itp. itd. Z całego serca polecam dr Greczkę
Lekarz Pan Andrzej Radke jest wspaniałym lekarzem. Cechuje go profesjonalne podejście do pacjenta, życzliwość, empatia i uśmiech. Lekarz pełen szacunku dla pacjenta. Potrafi spokojnie wytłumaczyć choremu , utrzymując z nim kontakt wzrokowy. Wysoka kultura osobista.Polecam wszystkim tego lekarza.
Zawdzięczam życie pani doktor. Doświadczenie jaką ma pani doktor, uprzejmość i empatia jaką dąży pacjenta jest nie do opisania. Wielu lekarzy wykonuje szybką diagnozę pyk pyk i koniec Pani Hela natomiast słycha pacjenta do końca poświęca czas wytłumaczy chorobę a na końcu postawia diagnozę którą się sprawdza. Pani Hela nie tylko pomogła mi ale także mojemu kochanemu tacie który był w ciężkiej chorobie i gdyby nie szybka diagnoza Pani doktor …
Poradnia Onkologiczna
Gen.Władysłąwa Andersa 5
Iława
Bardzo kompetentny, empatyczny lekarz. Jako jedyny /w gabinecie było jeszcze 3 lekarzy/wykazał zainteresowanie moim problemem.Zaproponowal zabieg z Zurominie bo w Ilawie problem z terminami. Polecam doktora z czystym sumieniem. Gdyby leczyli nas Tacy lekarze to byłoby super
OrtoDent NZOZ Krzyckie Centrum Ortodontyczno-Stomatologiczne
Skarbowców 122 b
Bardzo dokładna analiza mojego przypadku Wykonanie leczenia kanałowego a ciągu dwóch wizyt. Wykonane kilka zdjęć RTG, zalecony tomograf w celu odnalezienia czwartego kanału. Na koniec dr odesłała mnie do protetyka w celu ustalenia dalszego zabezpieczenia zęba po leczeniu Endo. Uprzejma, wszystko tłumaczy. Profesjonalna wizyta
Widzieliśmy się z Panią Doktor dzisiaj po raz pierwszy i wrażenie zrobiła fenomenalne. Przyjęła nas mimo braku umówionej wcześniej wizyty (od razu wielki plus za zrozumienie i uprzejmość), bardzo kompleksowo podeszła do wywiadu, dopytywała o dolegliwości, zrobiła dodatkowe testy, aby wykluczyć COVID i grypę. Podpytywała o jakiekolwiek czynniki, które mogłyby wpływać na samopoczucie. Objaśniła ze szczegółami, jakie ma wnioski i jakie są jej zalecenia, poprosiła o kontakt następnego dnia z …
ISPL Janowska Ewa
Przecław
Byłam u Pani doktor pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Oprócz alergii Pani Doktor zainteresowała się również stanem skóry mojej twarzy, co przez innych "lekarzy" nie było problemem. Mogę z czystym sumieniem polecić i na pewno wrócę na kolejną wizytę.
SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA
Paderewskiego 36
Puck
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, z dużą wiedzą, doświadczeniem. Poświęca wiele czasu na wywiad i badania (po badaniu wszystko wyjaśnia). Serdecznie polecam.
Gabinet prywatny
ul. Szpitalna 2b, pok.25
Parczew
Bardzo rekomenduje wszystkim Uczciwość kompetencja wyrozumiałość i dużo dobrego jeszcze można pisać
Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
Gniezno
Ta Pani jest wyjątkowo niemiła. Nie dopuszcza człowieka do głosu, przekrzykuje i to dosłownie. W żaden sposób nie mogę powiedzieć żeby była dobrą lekarką ponieważ choć bardzo potrzebowałam pomocy odmówiła mi wizyty. Po całym incydencie wylądowałam w nocy na pogotowiu! To jest bardzo niekompetentna osoba. Proszę na nią uważać!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" s.c. w Opolu
Krakowska 32a
Opole
To wyjątkowo kompetentny i zaangażowany lekarz, a także bardzo miły człowiek. Potrafi wysłuchać pacjenta, zrozumieć jego problemy oraz autentycznie stara się pacjentowi doradzić i pomóc, kierując na niezbędne badania lub do lekarza specjalisty. zawsze ma czas i chęć do niesienia pomocy. Wyróżnia się pośród lekarzy, z którymi miałem do czynienia.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Choszcznie
Choszczno
Gorąco polecam tę Panią doktor! Bardzo dobre podejście do pacjenta, jasne tłumaczenie, poświęca dużo czasu na wyjaśnienia i odpowiedzi na pytania. Wszystko jak należy.